e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Srpen 2018 - 12:30

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zapisy DSr-320SKCI
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2012 - 19:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Září 2010 - 15:26
Příspěvky: 83
Prosim vas daju sa vypnut na DSR -320SKCi zapisy na kartu ?
ked ano ako ?

Dakujem :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zapisy DSr-320SKCI
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2012 - 22:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1247
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 112 krát
Nie,bloker bol len na 322 v spodnej čítačke a aj to len na CRW- TT karty.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zapisy DSr-320SKCI
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2012 - 8:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Září 2010 - 15:26
Příspěvky: 83
Ide na tom primaci aj ICE Karta ?? zapisy chodia ??
aky soft
:thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zapisy DSr-320SKCI
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2012 - 16:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
Zapisy chodia. kym opat neupravia dlzku ins. Isty cas nesli korektne. Ak sa skylink bude velmi snazit vyradovat neoriginalne citacky, abdsr to spozna v podobe problemov s ICE kartou. Vacsina kariet je uz vymenena, zacina dalsia etapa. Postupne presviedcanie zakaznikov o nutnosti kupit si prijimac s cert. citackou.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zapisy DSr-320SKCI
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2012 - 23:35 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 546
Místo/Bydliště: Pod strechou
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 16 krát
Tak ako pise revis,skusal som do dvoch ab-dsr-iek 320 a 322 naladovat poseldne unnoficial fw(x-kove od revisa),na 322-ke sa ICE rozbehla po prehrati fw hned,no na druhy den uz mi tetula volala ze tma,dal som do stareho optikuma a zasa sa rozbehla a takto kazdy den dookola,skusil som dat ICE do 320-tky po prehrati fw a velebnosti,ani prd,skusil som modul a bez problemov,takze to co slo pred cca mesiacom bez problemov,tak po tych skylinkovych servisnych nociach akosi neeeejdeee :unknown:

_________________
BOX1 : DREAMBOX 920 UHD...1x DVBS2X MS FBC Tuner...OE Experimental+GP 3...2TB HDD...Oscam r114XX
BOX2 : AZBOX ELITE HD...AB600 HD...a iné črepy


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk