e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Říjen 2018 - 19:39

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2011 - 16:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Květen 2011 - 9:42
Příspěvky: 1
Potrebujem pomôcť s mojím veteránom. Mám ho cca 6 rokov a v poslednom období robí len problémi. Pri malom zhoršení počasia automatcky žiaden signál a dnes mi idú len nekódované programi a neustále vypisuje uprostred obrazovky : CAM inicializácia ( cca každých 30 sekund) . Rádia idú bez problémov. Mám kartu sky-link výmena. Prosím o radu, čo s tou mašinkou môže byť. Vopred ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2012 - 9:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
treba dat zrepasovat zdroj v prijimaci .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2012 - 18:37 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 369
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 3 krát
Schému a okolo toho je tu:
viewtopic.php?f=3&t=12539&start=20
na konci stranky

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2012 - 16:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Listopad 2009 - 23:13
Příspěvky: 175
satelitni prijimac: IPBox 200s
Místo/Bydliště: Olomouc
Zdravím,jaký se dá použít CI-slot do tohoto přijímače.Mám kartu SKYLINK ICE.Děkuji za info.

_________________
FERGUSON ARIVA 200HD
.Parabola:80 cm-23,19'O a 1'W.
DVB-T:CZ Mux1-4.
SK Mux1,2,4.Velká Javorina


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2012 - 21:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
aky CI modul . Idu stare SCM (tie sa dost hreju) ,ale da sa pouzit a funguje aj napriklad Cryptoworks SMIT , Cryptoworks Mascom a podobne .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2012 - 20:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Listopad 2009 - 23:13
Příspěvky: 175
satelitni prijimac: IPBox 200s
Místo/Bydliště: Olomouc
revis napsal:
aky CI modul . Idu stare SCM (tie sa dost hreju) ,ale da sa pouzit a funguje aj napriklad Cryptoworks SMIT , Cryptoworks Mascom a podobne .

Díky za info.

_________________
FERGUSON ARIVA 200HD
.Parabola:80 cm-23,19'O a 1'W.
DVB-T:CZ Mux1-4.
SK Mux1,2,4.Velká Javorina


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2012 - 23:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Březen 2006 - 8:35
Příspěvky: 274
satelitni prijimac: Mystique SaTiX-S2 Sky V2
Místo/Bydliště: Čekrepablik
Mne ve čtečce bezproblemu jede ICE skylink a cam Irdeto smit fialový + fialová Irdeto karta CsLink taky bez problemu. :arrow:

_________________
Mystique SaTiX-S2 Sky V2
AB DSR 322skcz+sg2100( Dreambox)/Skystar-,Dreamsky NXP256HD,HD BOX-9105+,

http://www.satmam.estranky.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2012 - 10:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Listopad 2009 - 23:13
Příspěvky: 175
satelitni prijimac: IPBox 200s
Místo/Bydliště: Olomouc
kamil napsal:
Mne ve čtečce bezproblemu jede ICE skylink a cam Irdeto smit fialový + fialová Irdeto karta CsLink taky bez problemu. :arrow:

Díky za informaci

_________________
FERGUSON ARIVA 200HD
.Parabola:80 cm-23,19'O a 1'W.
DVB-T:CZ Mux1-4.
SK Mux1,2,4.Velká Javorina


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2013 - 19:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 13:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 9 krát
Dobrý den, vlastním AB DSR - 300 CL a chci se zeptat zdali mě pojede karta SKYLINK výměny ICE s cam modulem EUROCAM bílo červený.

DĚKUJI
Mopp


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ICECRYPT S3000HDCCI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2013 - 20:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ano , ten modul mam v 300 dsr odskusany . dlhsie trva kym vobec zacne dekodovat ,ale funguje.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 29.Srpen 2013 - 21:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 13:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 9 krát
revis napsal:
ano , ten modul mam v 300 dsr odskusany . dlhsie trva kym vobec zacne dekodovat ,ale funguje.

Ještě to upřesním původně v CAM modulu byla karta SKYLINK CryptoWorks.
Prosimtě musel jsi přehrát FW u toho CAM modulu, aby fungovala ICE karta.

Děkuji Mopp

_________________
ICECRYPT S3000HDCCI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2013 - 10:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
vobec nie, pichnes ICE a ides dalej . Je to len o vymene kuska plastu.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 03.Září 2013 - 20:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 13:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 9 krát
revis napsal:
vobec nie, pichnes ICE a ides dalej . Je to len o vymene kuska plastu.

Mam jeste jednu otazku pojede v CAM modulu i karta Skylink VÝMĚNA M7 (ICE) viz priloha

Děkuji za odpoved

Mopp


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ICECRYPT S3000HDCCI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 03.Září 2013 - 21:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ale ano, pojde. v tom eurocame ide vsetko .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 22:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:34
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: AB DSR 300CI, GLOBO ,GI
ten eurocam to je CRW modul?
ked v skylinku skonci CRW kodovanie,tak bude stacit do AB DSR 300CI dokupit Irdeto modul a karta Vymena M7 budea fungovat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prozba o radu AB DSR - 300 CL
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2013 - 11:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ano bude

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk