e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Říjen 2018 - 19:14

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 55 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 14:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
vecer to prepisem

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 18:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
otestuj , ale asi budes musiet key pridat aj na 0D05C0


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 19:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Březen 2007 - 20:17
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
Spravis to prosim aj pre AB DSR 310 SKCI :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 19:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
najskor to asi treba odskusat - sak ked to pojde, spravim aj ostatne .
pockaj - 310 skci mam dve verzie - tu co zacina 1xxx,alebo tu co zacina 2xxx ? (verzia fw)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 19:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Březen 2007 - 20:17
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
Mám FW 2.164.x
AB DSR 310 SKCI nie 320


Naposledy upravil(a) aowl dne 25.Duben 2012 - 19:10, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 19:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
cakaj tu

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 19:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
vyskusaj ty
:arrow:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 19:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Březen 2007 - 20:17
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
Dakujem vyskusam,
revis napsal:
otestuj , ale asi budes musiet key pridat aj na 0D05C0

ale asi treba pridat 0D050C a nie 0D05C0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 19:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
jj - ja to mam v binarke opacne :) ,ale do kdt sa dava obycajne. myslim binarne :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 22:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 552
Místo/Bydliště: Pod strechou
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 16 krát
Zhoda nahod,ale kamo nemam to uz ako vyskusat,zajtra sa moje cesty uberaju na dva tyzdne do swiss,takze ti to mozem odskusat az potom,len dodam ze 0D050C som dopisal rucne,ale neslo to ani po restarte stb,takze tak. :unknown:

_________________
BOX1 : Dočasný dedko VU+Duo...2x DVBS2 Tuner...OpenPli 6.2...2TB HDD...Oscam r114XX
BOX2 : AB600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 23:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Březen 2007 - 20:17
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
revis napsal:
vyskusaj ty
:arrow:

Na AB DSR 310 SKCI nefunguje.Ani ORF ani Austriasat.
Do KDT som pridal 0D050C.
Teraz som znovu nahral povodny fw main_ab310skci_2164x,ORF s tymto funguje.
Ale vdaka za ochotu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2012 - 15:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
prepisal som 04 , takze ak tu budes vecer , nainstaluj si team viewer, priprav kabel rs232 a pozriemem to na tom starsom . neviem aky provider je pre key01 .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2012 - 23:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Březen 2007 - 20:17
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
Vcera som nebol doma a vlastne budem az koncom buduceho tyzdna.
Ale ja mam teraz toto(AB DSR 310SKCI)
Příloha:
main_ab310skci_2164x.bin

ORF ok Austriasat tma.

[ ORF ] | Cryptoworks |Provider: 0D0504 ok
[ AustriaSat ] | Cryptoworks |Provider: 0D0510 pre Key00,mam v fw
[ AustriaSat ] | Cryptoworks |Provider: 0D0510 OR 0D050C pre Key01
v fw 0D050C nemam,
predtym na Key00 Provider: 0D0510 austriasat fungovalo.
Toto som nasiel na nemeckom fore

Hab da was GEFUNDEN könnt mal testen .
Those who had stopped channels
Such as...
Sportdigital
Easy way

Change Provider
Of
0D0510 to 0D050C
Becomes as follows
W 0D051C 01: 0000000000000000 xxxxxxxxxxxxxx ; OP key
jep damit wurde bei mir helle humax5400 allerdings nicht W0D051C sondern W0D50C.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2012 - 23:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
austriasat ide na provicera 0D0504 a 0D050C - cize staci dat neupraveny fw (teda nie pre austriasat) a nove kluce .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SKCI DMSIS-upresnenie
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 1:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Březen 2007 - 20:17
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
:good:
Ano,napriklad na main_ab310skci_2164e to funguje.(ORF+AustriaSat)
download/file.php?id=7905

Ale pozor do KDT treba pridat pre AustriaSat 0D051C a nie 0D050C
Ke*s som dal do sekcie:Aktuální AB DSR-Ke*s
viewtopic.php?f=1&t=18231
:thankyou:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 55 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk