e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Srpen 2018 - 4:18

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2010 - 22:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Červen 2006 - 1:09
Příspěvky: 56
Místo/Bydliště: Bratislava
ahojte,
mam AB DSR 310 skci a 5 rokov po kupe prijimaca som konecne kupil aj Skylink kartu. Po vlozeni karty vypise "SKY initializing" a obrazovka ostava cierna... ...po prepnuti do vyrobnych nastaveni a prescanovani satelitu mi po vlozeni vypisalo "CAM initializing" a potom "SKY initializing", ale obrazovka stale cierna... Kde robim chybu? Aky je spravny postup? Musi byt chip hore alebo dole? Mam software ABF310SC 2 164e
Dakujem!!!

_________________
-----------------------------------AB DSR 310 SKCI-----------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2010 - 22:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Duben 2008 - 20:27
Příspěvky: 41
Ahoj,ked ti vypisuje že ju iniciuje,tak ju vkladaš spravne,skus vložiť kartu a potom vypni zo siete a znova zapni pokušaj znova,žiadaj o radu .ja som vložil na skušku susedovu do 322 a išla bez problemov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2010 - 23:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
na 310 neprejdu aktivacne zapisy - nevie zapisovat do 00 . treba kartu vlozit na inicializaciu do ineho prijimaca , potom uz pojde .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2010 - 1:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Červen 2006 - 1:09
Příspěvky: 56
Místo/Bydliště: Bratislava
Dakujem za rychle odpovede a pomoc... ...bohuzial nikoho so sat nepoznam...nie je niekto v BA, najlepsie v Petrzalke, kto by vedel s prvotnou aktivaciou karty pomoct?

_________________
-----------------------------------AB DSR 310 SKCI-----------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2010 - 7:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
keby si byval v horach ako ja, co by si robil ?
kukni, kto ma parabolu od susedov, popros prveho (to je max. na 10 minut ) , podakuj sa a pozeraj. skvela prilezitost zoznamit sa zo susedom a jeho manzelkou :D

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2010 - 14:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Březen 2006 - 20:55
Příspěvky: 132
No ja neviem,mám ten istý prijímač a ten istý soft,ako Vlado a mne sa karta aktivovala v pohode,zápisy chodia takisto a to mám novú ICE,tak teda neviem,asi mám šťastie...:-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2010 - 18:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2006 - 8:51
Příspěvky: 78
Místo/Bydliště: LEVICE-SLOVAKIA
mne sa tak isto podarilo rozchodit sky link kartu na 310ne.kupil-vopchal do citacky a fungovala.ale asi po dvoch tyzdnoch zacala blbnut tak som kupil radsej novy sat.prijimac,ale ten stary este mam(nechce ho niekto za nejaku symbolicku cenu?)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2010 - 21:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2006 - 21:17
Příspěvky: 63
Zdravim vas,
ja som dnes kupil kartu Skylink a mam presne ten isty problem, co vlado hore - po vlozeni prebehne inicializacia a obrazovka zostane cierna.
Prijimac vypnuty, zapnuty, ponechany hodinu na kanali TA3 (FTA), hodinu na CT1 a nic. Cierna obrazovka.
Skusim vlozit do ineho prijimaca, ako radi revis.

Otazka (len aby som tomu rozumel): V materialoch, dodanych ku karte, sa uvadza podmienka dekodovaci modul Cryptoworks/Irdeto.
Karta je biela s logom Skylink, avsak na strane chipu je iba logo systemu Irdeto.
Nie je viac druhov/typov kariet Skylink a ja mam zrovna ten "zly", ktory vyzaduje dekodovaci modul Irdeto a nie Cryptoworks, ktory ma prijimac AB-DSR 310SKCI?
Vdaka za radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2010 - 21:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2006 - 21:17
Příspěvky: 63
A este soft: Presne ten isty, co vlado - ABF310SC 2.164e


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2010 - 21:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2006 - 21:17
Příspěvky: 63
Toto sa pisa na Parabola.cz (august 2010):
"ICE karta tam ZATIM funguje, cista Irdeto karta, ktera se pro bezne uzivatele objevi na trhu na podzim, ani omylem."

Aku mam teda kartu? Tu cistu Irdeto, ktora nepojde (lebo nemoze) ani omylom?
JmajoJ, ako vyzera tvoja karta? Nesie nejake oznacenie ICE?
Vdaka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2010 - 11:45 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 368
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Alebo či nemáš starú verziu CAMu? Cez Astra19 si ju novelizuj.

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2010 - 12:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2006 - 21:17
Příspěvky: 63
Sorry, nerozumiem, o co ide.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2010 - 15:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
integrovany orgonal CAM mal len AB DSR 35x . ostatne mali Sky citacky , tie sa nedaju aktualizovat cez sat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2010 - 17:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2006 - 21:17
Příspěvky: 63
Karta na inom prijimaci s citackou Cryptoworks ide - problem je teda v mojej citacke.
Nezostava, len kupit novy CAM Cryptoworks. Dalsich 30 Eur v...
Este skusim zajtra zavolat do AB COM v Topolcanoch, ci nebudu mat nejaku radu, moc vsak na to neverim.
Keby este poradil niekto z tu pritomnych...
Vsak neverim, ze iba styria ludia riesili problem AB DSR 310SKCI a Skylink.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2010 - 21:29 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 368
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
pre Revisa:
revis napsal:
integrovany orgonal CAM mal len AB DSR 35x . ostatne mali Sky citacky , tie sa nedaju aktualizovat cez sat.


Nerozumiem odpovedi: CAM v DSR 35x sa nedá aktualizovať, alebo ostatných?

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2010 - 22:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
v DSR 35x sa da katulaizovat, v inych nieje CAM, ale Sky citacka. Ale v 35x byvali rozne verzie - os SCM az po Easy twin a nie na kazdy je dostupna aktualizacia.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2010 - 13:08 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 368
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Ja na svojej mašine (uvedená dole) som si aktualizoval CAM Easy Twin dalo mi poslednú verziu asi 18.12.2009.

Preto som myslel aj na neho a spomenul aj túto možnosť riešenia.

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2010 - 0:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
jj - sak tak som aj ja jeden easy "aktualizoval". Nic sa sice nezmenilo , ale aspon tam bola novsia verzia. Inak - ziadny cryptoworks modul - z tych komercnych , nedokaze uplne bezproblemovo spolupracovat s ICE kartou ! Skor ci neskor, vzdy dojde ku kratkodobemu vypadku v dekodovani. ICE kartu nevie dobre ani Mascom, aj ked vsade tvrdia opak. Modul je moznym riesenim, ale ICE karta nieje moznym riesenim. To si v skylinku nikdy nepriznaju,aj ked o tom velmi dobre vedia. Ta slavna ICE karta nejde dobre.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2010 - 9:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2006 - 21:17
Příspěvky: 63
Tak - a je to!
Firma AB Com - nula nula nic. Kupte si novy prijimac. Alebo modul Cryptoworks.
Vcera som kupil modul Cryptoworks Eurocam (dalsich 32 EUR!), zasunul - a funguje bez problemov.
Bezia vsetky kanaly, ktore Skylink ma v ponuke.
Zrejme teda jedine riesenie pre AB DSR 310 SKCI.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 310 skci a skylink
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2011 - 16:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Listopad 2007 - 23:27
Příspěvky: 1
zdravm vas, tiez som mal s tym problem :( v prvom rade kartu musis vlozit chipom dole, ono to pise inicializaciu aj ked ju vlozis naopak, skusil som ju tiez dat inicializovat do ineho primaca dal som na CT1 a nechal zapnuty asi hodinku, ziez som si stiahol posledny firmware tu z fora
Citovat:
main_310skci_1160x.zip
a funguje to :good:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk