e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2017 - 18:52

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 26.Září 2015 - 20:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Září 2015 - 20:22
Příspěvky: 5
Mam ab-dsr 550 fta a napojil som ho na parabolu po DIGI TV, chytal par volnych stanic na intelsate, medzi nimi aj CT24, posledne dva dni mi ct24 nejde ale napriklad TV speranza ide aj nejake dalsie volne. CT24 pise slaby alebo ziadny signal. Nic som v nadstaveniach nemenil, preco to nejde, ale ta talianska ano. Viete mi poradit ako to nadstavit aby som mal tu ct 24. Dajujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2015 - 10:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17137
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
pravdepodobne zmenil prevadzkovatel parametre, SD verzia ostala, ale v mpeg4 (DVB-S2) , to uz ale abdsr nezvladne, nema na to tuner.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2015 - 10:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Září 2015 - 20:22
Příspěvky: 5
revis napsal:
pravdepodobne zmenil prevadzkovatel parametre, SD verzia ostala, ale v mpeg4 (DVB-S2) , to uz ale abdsr nezvladne, nema na to tuner.



Dakujem ti velmi pekne za odpoved, mohol by si mi poradit FTA prijimac ktory to zvlada, kartovy nechcem, staci nech je FTA. Vdaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2015 - 13:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2694
Poděkoval: 50 krát
Poděkováno: 290 krát
zvládá to každý STB , stále je to v normě DVB-S , FTA

12073/V 28000 7/8 DVB-S QPSK (FREESAT)

můžeš mít pohnutou-/pokřivenou anténu, vodu v koaxu , vadný přijímač , nebo vadné LNB ???????


nebo máš naladěné čt24 od digi a to někdy nejde FTA ???
12687/V 27500 3/4 DVB-S QPSK

máš na těchto kmitočtech signál ???


:unknown:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2015 - 12:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Září 2015 - 20:22
Příspěvky: 5
Mam staru parabolu po digi, nechceli ju vratit, tak som na nu pripojil AB DSR550 FTA, islo par free stanic ale CT 24 nedavno vypadlo a uz nenabehlo. Ine free stanice idu. Skusal som rozne nadstavenia ABDSR ale potom nesla ziadna stanica. Nadstavenie paraboly som nemenil, nemam ako. Ale ako pisem ostatne free stanice idu, iba ta ČT24 zmizla. Tak sa pytam, ci sa to dariesit. Ci niekto nema skusenosti. To AD DSR550 FTA ma pomerne malo nadstaveni. Napriklad niekde radili zmenit napajanie LNB z 12V na 16V. Ale tam sa da napajanie iba vypnut a zapnut. Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2015 - 15:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2006 - 23:49
Příspěvky: 10
Teraz som vytiahol zo skrine moj stary DSR 110SKCI a CT24 chodi v poriadku na kmitocte
12073V,SR 28000, FEC 7/8, DVB-S, orientacna uroven 98 percent a na kmitocte 12687V
SR 27500, FEC 3/4,DVB-S,orientacna uroven 68 percent.Pravdepodobne uhnuta parabola,
kontrola konektorov,kabel.Nech sa dari. tomsky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2015 - 19:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2694
Poděkoval: 50 krát
Poděkováno: 290 krát
napájení LNB neřeš , )musí být zap!)
ale zkontroluj zda máš nastavené UNIVERSAL a kmitočty oscilátorů 9750 a 10600

možná lépe proveď tovární nastavení a pak ruční ladění pro daný TP (12073 V 28000 7/8)

ono se těžko radí když neodpovídáš na otázky , no ať ti to hraje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2015 - 18:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Září 2015 - 20:22
Příspěvky: 5
Ahoj, no snazim sa odpovedat, som vdacny za kazdy napad, ale nie vzdy viem co napisat. Skusam tie parametre, ktore s temi napisali, ale napriklad neviem zmenit FEC, nijako mi to nejde, vsade je 1/2. Takze zatial skusam.

:thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2015 - 19:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2006 - 23:49
Příspěvky: 10
Ahoj,ja na mojom prijimaci zadam frekvenciu,SR a dam ladit,FEC si prijimac sam najde.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2015 - 12:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Září 2015 - 20:22
Příspěvky: 5
Dakujem za vsetky rady, muselo to do tovarenskych nadstaveni a potom som to naladil podla tych parametrov co ste dali.

:clapping:
:thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ab-dsr 550 fta
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2015 - 12:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2006 - 23:49
Příspěvky: 10
Tak fajn,ze sa to podarilo.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk