AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

problem s nastavenim
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=291&t=68768
Stránka 1 z 1

Autor:  bugme [ 03.Únor 2017 - 13:01 ]
Předmět příspěvku:  problem s nastavenim

ahojte
mam Openbox SX4 BASE HD, chcem na tom rozbehnut cardsharing pomocou protokolu cccam
lenže dostal som len udaje:
server: nieco.nieco,nieco.nieco2
port:11200
meno: asd
heslo: asd

tento prijimac ma v sebe už plugin xcamclient2 kde si vyberiem protokol cccam, kde zadam poterbne info(teda iba to čo som dostal)
zadám a nič sa nedej
čo ešte musim spraviť resp. čo robim zle

dakujem za pomoc

Autor:  decik [ 03.Únor 2017 - 15:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

bugme napsal:
ahojte
mam Openbox SX4 BASE HD, chcem na tom rozbehnut cardsharing pomocou protokolu cccam
lenže dostal som len udaje:
server: nieco.nieco,nieco.nieco2
port:11200
meno: asd
heslo: asd

tento prijimac ma v sebe už plugin xcamclient2 kde si vyberiem protokol cccam, kde zadam poterbne info(teda iba to čo som dostal)
zadám a nič sa nedej
čo ešte musim spraviť resp. čo robim zle

dakujem za pomoc


:D nastavený internet? pokud máš od serveru 2 linky, zadat každou zvlášť...
server: xx.xxx.xx
port: údaj od poskytovatele
jméno:xxx
heslo:xxx

server:xx2.xxx.xx
port: údaj od poskytovatele
jméno:xxx
heslo:xxx

:D

Autor:  bugme [ 03.Únor 2017 - 15:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

ďakujem za odpoveď

pripojenie na internet určite mám sťahoval som cez to už aktualizáciu

pravda je že ma nenapadlo zadať každu zvlasť

lenže mi to nedalo tak som to skusal aj na inych serveroch a tam mi to tiež nešlo
nemôže byť problem v tom xcamclient2 ?

dakujem

Autor:  decik [ 03.Únor 2017 - 16:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

bugme napsal:
ďakujem za odpoveď

pripojenie na internet určite mám sťahoval som cez to už aktualizáciu

pravda je že ma nenapadlo zadať každu zvlasť

lenže mi to nedalo tak som to skusal aj na inych serveroch a tam mi to tiež nešlo
nemôže byť problem v tom xcamclient2 ?

dakujem


Jsou linky aktivní? Pokud máš vše dobře nastavené, mělo by to fungovat...
Zkus ještě protokol newcamd... (bude jiný port daný poskytovatelem a key: 010203....) :-)

Autor:  bugme [ 03.Únor 2017 - 16:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

skusim

ked som pingoval likny cez PC tak žiju

viem to nejak zistiť aj cez prijimac ?

Autor:  decik [ 03.Únor 2017 - 16:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

bugme napsal:
skusim

ked som pingoval likny cez PC tak žiju

viem to nejak zistiť aj cez prijimac ?


:D Tak že to pojede... :D Zkus ten newcamd a vše pečlivě vyplň... :D

Autor:  bugme [ 03.Únor 2017 - 16:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

a netreba este v prijimaci nieco zmenit ? zapnut ? povolit ?

posledna otazka
davat tam iny soft napr. enigmu2 je hlupost ? nepomohlo by to ?

Autor:  decik [ 03.Únor 2017 - 16:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

bugme napsal:
a netreba este v prijimaci nieco zmenit ? zapnut ? povolit ?

posledna otazka
davat tam iny soft napr. enigmu2 je hlupost ? nepomohlo by to ?


Je potřeba mít aktivní linku od poskytovatele a dobře vyplněný xcam... A musí šlapat... :-)

Autor:  decik [ 03.Únor 2017 - 16:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

Všechny údaje z xcamu vymaž a zadej pozorně znovu...

Autor:  marval [ 03.Únor 2017 - 17:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

A je ten plugin aj spustený? Spúšťa sa to farebnými tlačitkami.

Používam xcam v SX6, linky vpisujem cez PC.

Autor:  bugme [ 04.Únor 2017 - 9:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

takže skušal som ešte raz a nič posielam obrázok čo som všetko vyplnil



resp. viete mi poradiť kde to najde v PC aby som to vypisal rucne ?
dakujem

Autor:  bugme [ 04.Únor 2017 - 11:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

ešte dalšia otázka
mám tam aj Xcamconfigure, kde vyplnim tiež informacie ktore som dostal ale ked dam spustit tak tam mam 3bodky a nič moze byt aj toto problem ?

Autor:  decik [ 04.Únor 2017 - 13:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

Koukni sem: https://translate.google.cz/translate?h ... rev=search :-)

Autor:  avatar99 [ 04.Únor 2017 - 16:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

A co zkusit takhle https://youtu.be/9dJTP-AJMUw

Autor:  marval [ 04.Únor 2017 - 17:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

Ked sa zapíšu udaje cez Xcamconfigure, potom treba xcam reštartovať aby si načítal nastavenia.

Ak chceš isť cez PC, treba totalcomander a pripojiť sa k boxu- adresa boxu u mna 192,168,xy, meno heslo root.

potom je to volakde v zložke :var. Subor s nastaveniami je cardclient conf.

Až tam budeš daj vedieť pozrem presne.

Autor:  decik [ 04.Únor 2017 - 17:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

marval napsal:
je to volakde v zložke :var. Subor s nastaveniami je cardclient conf.


/var/etc/protect/cardclient.conf :-)

Autor:  bugme [ 13.Únor 2017 - 12:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: problem s nastavenim

ahojte
takže po nejaký stý krát sa to rozbehlo :Yahoo!:

všetkým ďakujem za pomoc, aspoň som sa to naučil poriadne :D

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/