e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2017 - 18:52

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 13:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2014 - 21:35
Příspěvky: 12
Poděkoval: 2 krát
ahojte
mam Openbox SX4 BASE HD, chcem na tom rozbehnut cardsharing pomocou protokolu cccam
lenže dostal som len udaje:
server: nieco.nieco,nieco.nieco2
port:11200
meno: asd
heslo: asd

tento prijimac ma v sebe už plugin xcamclient2 kde si vyberiem protokol cccam, kde zadam poterbne info(teda iba to čo som dostal)
zadám a nič sa nedej
čo ešte musim spraviť resp. čo robim zle

dakujem za pomoc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 15:43 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2769
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
bugme napsal:
ahojte
mam Openbox SX4 BASE HD, chcem na tom rozbehnut cardsharing pomocou protokolu cccam
lenže dostal som len udaje:
server: nieco.nieco,nieco.nieco2
port:11200
meno: asd
heslo: asd

tento prijimac ma v sebe už plugin xcamclient2 kde si vyberiem protokol cccam, kde zadam poterbne info(teda iba to čo som dostal)
zadám a nič sa nedej
čo ešte musim spraviť resp. čo robim zle

dakujem za pomoc


:D nastavený internet? pokud máš od serveru 2 linky, zadat každou zvlášť...
server: xx.xxx.xx
port: údaj od poskytovatele
jméno:xxx
heslo:xxx

server:xx2.xxx.xx
port: údaj od poskytovatele
jméno:xxx
heslo:xxx

:D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 15:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2014 - 21:35
Příspěvky: 12
Poděkoval: 2 krát
ďakujem za odpoveď

pripojenie na internet určite mám sťahoval som cez to už aktualizáciu

pravda je že ma nenapadlo zadať každu zvlasť

lenže mi to nedalo tak som to skusal aj na inych serveroch a tam mi to tiež nešlo
nemôže byť problem v tom xcamclient2 ?

dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 16:03 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2769
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
bugme napsal:
ďakujem za odpoveď

pripojenie na internet určite mám sťahoval som cez to už aktualizáciu

pravda je že ma nenapadlo zadať každu zvlasť

lenže mi to nedalo tak som to skusal aj na inych serveroch a tam mi to tiež nešlo
nemôže byť problem v tom xcamclient2 ?

dakujem


Jsou linky aktivní? Pokud máš vše dobře nastavené, mělo by to fungovat...
Zkus ještě protokol newcamd... (bude jiný port daný poskytovatelem a key: 010203....) :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 16:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2014 - 21:35
Příspěvky: 12
Poděkoval: 2 krát
skusim

ked som pingoval likny cez PC tak žiju

viem to nejak zistiť aj cez prijimac ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 16:19 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2769
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
bugme napsal:
skusim

ked som pingoval likny cez PC tak žiju

viem to nejak zistiť aj cez prijimac ?


:D Tak že to pojede... :D Zkus ten newcamd a vše pečlivě vyplň... :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 16:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2014 - 21:35
Příspěvky: 12
Poděkoval: 2 krát
a netreba este v prijimaci nieco zmenit ? zapnut ? povolit ?

posledna otazka
davat tam iny soft napr. enigmu2 je hlupost ? nepomohlo by to ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 16:25 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2769
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
bugme napsal:
a netreba este v prijimaci nieco zmenit ? zapnut ? povolit ?

posledna otazka
davat tam iny soft napr. enigmu2 je hlupost ? nepomohlo by to ?


Je potřeba mít aktivní linku od poskytovatele a dobře vyplněný xcam... A musí šlapat... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 16:27 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2769
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
Všechny údaje z xcamu vymaž a zadej pozorně znovu...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 17:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2010 - 19:32
Příspěvky: 230
Místo/Bydliště: doma a okolie
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
A je ten plugin aj spustený? Spúšťa sa to farebnými tlačitkami.

Používam xcam v SX6, linky vpisujem cez PC.

_________________
IBUprofen- vyrieši všetky vaše problémy(stačí uveriť).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2017 - 9:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2014 - 21:35
Příspěvky: 12
Poděkoval: 2 krát
takže skušal som ešte raz a nič posielam obrázok čo som všetko vyplnil



resp. viete mi poradiť kde to najde v PC aby som to vypisal rucne ?
dakujem


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2017 - 11:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2014 - 21:35
Příspěvky: 12
Poděkoval: 2 krát
ešte dalšia otázka
mám tam aj Xcamconfigure, kde vyplnim tiež informacie ktore som dostal ale ked dam spustit tak tam mam 3bodky a nič moze byt aj toto problem ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2017 - 13:17 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2769
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
Koukni sem: https://translate.google.cz/translate?h ... rev=search :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2017 - 16:35 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2013 - 16:04
Příspěvky: 562
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 12 krát
A co zkusit takhle https://youtu.be/9dJTP-AJMUw

_________________
AmikoAlien8900-28,2/23,5/19,2/13/9/1w/GM Unibox 2-23,5
Opticum 9500/Optimum 800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2017 - 17:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2010 - 19:32
Příspěvky: 230
Místo/Bydliště: doma a okolie
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
Ked sa zapíšu udaje cez Xcamconfigure, potom treba xcam reštartovať aby si načítal nastavenia.

Ak chceš isť cez PC, treba totalcomander a pripojiť sa k boxu- adresa boxu u mna 192,168,xy, meno heslo root.

potom je to volakde v zložke :var. Subor s nastaveniami je cardclient conf.

Až tam budeš daj vedieť pozrem presne.

_________________
IBUprofen- vyrieši všetky vaše problémy(stačí uveriť).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2017 - 17:44 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2769
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
marval napsal:
je to volakde v zložke :var. Subor s nastaveniami je cardclient conf.


/var/etc/protect/cardclient.conf :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nastavenim
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2017 - 12:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2014 - 21:35
Příspěvky: 12
Poděkoval: 2 krát
ahojte
takže po nejaký stý krát sa to rozbehlo :Yahoo!:

všetkým ďakujem za pomoc, aspoň som sa to naučil poriadne :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk