e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Říjen 2020 - 20:07

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2020 - 16:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Srpen 2013 - 21:26
Příspěvky: 7
dal som factory reset..potom blind scan... tie 2 transportery 12344 a 12363 vobec nenaslo.. tak som ich pridal manulane.. ale signal 0.
tak uz jedine ten update 20.3. dat.. ale nerad by som sa dostat ze prijimac nenabootuje...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2020 - 16:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 7271
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 123 krát
Dát tovární nastavení před i po instalaci sw.
S sw ze 20.3 nepozoruji zatím žádný problém.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2020 - 18:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Srpen 2013 - 21:26
Příspěvky: 7
tak asi dam aj ja sw 20.3. len sa obavam ze po upgrade sa uz nezapne.. tak ako u viacerých ktorí tak urobili..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2020 - 19:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 7271
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 123 krát
Ještě mě napadá: Jak máš připojenou parabolu?
Na přímo nebo přes diseqc? Nemůže být problém tady?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2020 - 19:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Srpen 2013 - 21:26
Příspěvky: 7
parabola je na priamo.. nic som nemenil.. a od vcera na tych transporteroch signal 0. zvlastne.. skusim zobrat primac ku niekomu a tam skusit ci nebude signal... Ale ked uz vcera tiez jeden pisal o tom ze ma tento problem.. tak asi bude nieco so sw.. ale je to divne...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2020 - 19:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červen 2008 - 16:14
Příspěvky: 19
Poděkoval: 2 krát
dlhe_pole napsal:
vasington napsal:
Tak mám první zásadní zádrhel. Nejdou mi některé transpondéry. Například Astra 23E neběží celý transpondér 12344 s ČT programy.

Setkal jste se s tím někdo už?


jeste stale ti to nepride jako shit ? :D
hadam si necakal ze ti to pojde ? ked si tuner musis dorabat .. :D
zbav sa toho.. usetris cas aj nervy



Hele, je to jediny problém, který jsem zatím vyřešil příjmem těchto programů z družice Thor...

Za ty peníze podle mě zatím spíš spokojenost...dvb-t funguje bez chyby a jediný co mi nejde je několik transpondérů na Astre...hlavně ty, kde je Barrandov a pak celé ČT... změnil jsem ho na aktuální, ale stejně signál 0.

Mohl by sem prosím někdo hodit třeba zálohu svého funkčního s novým SW na otestování? Protože předpokládám, že problém bude někde v nastavení, nebo tak. Blind scan dávám vždy jako první, ale nepomohl.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2020 - 19:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 7271
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 123 krát
Tady je komplet záloha Skylink Astra 23.5
ze dne 20.3.2020 cz.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2020 - 13:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2010 - 19:42
Příspěvky: 3
Poděkováno: 1 krát
Pro Deusmeuse:
jen pro jistotu, napis co mas nastaveno zde ( v LNB Freq ) ):

Příloha:
20200402_131831.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2020 - 10:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Srpen 2013 - 21:26
Příspěvky: 7
Pozdravujem všetkých... skušal som vtedy všetko možne a nič nepomohlo.. tak som to uz ani neriesil... Po 3 dnoch to samo nabehlo tie 2 transporteri mali uz znova signal...a ide to bez problemov.. Neviem čo to bolo... ale počasie bolo rovnako dobre aj vtedy ked to neslo aj teraz ked to ide...
zaujimave bolo ze niekde na fore tiez pisal jeden uzovatel ze mu to nejde... takze nebol som sam,,, ale hlavne ze uz ide... Vdaka všetkym za pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 13.Duben 2020 - 17:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červen 2008 - 16:14
Příspěvky: 19
Poděkoval: 2 krát
No, já se k tomu dostal až teď, nahrál jsem tam tu zálohu a nic...je to zvláštní :), ale ani 12 344 ani 12 363 nechytnu. Tak nevím, čím to může být...zkoušeno na přímo i s motorem, jako to mám běžně a ani jedno ne a ne chytit. LNB jsem taky zkoušel druhý, zda to nemůže být tím a furt nic. Tak se musím spokojit asi s přetáčením vždy o těch 20 stupňů a hodit tam kanály z Thor...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2020 - 11:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červen 2008 - 16:14
Příspěvky: 19
Poděkoval: 2 krát
Jen pro informaci….u mě byl problém nakonec v kabelu, vedl někde husím krkem a asi byl skřípnutý, nebo jen nekvalitní. Vyměnil jsem ho a vše frčí jak má....takže teď už 100% spokojenost, uvidíme jak dlouho :D :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2020 - 21:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 7271
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 123 krát
Tak se musím podělit o jednu negativní zkušenost s dodávkou tohoto přijímače objednaného na Aliexpressu. Asi 14 dní po objednání dorazil balík ze Španělska s nefunkčním přijímačem. Žádný pozemní ani satelitní signál. Kontrolou bylo zjištěno, že je u přijímače porušená ochranná nálepka šroubku. Po demontáži krytu byly viditelně pájené spoje. Toto bylo ihned reklamováno u prodejce a pro neekonomický návrat zboží zpět kompromisně dohodnuto vrácení 50% kupní ceny. (přiložený DO, USB WiFi adaptér a napájecí adaptér byl v pořádku.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2020 - 11:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Duben 2017 - 10:54
Příspěvky: 1
Poděkoval: 1 krát
Podarilo sa niekomu rozchodiť odkodovanie T2 terestriálne vysielanie?

S2 satelitné ide bez problémov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GT Media V7/V8 (FreeSAT.cn)
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2020 - 9:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2010 - 19:42
Příspěvky: 3
Poděkováno: 1 krát
Poslední firmware pro V8 pro i V7 plus má už EPG diakritiku vpořádku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk