e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Říjen 2018 - 7:03

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 22.Srpen 2018 - 17:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 67
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 20 krát
Nahral som uvedenu verziu do boxu, vsetko co treba na pozeranie, nahravanie,
prehravanie ci uz z USB alebo z LAN funguje, daju sa doinstalovat pluginy.
Oscam ide, citacka OK, ako klient na iny server OK.
Img ako taky ide dobre, zatial som nespozoroval nic zavadne, ale:

Jedna vec je zatial nem-dobre, NEDA sa regulovat jas modreho displeya,
/aspon som teda nenasiel kde/ a to som preliezol vsetko co sa dalo.
Ak by niekto vedel kde a co pripadne zmenit, bodlo by.
Da sa len vypnut display, kruzok svieti dalej.
Vymenou "vfd.ko" som dosiahol aspon to, ze kruzok svieti nacerveno.

Vdaka za moznost vyskusat, ale zrejme casom vratim nazad verziu 20170305.

PS: ak by mal niekto nutkanie urobit update SW cez menu
nechajte si zajst chut, box po reboote uz nenabehne.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2018 - 9:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 79
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Díky za feedback
jo ten displej by se mohl výhledově pořešit


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2018 - 15:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 44 krát
kratke_pole napsal:
..... ale zrejme casom vratim nazad verziu 20170305.


Zkus popsat proc, v cem je starsi img lepsi nebo co tomu novemu chybi.
Dik
Jirka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2018 - 17:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 67
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 20 krát
Len pre to modre svetlo, taha oci.
Teraz idem tak, ze modre je zhasnute, da sa s tym zit aj takto.
Nic viac, ostatne je OK.
PS: vyskusal som LCD4 plugin / zo zoznamu na stiahnutie / a uz nie je dovod uvazovat nad starsou verziou.
PS2:Len pre info,jednu drobnost som nasiel / bola aj v predchadzajucich verziach/, ale nejde o zivot, je to prkotina.
V skinoch / co to vedia zobrazit / a aj v LCD4 zobrazuje VZDY rozlisenie obrazu /SD-HD/ z predchadzajuceho programu.

Dik za last verziu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2018 - 19:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 44 krát
Diky za opdoved. Ten driver upravim aby se dal zvolit z menu modre - cervene - zhasnuto

Jirka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2018 - 22:02 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 403
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 34 krát
Díky za upgrade zatím se jeví velice dobře akorát po roce co jsem ten ...... vytáhl z e sklepa jsem nějak zapomněl jak se dostanu přes tcm do enigma putty je ok ale přes tcm mám prázdný list vím že dřív když to taky nešlo muselo se přes telnet zadat
mkdir /media/p8
mount -text4 -oloop /dev/mmcblk0p8 /media/p8
ale tohle mne teď nějako nejde
děkuji za informaci

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2018 - 14:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2012 - 14:24
Příspěvky: 123
satelitni prijimac: VU+ ZERO,VU+ UNO 4K
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
Jsem nějak mimo v čem rozdíl mezi OpenATV 6.2 a OpenATV Reborn

_________________
skype:sglg90
VU+Zero , VU+UNO 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2018 - 23:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Říjen 2016 - 18:50
Příspěvky: 29
Poděkoval: 7 krát
thanks a lot. in this image all ok even webif . it is fast and smooth.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: pro kratke_pole
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2018 - 13:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Září 2018 - 13:38
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
pro kratke_pole
můžeš mi prosím tě poslat konfiguraci oscam na ICE kartu , nějak mi nejde čtečka
díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2018 - 15:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 67
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 20 krát
Nic na tom nie je,
staci pouzit subory z prilohy alebo upravit svoje.
Zakladom je neznasilnovat citacku, staci zaskrtnut autospeed a nechat prazdne okienka.
Oscam si doplni 5 MHz /500/ a Card MHz na 3,57 /357/.
Ak v oscam.server doplnis prislusne keys a zrusis "#" pred force_i***eto=1 pobezi ICE aj v IR mode.
Boxtype v oscam.conf je jedno ci das boxtype=dreambox alebo none.
Tot vsjo.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2018 - 22:40 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 403
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 34 krát
Připojení vyřešeno v ubuntu problém není se na hd box připojit problém je jen ve win 10 x64. Bral bych za povděk i jiné připojení s tv než přes hdmi třeba scart nefunguje mne ui position a obraz mám dost posunutý do prava ale tenhe problém je jen na starší tv připojenou přes scart na nové tv přes hdmi je obraz v pořádku . Jinak zatím v pohodě bez zamrzání tak snad dobrý krok v před .Je fakt že hd box nehoním a moc nepoužívám a je v něm nahozeno minimum pluginů ale i s pluginem cz/sk běží ale filmy co jsou 1800 tak mne jdou bez zvuku v sosac kde je vetsina 720 vse ok je to divny ale je to tak asi je to tim prpojenim s tv pres kombinovany jedna stana scart tv druha cinch hd box

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Naposledy upravil(a) Timeshock dne 26.Září 2018 - 21:18, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2018 - 22:49 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 403
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 34 krát
stanislav97 napsal:
Jsem nějak mimo v čem rozdíl mezi OpenATV 6.2 a OpenATV Reborn

openatv reborn je osekaný upravený pro hd box není v něm funkční vše co v openatv

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2018 - 10:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Září 2018 - 13:38
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
pro kratke pole přepsal jsem soubory ve /var/etc/tuxbox/config/oscam_atv a čtečka stále nejde.
Mohl bys prosím poslat oscam který používáš. Zkouším to na Oscamu 9659.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2018 - 18:50 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 403
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 34 krát
a já jedu přes Oscam r11347 a v pohodě čily si myslím že není problém ve verzi binárky oscam ale v configuraci .............

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2018 - 19:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 67
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 20 krát
jj,
zrejme je problem inde..
/ start script, config-y, je karta chipom hore, bezi karta v module?, nie je zablokovany PIN ?, atd/
ale prosim, tu je bin z obrazkov vyssie / aj ked v tejto sekcii nema co robit /. :)
ICE karta bezi v E2 na tomto HW cez oscam v podstate od prvej verzie. :smoke:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2018 - 12:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Září 2018 - 13:38
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
kratke_pole napsal:
jj,
zrejme je problem inde..
/ start script, config-y, je karta chipom hore, bezi karta v module?, nie je zablokovany PIN ?, atd/
ale prosim, tu je bin z obrazkov vyssie / aj ked v tejto sekcii nema co robit /. :)
ICE karta bezi v E2 na tomto HW cez oscam v podstate od prvej verzie. :smoke:


super - ICE po nahrani toho oscamu jede! diky!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Říjen 2018 - 14:59 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 12:02
Příspěvky: 401
satelitni prijimac: Dreamsky 7000-7500
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím provedl jsem instalaci posledního SW a dal továrko. Úplně mi zmizel oscam. Je někde v nastavení vypnutí zapnutí nebo ho instalace vůbec neobsahuje neví někdo prosím? :)

_________________
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Říjen 2018 - 19:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 67
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 20 krát
Skus 2x zelene :smoke:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2018 - 1:31 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 12:02
Příspěvky: 401
satelitni prijimac: Dreamsky 7000-7500
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Ok pres 2xzeleny+softcams nainstalovano ted jen jak se do toho dostat pres pc nejak se to se mnou nebavi musi se to jeste nejak poustet?

Edit: Už to mám díky za pomoc :)

_________________
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256


Naposledy upravil(a) blacker91 dne 07.Říjen 2018 - 14:24, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk