e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 14:32

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 92 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2017 - 14:44 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 12:02
Příspěvky: 401
satelitni prijimac: Dreamsky 7000-7500
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím,

dá se někde v nastavení najít připojení do vpn? Nebo je na to plugin? Nemůžu to nikde najít. Za odpověď díky.

_________________
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 20:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 758
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 31 krát
Android je možne naištalovat *apku
Enigme2 plugin netestoval

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 20:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 28
Zdravím, už někdo řešil jak se dá vrátit z KODI & ENIGMA2 k XBMC? Nějak se mi to nedaří, i když mi XBMC po instalaci funguje, tak po každém restartu musím znovu nastavit celý přístroj od začátku včetně Oscamu, spouští se vždy jako poprvé od žluté lišty prvního spuštění přes veškerá nastavení. Je na to nějaké řešení?


Naposledy upravil(a) Devastator dne 13.Leden 2017 - 9:53, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 20:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
Devastator napsal:
Zdravím, už někdo řešil jak se dá vrátit k XBMC? Nějak se mi to nedaří, i když mi XBMC po instalaci funguje, tak po každém restartu musím znovu nastavit celý přístroj od začátku včetně Oscamu, spouští se vždy jako poprvé od žluté lišty prvního spuštění přes veškerá nastavení. Je na to nějaké řešení?


XBMC myslis starou verzi tusim 13 ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 21:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 28
Myslím jakoukoli původní verzi která v boxu byla


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 22:13 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
Tay to mas pokud atm jeste neco z toho je nezkousel sem v poslednim pul roce
http://www.sapro.cz/ftp/index.php?direc ... rltic5fai4

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 9:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 28
Timeshock ??? nechápu tvoji informaci, prosím k věci, viz dotaz výš, nebo raději nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 11:26 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
Zdravím, už někdo řešil jak se dá vrátit z KODI & ENIGMA2 k XBMC?
Myslím jakoukoli původní verzi která v boxu byla

Proc bychom to meli resit pravdepodobne kazdy z nas kdo tenhle ....... nejaky rok ma prosel vsema update firmware android s xbmc a kazdy tudiz vi jak .... sel ci nesel (a vi v cem byla chyba) ja ti dal odkaz na stranky od vyroce kde se tyto firmware nachazeji abys mohl zkouset resit a informoval nas na co si prisel :D

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 16:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
Devastator napsal:
Myslím jakoukoli původní verzi která v boxu byla


Stahnes si puvodni verzi a podle navodu nainstalujes. nevim v cem je problem ? Timeshock ti sem dal odkaz na nejaky puvodni sw. Staci tedy stahnout a naistalovat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 18:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 28
Odkaz nepotřebuji, to znám a mám s tím bohaté zkušenosti, nevím jak to napsat, ale myslím, že jsem v původním dotazu popsal co to dělá po takové běžné instalaci, dle mého zjištění tam část s E2 zůstává a XBMC přepíše pouze tu část s eOn. Následně se XBMC chová tak jak píšu v úvodním dotazu. Proto tento dotaz.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 19:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
Devastator napsal:
Odkaz nepotřebuji, to znám a mám s tím bohaté zkušenosti, nevím jak to napsat, ale myslím, že jsem v původním dotazu popsal co to dělá po takové běžné instalaci, dle mého zjištění tam část s E2 zůstává a XBMC přepíše pouze tu část s eOn. Následně se XBMC chová tak jak píšu v úvodním dotazu. Proto tento dotaz.

Enigma2 s tim nema nic spolecneho ta je v uplne jine casti pameti nez je android. Co tam tedy mas vlastne naistalovano ?

Pokud tam mas nejaky z drivejsim img s xbmc, tak pokud si dobre pamatuju jedna verze delala ze po nastaveni xbmc se neulozilo jeho nastaveni, ale ktery to byl nevim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 19:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 28
No tak ještě jednou, do původního XBMC jsem naistaloval MULTI Android-kodi & Enigma2, po zjištění stavu věcí jsem zkusil nainstalovat zpět XBMC a teď se začnu opakovat, sice mi XBMC po instalaci funguje, ale po každém restartu musím znovu nastavit celý přístroj od začátku včetně Oscamu, spouští se vždy jako poprvé od žluté lišty prvního spuštění přes veškerá nastavení. Mimo to volba Ch+ a Ch- pro volbu výběru spuštění stále funguje. Takže můžu přepínat mezi E2 a XBMC, při chodu XBMC stačí úplné vypnutí a při následném zapnutí je spuštěno jako poprvé. Nechci nic jiného než FULL návrat k původní verzi, proto otázka jestli se s tím už někdo zabýval.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 20:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
Tak jestli tomu dobre rozumim chces se vratit do nejakeho puvodniho img z drivejsi doby ? A mas tam naistalovany multi img android enigma2.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 20:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 28
BINGOOOOO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 20:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
Devastator napsal:
BINGOOOOO


No tak si naistaluj novy img a je vyreseno. A jeste prozrad co te vede k te stare verzi ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 21:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 28
díky, skvělá rada, koukám taky umíš poradit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 12:19 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
zbytecny , kdo chce necha si poradit kdo nechce tak tu vypisujie pi.........

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 13:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 28
Timeshock: Zajisté jsi svým posledním příspěvkem měl na mysli sám sebe. Myslím, že jsem dost podrobně popsal co se děje po přeinstalaci zpět na starý img. Ale když někdo nechce chápat, tak nepochopí. Třeba se časem k tomuto vyjádří odborník ne tlučhuba.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 17:14 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
Pokud dobre vidim odpovidal ti sida on na tech firmware makal tak nevim ktery jeste vetsi odbornik by ti mel dal radit .Nechapu jaky je problem nahodit na usb jednu ze strasich verzi treba hdbox_xbmc_06-08-2015-update a instnout ............. Kdyz uz se tak vermomoci chci vratit ke stare verzi.

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MULTI Android-kodi & Enigma2
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2017 - 15:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
Devastator napsal:
Třeba se časem k tomuto vyjádří odborník ne tlučhuba.
Tobe asi nepomuze uz nikdo ani tluhuba ani odbornik. Jestli si cetl pozorne nase rady tak v jedne je napsano ze pri zkouseni sw a testoval jsem vsechny od zacatku jak na evo xfinity tak i na hdboxII, jsem narazil na jeden ktery delal presne tu chybu co popisujes. Takze posledni rada ode me zkus naistalovat jinou verzi sw.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 92 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk