e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Listopad 2018 - 1:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 11:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 8:00
Příspěvky: 40
Bude mi na tomhle fungovat moje karta Skylink Irdeto 01? Nejde mi o sharing, jenom na dekodovani a sledovani....

Z toho co jsem se tu docetl tak by to melo fungovat, pokud rozumim spravne tak tam je oscam a na oscamu ty karty lidi bezne pouzivaji. Jen se chci ujistit abych nekoupil neco co mi bude k nicemu.

Diky za odpoved..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 14:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1312
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 59 krát
Ano pujde (pokud se nejedná o kartu M7 HD s uniblokem). Použiješ OSCam a doplníš vše potřebné.
Je určitá série karet s označením Irdeto 01 dekodujících 0D96, zkus i tohle.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 15:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1693
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 96 krát
Nechci tě odrazovat, ale nevím jestli bych tenhle box doporučil. Někdo ho tu prodává v inzerci ale spíš se ho snaží zbavit protože není spokojen. Pokud vím tak xbmc je k vidění u prismcube ruby,wetek play a tohoto stroje. Je to v kombinaci s dvb-s2 tunerem celkem nová věc a ze všeho nejvíc bych se bál podpory a vyladěnosti softu.
Pro mě by byl co se týká xbmc asi nejlepší volbou wetek, protože má přímou podporu od teamu openelec. Nemá sice čtečku ,ale ta se dá doplnit přes usb. Pokud teda box do 3k tak spíš klasickou enigmu a volit mezi vu+zero a gigablue x1. Nebo zase v inzerci et7000.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 15:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 8:00
Příspěvky: 40
Ok, Nejsem si jisty, jestli to je nejaka identifikace karty, nebo ident poskytovatele, nebo oboji, ale na sarym prijimaci (kde jsem tu kartu nedokazal rozjet, resp. kartu vidim, prijimam klice, ale nedekoduje) tam je neajky ID 0624.

Tak snad to pojede, pro jistotu jsem jeste poslal mail prodejcum, tak uvidime. Kazdopadne dik za odpoved.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 15:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 8:00
Příspěvky: 40
11chloe napsal:
Nechci tě odrazovat......


Tak uz jsem myslel ze mam vybrano ale po teto zprave to znovu procitam...

Je tu nekdo kdo s timhle boxem ma vylozene dobrou zkusenost?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 15:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 79
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
11chloe napsal:
Nechci tě odrazovat, ale nevím jestli bych tenhle box doporučil. Někdo ho tu prodává v inzerci ale spíš se ho snaží zbavit protože není spokojen. Pokud vím tak xbmc je k vidění u prismcube ruby,wetek play a tohoto stroje. Je to v kombinaci s dvb-s2 tunerem celkem nová věc a ze všeho nejvíc bych se bál podpory a vyladěnosti softu.
Pro mě by byl co se týká xbmc asi nejlepší volbou wetek, protože má přímou podporu od teamu openelec. Nemá sice čtečku ,ale ta se dá doplnit přes usb. Pokud teda box do 3k tak spíš klasickou enigmu a volit mezi vu+zero a gigablue x1. Nebo zase v inzerci et7000.



Vžádném případě bych nešel do WETEK , stojí za tím z 99% lidí co dělali okolo AZboxu a taky to směřuje podobně a to do kytek .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 15:58 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1693
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 96 krát
Ok, ale mě by zajímalo něco konkrétního. Nemám zkušenost ani s jedním a z mého pohledu je distribuce openelec zárukou že se tomu někdo věnuje.
Pro mě je třeba tohle celkem konkrétní viewtopic.php?p=613371#p613371


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 16:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1278
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 125 krát
S tých 3 čo si spomenul je momentálne najlepší Prismcube-dvojtuner,wifi,CI slot

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 16:09 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1693
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 96 krát
Zajímaj mě detaily. Proč prismcube ? Nějaké srovnání ? Měl si možnost vyzkoušet i wetek?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2015 - 7:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1312
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 59 krát
furko a s@pro Ti to napsali.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2015 - 8:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1693
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 96 krát
A co mi napsali. Furko má podle popisu pouze ty dva a tam věřím že platí že prismcube je lepší než hdbox. Ono se stačí i podívat že Prismcube má nějakou podporu co se týká vlastního fóra a můžu i sledovat co se kolem boxu děje. Navíc prismcube je tady už asi dva roky , takže co se týká vývoje bude mít určitě nad hdboxem navrch.
Hdbox je pro mě úplná neznámá a jediné co jsem se tady na fóru dočet je že to tuhne a kolem softu se nic neděje. S@pro pokud zastupuje prodejce a tím i nabízí informace o podpoře tak bude chválit vlastní zboží, takže pro mě to nikdy nebude zdroj informací, který budu brát úplně vážně . Navíc mě vůbec nezajímá jestli wetek je od lidí kteří před několika lety řešili nějaký azbox a ten byl špatný. Tyhle informace od prodejců kteří sledují nějaké záměry konkurenčních skupin mě vůbec nezajímají. Výrobce boxů jsou buď číňani nebo korejci a jde jen o to aby si zadavatel pohlídal kvalitu provedení a box netuhnul díky hw chybě. Ostatní a o dost důležitější je softwarová podpora, která reaguje na problémy uživatelů. Pak jdou do prodeje boxy s chybama a je to jen o tom jak rychle je možné je odstranit.
U weteku je jasně řečeno že má přímou podporu od teamu Openelec, který dělá linux distribuci s kodi pro x86,rasp ... Nabízí to do budoucna záruku nějakého pokroku. Můžu i věřit Furkovi že opravdu je Prismcube v tuhle chvíli lepší i když jsem se nedočkal odpovědi jestli wetek měl možnost vyzkoušet. V budoucnu ale může jít u weteku vývoj rychle dopředu a dožene prismcube. Navíc se dá předpokládat že pokud bude wetek úspěšný a rozšíří se díky nízké ceně hned od začátku, tak časem příde jeho nástupce s lepším hw.
Wetek je novější než Prismcube takže by měl mít co se výkonu týká navrch a navíc má i airmouse. Nedávno se navíc objevila i limitovaná edice weteku od openelec za sníženou cenu a zase si říkám že čím víc se ho prodá tím víc testerů a možnosti rychlejšího odladění softu.
Zatím jsem se nedočkal ani srovnání od Helixe, který má jak Prismcube tak Wetek.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2015 - 18:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 878
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 8 krát
Vyhni sa Xbmc - vyhneš sa problémom !
Kúp si mipsel box s E2 s dobrou sw podporou a máš pokoj!

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2015 - 16:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 8:00
Příspěvky: 40
Skoda no, chtel jsem necemu takovymu dat sanci, protoze XBMC pouzivam jiz par let a znam ho a navic me lakala predstava adroida, skype atd v telce. Ale co jsem se docetl na ruznych vlaknech tak zadnej box (HD BOX XBMC, AB IPBOX, Amiko A3) neni bez much. Weetek zase zavani absenci readeru. Takze asi vyberu neco na E2....

Dik...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2015 - 6:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 878
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 8 krát
Presne ako si napísal Xbmc možeš plnohodnotne využívať v Pc.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Funguje s kartou Skylink IRDETO 01
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2015 - 8:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 8:00
Příspěvky: 40
No mám ještě raspberry PI s openelec a xbmc, az na to že je to trochu pomalejší (chtělo by to raspberry 2) tak je to asi nejlepší free multimediální centrum co se dá sehnat. Přehraje to téměř vše, rozumí si to troufám si tvrdit s každým typem sdílení dat a má to miliony pluginů.... Proto mě to tak zajímalo v kombinaci s Androidem a sat. tunerem, no možná za pár let.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk