e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 14:14

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2014 - 15:26 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
Tak ani nevím na co se ptát jelikož tady asi stejně žádná rada neexistuje.Po zakoupení boxu jsem dal update z 6.11.2014 nastavil asi vše tak jak má být pro základní použití byl sem docela spokojený ze snad až na jedno zamrznutí vše v pohodě asi po týdnu jsem se rozhodl nainstalovat doplněk repository.xbmc.doplnky-1.0.4.zip postupoval jsem taky podle návodů zde uvedených a tím bylo vymalováno z přijímače mám blikající barevnou hudbu která hned děla to či ono ale ani jedno co by dělat měl.No nevadí není problém plný reinstal software a znovu nainstalováni všeho potřebného jenže je to pořád dokola jako přijímač ok ale jako xbmc konec zkoušel jsem doplněk stáhnout i z jiných zdrojů než je zde na foru ale je to pořád stejný přijímač má za sebou snad už deset reinstalu já nervy v kýblu a stále stejná písnička.Není problém xbmc používat přes pc kde běží úplně v pohodě ale na to jsem si nemusel pořizovat hd box s xbmc stačil by obyčejný bez.

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2014 - 22:26 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
Tak už to vzdávám přijímač asi půjde do krabice a zpět k prodejci není přeci možný aby po nainstalováni doplňku se stala z přijímače barevná hudba neustále padá do startovního loga frodo 12.2 nebo zamrzne úplně .

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 10:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 79
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Co ti brání k tomu se vrátit k původnímu originálnímu image , poodpojuj všechny kabely a proveď plnou instalaci - 300MB posledního firmware .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 11:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Nefunkcnost xbmc doplnku, pripadne znefunkcnenie boxu doplnkom neznamena, ze box sa bez uvedeneho doplnku (aj ked tento uvedeny doplnok je jeden z najpouzivanejsich v nasich koncinach) neda pouzivat.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2014 - 19:01 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
Kasr napsal:
Nefunkcnost xbmc doplnku, pripadne znefunkcnenie boxu doplnkom neznamena, ze box sa bez uvedeneho doplnku (aj ked tento uvedeny doplnok je jeden z najpouzivanejsich v nasich koncinach) neda pouzivat.

Taky by jste si mohl koupit auto bez volantu na co zatáčet stačí jezdit rovně

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2014 - 19:03 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
Jinak už jsem to vyřešil s pomocí 005john čímž mu ještě jednou děkuji

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2014 - 19:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Timeshock napsal:
Kasr napsal:
Nefunkcnost xbmc doplnku, pripadne znefunkcnenie boxu doplnkom neznamena, ze box sa bez uvedeneho doplnku (aj ked tento uvedeny doplnok je jeden z najpouzivanejsich v nasich koncinach) neda pouzivat.

Taky by jste si mohl koupit auto bez volantu na co zatáčet stačí jezdit rovně

Lenze toto je iba jeden z mnohych doplnkov, ktore môzu a nemusia fungovat.
A urcite je ich dost, co nefunguju, pripadne aj zabiju xbmc.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2014 - 18:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Květen 2009 - 14:04
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: optibox hdcx,opticum7300 2cicx
Poděkoval: 1 krát
Timeshock napsal:
Jinak už jsem to vyřešil s pomocí 005john čímž mu ještě jednou děkuji

Potřebuji taky poradit, provedl jsem upgrade na poslední verzi a po instalaci doplňků, se mi české nespustili.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2014 - 20:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 758
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 31 krát
Treba používať pri aktualizáciu plnú verziu FW.
Plne verzie FW sú nad 300 MB

Tu je posledna :arrow: viewtopic.php?p=596718#p596718

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk