e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 17:25

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Připojení přes Lan sit
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2014 - 22:20 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
Jaký je dobrý software krom TTC na editováni atd přes síť ??

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Připojení přes Lan sit
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 15:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Duben 2013 - 20:34
Příspěvky: 113
Poděkoval: 6 krát
WinSCP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Připojení přes Lan sit
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 18:00 
A co by si tam chcel bez root-a editovat?
Na pripadne skopirovanie / editaciu oscam-u Ti staci aj ten TTC.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Připojení přes Lan sit
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 20:02 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 740
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
ale oscam sa dá editovať aj cez web-rozhranie oscamu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Připojení přes Lan sit
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2014 - 18:11 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
to je sice pěkný ale browser mne v boxu funguje ale když se chci jak koliv připojit z pc do boxu tak ani tuk můžu zadávat v pc prohlížeči http://10.0.0.143:8080/ nebo do oscam http://10.0.0.143:8888/ a stále mne to píše stránka není dostupná.Hd box mám připojený přes kabel z modemu od O2 huawei echolife hg622u v natavení jsem krom povolení WLAN a IPv6 nic nedělal. Pc s Os win 8.1 x64 hd box vidí jako XBMC (localhost) V hd boxu mam nastaveno připojit DHCP sambu ftp a nfs jsem povolil .Tak nevím co kde mám špatně nepřipojím se z prohlížeče tak TTC ani WinSCP nedráždím bylo by to asi zbytečný.

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Připojení přes Lan sit
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2014 - 18:28 
Mas doma nejaku botu, na pripojenie k WEB rozhraniu boxu a oscamu nepotrebujes NIC v boxe povolovat / spustat, staci Ti aktualna IP adresa boxu a port.
PS: cisla portov -> viewtopic.php?f=282&t=59958


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Připojení přes Lan sit
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2014 - 18:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
Dík moc za odpověd už mne to z prohlížeče jde jsem nevěděl že se mne změnila po nějaké akci ip od boxu

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk