e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Listopad 2018 - 1:50

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2014 - 22:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Leden 2008 - 19:11
Příspěvky: 58
satelitni prijimac: AZBOX ST710 USB, Openbox x-810
pokouším se vytvořit přes CAS - Service list mgcam, nevím proč, ale po vypsání tabulky kde vytvářím mcgam je nakonec pouze tlačítko spustit a stop. Jestliže dám spustit tak tabulka zmizne a nic se neuloží, vše je jako před vyplněním.

_________________
AZBOX ST710 USB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2014 - 11:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ja to zapisujem cez web rozhranie . v podstate az do restartu oscamu sa to nikde neulozi, ostava v /tmp/.oscam .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2014 - 18:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Leden 2008 - 19:11
Příspěvky: 58
satelitni prijimac: AZBOX ST710 USB, Openbox x-810
asi teď nějak nevím, přes webové rozhraní se dostanu do oscamu a ty tam někde vytvoříš mgcam?

_________________
AZBOX ST710 USB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2014 - 18:58 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 740
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
pepino69 napsal:
asi teď nějak nevím, přes webové rozhraní se dostanu do oscamu a ty tam někde vytvoříš mgcam?

Troška poštuduj, vo firmware do tohto prijímača je už obsiahnutý aj softcam ktorý sa volá oscam a
Oscam = multiprotokolárny kartový server, čiže to je niekolko emulátorov v 1, v ktorom je obsiahnutý aj spomínaný mgcamd, oscam sa na tomto boxe dá ovládať a configurovať najjednoduchšie cez webové rozhranie, čiže robí sa to tak že zadáš do prehliadača ip adresu boxu a port 8888 t.j. xxx.xxx.xxx.xxx:8888 ale bolo by dobre aby si poštudoval tu: viewtopic.php?f=168&t=38260 to preto qby si vedel o čom kráča :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2014 - 15:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2014 - 21:50
Příspěvky: 6
Ahoj,
chtěl bych zprovoznit test z cardsharingu ale v oscam webconfigu se úplně ztrácím a nevím kde co nastavit. Je to pár položek, ale ve webconfiguratoru je mraky položek a téměř se s tím neshodují. Budou vděčný za jakoukoliv pomoc.
Díky

Protocol: newcamd
Host (IP address): xx.xxx.xx.xx
Port: 57057
Login: aaaaaa
Password: bbbbbb
DES Key: 0102030405060708091011121314
Frequency: 11895V 27500 5/6 DVB-S
Service ID: 13DB (5083)
Settings for mgcamd emulator:
(file /var/keys/newcamd.list) CWS = xx.xxx.xxx.xxx 57057 aaaa bbbb 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
Settings for cccam emulator:
(file /etc/CCcam.cfg) N: xx.xxx.xxx.xxx 57057 aaaa bbbb 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14


Naposledy upravil(a) Anonymous dne 19.Prosinec 2014 - 16:28, celkem upraveno 2 x.
Odstranene data


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2014 - 19:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2014 - 21:50
Příspěvky: 6
Nabizim financni odmenu za pomoc pri nastaveni.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2014 - 19:55 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 395
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
doporucuji... oscam web rozhraní ....
nahoře ťukni na "Files" vyber soubor "oscam.server" a na konec toho souboru doplň:

Kód:
[reader]
label       = "cardsharing"
protocol    = newcamd
key         =    0102030405060708091011121314
device      =    xx.xxx.xx.xx,57057
user        =    aaaaaa
password    = bbbbbb
group       = 1
audisabled  = 1
fallback    = 1
ident     = 0D96:000004


"save" nebo "uložit" .... restart a jedeš ... nebo ne?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2014 - 20:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2014 - 21:50
Příspěvky: 6
V zalozce Status pribyl dalsi Reader ale ve sloupecku AU je OFF. Kdyz jsem se dival na zalozku Readers poprve tak tam taky byl a kdyz jsem dal editovat tak nahore to hlasilo nejakej error. Ted kdyz otviram zalozku Readers tak uz ho nevidim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2014 - 22:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
No, ked je tam audisambled= 1 , tak au samozrejme nefunguje.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2014 - 7:36 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 395
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
AU cardsharing nevyžaduje ...chtějí ho mít většinou vyplej..je to jen obnova zápisů na kartě
v záložce readers jdeprvním sloupečkem .. readery vypínat a zapínat ...
readery nedoporučuju editovat přes stránku readers a edit ...
ale postupem /nahoře ťukni na "Files" vyber soubor "oscam.server" a edituj/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2014 - 13:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2014 - 21:50
Příspěvky: 6
Nejak to nefunguje, nemrknul by ses mi na to pres teamviewer. Diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2014 - 13:36 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 395
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Dnes ne ... sorry
jeste me napada ... davas adresu serveru v ciselnem formatu?
Pokud ne zkus ... nekdy zlobeji dns


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2014 - 14:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2014 - 21:50
Příspěvky: 6
Adresu dávám v číselném formátu.
Není potřeba ještě někde zadat Service ID: 13DB (5083)
Dále se zeptám, je potřeba a by v přijímači byla nějaká karta?
Jak budeš chtít juknout na to přes TeamV tak dej vědět.
Díky moc, pěkné Vánoce


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2014 - 14:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 40
Poděkováno: 1 krát
poslal se Ti zprávu na sz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2014 - 15:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3139
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Hemore napsal:
Nejak to nefunguje, nemrknul by ses mi na to pres teamviewer. Diky


A zkousis to na Viasat History ?

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2014 - 15:18 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 395
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Je ti jasne ze ti pujde pouze jeden program ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2014 - 16:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2014 - 21:50
Příspěvky: 6
Jasne ze zkousim Viasat History. Zkusil jsem reset do tovarniho nastaveni a znovu naladit a porad nic. Mam pocit ze je potreba jeste nastavit servisid. Je jeste zvlastni ze pres ftp jsem se pripojil jen jednou, nepomohl ani reset. Mam win8.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2014 - 19:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3176
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 1 krát
Hemore napsal:
Jasne ze zkousim Viasat History. Zkusil jsem reset do tovarniho nastaveni a znovu naladit a porad nic. Mam pocit ze je potreba jeste nastavit servisid. Je jeste zvlastni ze pres ftp jsem se pripojil jen jednou, nepomohl ani reset. Mam win8.


a skusal si format c: ?
to urcite zaberie


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vytvoření mgcam
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2014 - 21:10 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
se připoj přes total commander v boxe dej ftp start a v total commander Hostitel:port xx.x.x.xxx:21 jmeno anonymous heslo žádný

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk