e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Říjen 2019 - 22:18

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 06.Říjen 2014 - 22:25 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 751
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 20 krát
luna napsal:
to vím ... píšu že ... android ikona ...přes celou televizi s hláškou o flašhování probíhala ..

A nezabudni urobiť továrko


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2014 - 13:36 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 396
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
stává se vám že ČT 1 HD někdy jde beze zvuku a musí se přepnout ručně na jinej audio proud?

Nebo že pokaždé na ČT 1 HD musím ručně vypnout titulky?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2014 - 13:56 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 751
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 20 krát
luna napsal:
stává se vám že ČT 1 HD někdy jde beze zvuku a musí se přepnout ručně na jinej audio proud?

Nebo že pokaždé na ČT 1 HD musím ručně vypnout titulky?


áno, to vypínanie titulkov treba vždy urobiť po každom opätovnom zapnutí prijímača ale aj po každom prepnutí sa titulky opätovne sami zapínajú


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2014 - 17:27 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 396
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak jo ... po týdnu testování jako klient jsem se rozhodl to otestovat jako server pro cca 10 klientů z rodiny .. prdnul jsem do toho kartu Skylink ICE a jsem zvědav na stabilitu ...
vypínat to vůbec nebudu .. dostane to trochu kouř :)

zatím si to hodinu vede dobře ...

ps: ty tituky jsem vypnul nafurt ... je lepší je jednou za tejden pustit než furt vypínat ...
(stisknout tlačítko audio, a odškrtnout povolit titulky uvidíme jestli to pomůže)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2014 - 22:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Říjen 2014 - 21:29
Příspěvky: 1
Zdravím chlapi,

mám doma ještě starý příjimač bez HD a ten už začíná blbnout a k tomu mám 116cm LED samsung telku.

Nastala doba vyměnit mašinku a tenhle box se mi hodně zalíbil, ale má to jeden háček. Mám IRDETO kartu a tak se ptám. Zkoušel jste někdo zapojit do něj USB čtečku karet a do ní dát IRDETO jestli si s tím přístroj poradí? Popřípadě jestli existuje nějaký externí usb modul s CI slotem, do kterého bych strčil IRDETO modul (ten mám doma z pokusu o 3D telku se satelitem, ale ta šla zpátky na reklamaci a pak jsem vybral jinou).

K těm externím čtečkám jsem tady viděl odkaz, že na HD-boxech fungují, ale v tomhle jsem amatér takže vůbec nic jsem netestoval.
viewtopic.php?f=190&t=46979

Ještě jsem viděl tuhle a má přímo uvedeno, že umí IRDETO. http://www.antiradary-distributor.cz/vi ... 20425.html


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2014 - 23:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 396
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
fajn takže ostatní klienty to obsluhuje i během přehrávání mkv... trochu jsem se bál aby to tak bylo ale vše je v pořádku...

dotaz .. mám tu bedny s analogovým vstupem ... fungovalo by tady něco jako je tohle?
http://www.ebay.com/itm/External-7-1-Ch ... 4185ec5128


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2014 - 9:44 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 396
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
OK zatím to vypadá stabilně ...
jen občas jednou za čas se jakoby pozamrzne obraz a po cca 2 sec sekaného spomaleného obrazu na tomhle boxu jde zase vše bez zásahu uživatele
dělá to i u startu nahrávání a vypínání nahrávání ...

já jsem zatím spokojen ...

je v tom ICE Skylink s balíbem kombi (pro rodinu souseda a mě) + jen pro moji domácnost cardsharing VIP CZ od soudruhů z CCCP (full freesat + full skylink)
box neustále obsluhuje cca5 klientů a zatím to nespadlo ..


zatím stabilita vyšší než na 9105+ (box nevypínám)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2014 - 21:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Únor 2010 - 20:20
Příspěvky: 30
Luky kutil napsal:
Zdravím chlapi,

mám doma ještě starý příjimač bez HD a ten už začíná blbnout a k tomu mám 116cm LED samsung telku.

Nastala doba vyměnit mašinku a tenhle box se mi hodně zalíbil, ale má to jeden háček. Mám IRDETO kartu a tak se ptám. Zkoušel jste někdo zapojit do něj USB čtečku karet a do ní dát IRDETO jestli si s tím přístroj poradí? Popřípadě jestli existuje nějaký externí usb modul s CI slotem, do kterého bych strčil IRDETO modul (ten mám doma z pokusu o 3D telku se satelitem, ale ta šla zpátky na reklamaci a pak jsem vybral jinou).

K těm externím čtečkám jsem tady viděl odkaz, že na HD-boxech fungují, ale v tomhle jsem amatér takže vůbec nic jsem netestoval.
viewtopic.php?f=190&t=46979


Ještě jsem viděl tuhle a má přímo uvedeno, že umí IRDETO. http://www.antiradary-distributor.cz/vi ... 20425.html


Zde máš fundovanou odpověd: http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic. ... 46&t=13762


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2014 - 14:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Daju sa este zohnat aj karty Irdeto M7 bez uniblock . Treba ale vyslovne take hladat. Ich cena je okolo 80€ .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2014 - 20:52 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 751
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 20 krát
dnes cca po 7-8dnoch mi prestalo rozkódovať programy, oscam padnutý nebol, všetko bolo ok, po reštarte oscamu cez web-rozhranie všetko OK.
, došiel s som na to že programy prestanú ísť, po prehrávaní nahrávky z usb flash v boxe , resp po skončení prehrávania a následne prepnutie na kanály prestanú ísť kodované kanály, volné idú, po reštarte oscamu všetko OK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2014 - 19:57 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 396
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
nějak nechápu jak to funguje s nahrávkama ...
naahrál jsem asi 30 pořadů ... vidím jen posledních asi 5 ... ostatní na disku sice fyzicky jsou ale v seznamu nahrávek nefigurují ... navíc se jmenují
Prima COOL-1.ts
Prima COOL-2.ts
Prima COOL-3.ts
Prima COOL-4.ts
Prima COOL-5.ts
fakt super ... když něco hledám fakt se v tom nevyznám ....
proč to z toho seznamu mizí... když životnost nahrávky je 180 dní?

](*,)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2014 - 7:30 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 396
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
aplikace ivisilani po restartu není nainstalovaná ... po každém restartu ji musím instalovat znova ..
:(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2014 - 11:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
stiahol si z google obchodu ,alebo ako apku z usb ?
mohll by si aj toto vyskusat ,ci a ako to ide http://www.parabola.cz/clanky/5409/jak- ... ve-v-xbmc/
:D
pozor , platena apka, staci odskusat po moznost registracie.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2014 - 11:57 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 396
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
ivysilani staženo z play...
tohle zkusím odpoledne ..
jinak zkusil jsem i TV4You .. http://www.digizone.cz/clanky/tv4you-sp ... po-pay-tv/ .. a nefunguje když nemám wifi .. ta dementní app nevidí lan a myslí že chci jet přes data .. tak se nepustí ... :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2014 - 8:47 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Leden 2010 - 11:17
Příspěvky: 364
Poděkováno: 3 krát
Je to dobrý prijmač. Len škoda, že odvozca zabudol na CI slot. V dnešnych podminkach na našom trhu je to dosť podstatné. Pre nových zákazníkov sat.televízie v podstate nepoužitelný.
Inač HDBOXY sa mi pačia mám ich doma šlapú parádne. Aj tento som si vyskúsal ide dobre ale nekupil by som si ho. Nedokážem pochopit prečo tam ten CI slot neni, keď zatial v každom HDBOXE bol. Spoľahnuť sa v dnešnej dobe len na ineterú čítačku je pekná blbosť hlavne keď je na trhu so sat.technikou viac druhov satelitov s androidom.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2014 - 19:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Srpen 2006 - 18:36
Příspěvky: 7
Poděkováno: 1 krát
Ohledně i-vysíláni, musí se po nainstalování jít do nastavení - aplikace a dát přesunout do telefonu. Zatím mi to tak funguje. Stává se mi, ale že se v půlce přehrávání zastaví a nejede dál. Tak nevím.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2014 - 22:00 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Červenec 2008 - 9:55
Příspěvky: 396
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
revis napsal:
stiahol si z google obchodu ,alebo ako apku z usb ?
mohll by si aj toto vyskusat ,ci a ako to ide http://www.parabola.cz/clanky/5409/jak- ... ve-v-xbmc/
:D
pozor , platena apka, staci odskusat po moznost registracie.


nainstalovat y google play to jde ... během spuštění to chodí chybu a spadne ... :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2014 - 21:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Květen 2009 - 14:04
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: optibox hdcx,opticum7300 2cicx
Poděkoval: 1 krát
Nevíte někdo jak je to s hrami a aplikacemi? stáhnul jsem si hru z google play a měl jsem problém s kmitáním obrazu, před tím sem měl jaké si multimediální centrum a hry v poho.
Dík


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2014 - 19:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Květen 2009 - 14:04
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: optibox hdcx,opticum7300 2cicx
Poděkoval: 1 krát
Duce napsal:
dnes cca po 7-8dnoch mi prestalo rozkódovať programy, oscam padnutý nebol, všetko bolo ok, po reštarte oscamu cez web-rozhranie všetko OK.
, došiel s som na to že programy prestanú ísť, po prehrávaní nahrávky z usb flash v boxe , resp po skončení prehrávania a následne prepnutie na kanály prestanú ísť kodované kanály, volné idú, po reštarte oscamu všetko OK

Ten samý problém jsem měl když jsem přepnul z streamovaných videí, placené programy šli ale trhaně, po vytažení ze zásuvky a opětovaném restartu OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2014 - 19:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Květen 2009 - 14:04
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: optibox hdcx,opticum7300 2cicx
Poděkoval: 1 krát
Problém s přehráváním doplňků ,mám dotaz zkoušel někdo přehrát filmy z toho doplňku Play Movie?, když kliknu na název filmu, tak se na levé straně začnou objevovat nějaká čísla, a na konci vypadne hláška , že soubor nelze přehrát, protože nenašel nějakou, část. A v doplňku pohádkář při spuštění u většiny filmů nejde zvuk. Možná, že se jedná o do instalaci nějakých kodeků. Prosím jaké s tím máte zkušenosti?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk