AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Diablo nebo jiný modul
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=28&t=73327
Stránka 1 z 1

Autor:  Birkof [ 05.Leden 2019 - 11:56 ]
Předmět příspěvku:  Diablo nebo jiný modul

Dobrý den.

Je nějaká možnost dostat do nové TV Sony s Androidem sharing? Nějaký Diablo modul, ideálně LAN nebo jiný modul? Případně jestli by nešel nějaký SW CAM přímo do TV?
Nemám s tím vůbec žádnou zkušenost, řešil jsem jen settopboxy.
Díky za odpověď.

Autor:  dreamsat1 [ 09.Leden 2019 - 14:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo nebo jiný modul

Diablo v Sony ani nezkoušej, ztráta času a nervů.

Sat tuner v Sony tv nepoužívám,ale zkusil jsem toto: https://play.google.com/store/apps/deta ... .tv.player
a ve spojení se stařičkým DM8000 to funguje i včetně UHD 4K.
Dreambox je pouze jako tuner a stream posílá do tv.
Premium verze stojí asi 190,-Kč a myslím že to nejsou vyhozený peníze.

Autor:  Birkof [ 09.Leden 2019 - 17:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo nebo jiný modul

Dream player používám v mobilu. To bych potom asi raději využil Kodi, které v té televizi už je předinstalované a stream z E2 jde taky.
Každopádně díky za info.

Autor:  bagr3210 [ 09.Leden 2019 - 20:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo nebo jiný modul

dreamsat1 napsal:
Diablo v Sony ani nezkoušej, ztráta času a nervů.

Muzu vedet duvod? Mas to vyzkouseny?!

Kdyz jsem u sharingu,tak...chtel jsem kupovat Diablo od pana,ktery rozchodil oscam na Androidu,ale ve Philipsu..Prej na nemeckych forach je hodne navodu..Mozna tam najdes neco i pro Sonaka..
Ja osobne pouzil Diabla pro hodne TV a vsechny jsem rozjel.. Ale uznavam,ze zatim zadny Sony..Ale kamos ma Sony,tak to tam zkusim u nej-schvalne... Akorat u Diabla mi nejdou a nevim proc,cca 4programy..(Prima ZOOM,Max,Prima COmedy a DOMA)
Diabla prodas furt,klidne bych to risknul,ale LAN verzi!!!

Autor:  dreamsat1 [ 10.Leden 2019 - 12:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo nebo jiný modul

Měl jsem Diablo Wifi 2.6 posledni underworld i s programátorem. Tv je Sony KD-55XE9005.
Nastavit sdílení šlo,ale při přepínání programů to občas spadlo a bylo to dost nestabilní.
Některý programy nešly vůbec. Spousty času a nervů, k ničemu, takže jsem se nasral a prodal to.
Pak jsem koupil do tv cam modul Neotion a vložil kartu Freesat a problémy dost podobný jako s Diablem, přepnutí z programu na program 10s, pády, restarty.
V servisu mi řekli, že tyhle modely Sony TV jsou dost vybíravý na CAM, ne každý funguje dobře, doporučili mi SMIT a to je bez problému, ale stejně používám DreamPlayer Premium, integruje se přímo do systému(GUIDE) i s piconama.
Samozřejmě že jde nastavit streamování z enigma2 boxu přes klienta do KODI, taky to není špatný.
Oscam jde jen na některý rootnutý modely Philips, na Sony jsem dlouho hledal a nic.

Autor:  Birkof [ 10.Leden 2019 - 19:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo nebo jiný modul

Díky za rady.
Řeším to pro známého a tu TV ještě nekoupil, takže by asi nebyl problém koupit jinou než Sony. Ten Dream player by mě docela zajímal, hlavně proto, že se zaintegruje do GUI.
Nicméně bych v tom raději rozjel stabilně sharing, protože tam je připravená přípojka na LAN i na LNB, kdežto u základního přijímače s Enigmou jsou sice dvě přípojky pro dvoutuner, ale síť pouze přes WiFi.
Takže pokud můžete doporučit nějaký nový model TV v úhlopříčce 42-50" se stabilním CAM modulem pro sharing, budu vděčný.
Díky.

Autor:  jajo4546 [ 10.Leden 2019 - 20:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo nebo jiný modul

Skus Samsung tutok

Autor:  bagr3210 [ 11.Leden 2019 - 20:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo nebo jiný modul

Pocitej s tim,ze kdyz koupis fungl novy Samsung,tak oscam pro nej bude tak cca za 2-3roky.. Kdyz njdes treba na netu nejaky starsi model,co jde rootnout,tak pocitej s tim,ze oscam tam asi nedas!!!Kvuli FW ktery urcite bude nejnovsi a na ten root ani oscam nejde dat..

Osobne pouzival Diablo LAN a frci spolehlive. Abych netahal kabel pres pul bytu,tak jsem si pozidil reapeter s RJ45 zasuvkou a fakt frci spolehlive,bez vypadku!
Jak pise tady dreamsat1 WiFi verze je nespolehliva vypadava. Co jsem zjistil,musel bys nechat volnou WiFi sit,protoze Diablo WiFi ma problem s WPA a WPA2 sifrovanim..I WEP mu docela dela problem..

Autor:  marecek29 [ 11.Leden 2019 - 23:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo nebo jiný modul

bagr3210 napsal:
Co jsem zjistil,musel bys nechat volnou WiFi sit,protoze Diablo WiFi ma problem s WPA a WPA2 sifrovanim..I WEP mu docela dela problem..

Nastavit na routeru virtualni AP a povolit jen pro MAC diabla.

Autor:  Birkof [ 17.Leden 2019 - 9:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo nebo jiný modul

Díky za informace a rady. Asi zkusím sehnat to LAN Diablo, lan kabel je až k TV privedeny.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/