e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2018 - 0:37

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Diablo CAM LAN pripojovani
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2018 - 14:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 162
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Ahoj vsem..

Prosim Vas,mam problem s pripojovanim na vzdaleny server u Diabla LAN rev. 2,8
Pres CCCAM mi to nejde vubec,ale pres NEWCAM mi pri zapnuti TV po chvilce nabehne obraz..Funguje to cca 15-20min,ale pak se odpoji a i kdyz je pripojen k netu,k serveru pripojen neni..Uz si nejak nevim rady,co s tim..
Dokonce mi obcas jako kdyby uplne vypadne polozka v menu TV s CI slotem..

S kartou Skylink ICE vse funguje jak ma,bez kostickovani,bez problemu..V Diablu mam natazen Underworld 2,28,TV je Samsung UE48J6272..

Nema nekdo s tim skusenost,proc to tak dela,kde by mohla byt chyba,jak to udelat,aby to fungovalo kokertne?

Predem dekuji za rady..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo CAM LAN pripojovani
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2018 - 11:31 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 329
Poděkováno: 19 krát
zkusil bych jinej Underworld


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo CAM LAN pripojovani
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2018 - 12:53 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 162
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Tak to mi nejde.. Uz jsem to zkousel..Dal jsem formatovat CAM modul,pak UPGRADE CAM,dam tam cestu k souboru a krom 2,28 mi tam nechce nic vzit..U jakyho koliv to vyskoci s chybou..

EDIT: Tak snad na 150 pokus a bez formatovani modulu se mi povedlo zauktualizovat na 2,30 a konecnce to funguje korektne..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk