e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Září 2018 - 23:14

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 10:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2012 - 18:52
Příspěvky: 19
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Ahoj všem,
konzultoval se mnou brácha, že by chtěl ke své TV PHILIPS 55PFK6559/12 koupit "lepší" CI modul, který by mu umožnil kromě karty Skylink Irdeto používat ještě TV s tím modulem jako CCCam klienta (soused by mu udělal server na pár programů). Našel jsem mu a předběžně doporučil Diablo CAM TWIN Wi-Fi 802.11g verze 2.6, u kterého by se bráchovi líbila i možnost ještě druhé karty, protože by si možná zprovoznil ještě druhý talíř na UPC.

Ještě jsem mu ale zakázal nadšený nákup, protože je potřeba mít určitou jistotu:
1) Funguje modul "Diablo CAM TWIN Wi-Fi 802.11g verze 2.6" v televizi "PHILIPS 55PFK6559/12"? Nebo případně někomu s podobnou TV (např. srovnatelná řada)?

2) Je možno snadno používat modul pro rozkódovávání jako CCCam klienta na lokální síti přes WiFi? Lze to nějak relativně pohodlně nastavit? (Někde jsem se dočetl i věci o tom, že člověk musí mít programátor nebo co, a to už by, pokud by to byla pravda, bylo fakt asi moc - jak peněz, tak "hraní si". Pokud by to ale třeba obnášelo připojit se do modulu např. přes FTP a tam konfiguraci uložit v nějakém konfiguračním souboru, bylo by to v pohodě.)

Díky moc předem všem za rady, ať už to budou fundované odhady nebo konkrétní zkušenosti!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 11:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 299
Poděkováno: 17 krát
tak v LG to funguje , jak v Philips nevím , programátor potřebuje a nebo prodejce pokud flešne tak
pak přez FTP OK , mě na cccam nejde , ale přez newcamd ano.Ale mám asi nižší verzi 2.3 diablo
hraní s tím je dost než to korektně funguje


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 14:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2012 - 18:52
Příspěvky: 19
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Případně ještě přidávám dotaz, zda existuje nějaká alternativa k tomuhle Diablu - tedy jiný CI modul, co umí přes CCCam (nebo i jiný protokol - ten NewCam by taky asi nemusel být problém) dekódovat (nejlépe konkrétně Skylink, ale na tom asi nesejde) přes připojení k místní WiFi. A ideálně to má i místo na alespoň jednu kartu Skylink Irdeto, se kterou to taky dokáže pracovat. Nejlépe bez programátorů, třeba konfigurační soubory přes FTP by mi nevadily.
Ale výsledek by byl ideální tak, že televize vybavená DVB-S2 tunerem a CI slotem by díky tomu mohla fungovat i přes CCCam, ne jenom v případě přídavného přijímače...
Takže jsou případně nějaké alternativy, prosím?
Díky!
M.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červenec 2017 - 15:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Září 2007 - 23:44
Příspěvky: 16
Poděkoval: 2 krát
Serus...
Poriesili ste to nejako rozumne? Mas nejake skusenosti?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červenec 2017 - 22:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 129
Poděkováno: 3 krát
FTP u verze 2.6 nefunguje, jen u 2.3
cccam u 2.3 funguje

u 2.6 je misto FTP webinterface, ale nevim, jestli pres nej jde zadat WPA2 klic poslat cfg soubor pro cccam nebo newcamd
pokud mas v modulu FW underworld, tak to jsou totiz jediny 2 duvodt, proc potrebujes programator, protoze pres CI menu v TV nejde key zadat a ani vytvorit konfiguracni soubor

a ciste irdeto karty M7 od cisla 428x v diablo nejdou
irdeto do cisla karty 427x bez unibloku nevim
ICE karty v diablo funguji na 100%

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.0


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2017 - 9:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Září 2007 - 23:44
Příspěvky: 16
Poděkoval: 2 krát
Dakujem velmi pekne. Zodpovedal si mi vacsinu otazok ktore ma napadli.

Na nete su dostupne v2.8 LAN a v2.6 Wifi twin. Ale programator s CAS3 sa doma asi najde. Myslis, ze s tym by mi slo zadat cfg subor pre cccam alebo newcamd? (podla tvojej vety asi islo)

Kupila sa nova telka a teraz premyslam ci kupit prijimac k nej alebo pouzit vstavany dvb-s2 tuner + diablo. Cena 100+EUR za novy kus mi pride dost premrstena ked za rovnaku cenu sa da kupit napr vu+ zero. Plus ked v nej nejdu irdeto karty...

Pripadne nema niekto na predaj diablo cam wifi/lan?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2017 - 11:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 129
Poděkováno: 3 krát
a kde maj wifi skladem?
zadny eshop jsem nenasel

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.0


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2017 - 11:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3123
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Sugyi napsal:
Dakujem velmi pekne. Zodpovedal si mi vacsinu otazok ktore ma napadli.

Na nete su dostupne v2.8 LAN a v2.6 Wifi twin. Ale programator s CAS3 sa doma asi najde. Myslis, ze s tym by mi slo zadat cfg subor pre cccam alebo newcamd? (podla tvojej vety asi islo)

Kupila sa nova telka a teraz premyslam ci kupit prijimac k nej alebo pouzit vstavany dvb-s2 tuner + diablo. Cena 100+EUR za novy kus mi pride dost premrstena ked za rovnaku cenu sa da kupit napr vu+ zero. Plus ked v nej nejdu irdeto karty...

Pripadne nema niekto na predaj diablo cam wifi/lan?


a jaku cenu by si si predstavoval za CI modul v ktorom je citacka kariet share klient a wifi ? dvacac evri ? tu novu telku predpokladam si kupoval tiez nejakeho 50 hz lacaka vo vypredaji v tešču bo v normalnom obchode to bolo asi moc predrazene :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2017 - 12:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 129
Poděkováno: 3 krát
jako obvykle jen blbe kecy mimo tema

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.0


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2017 - 13:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3123
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
mackh napsal:
jako obvykle jen blbe kecy mimo tema


a co ti mam odpovedat ? jak chces myslim ze jedno diablo wifi 2.6 aj s upravenym fw mam na predaj.. cena 104 €


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2017 - 13:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Září 2007 - 23:44
Příspěvky: 16
Poděkoval: 2 krát
mackh napsal:
a kde maj wifi skladem?
zadny eshop jsem nenasel


tu som ho videl. Neviem ci maju aj realne ale ked chces viem sa tam stavit a spytat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2017 - 14:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3225
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 124 krát
Sugyi napsal:
... Kupila sa nova telka a teraz premyslam ci kupit prijimac k nej alebo pouzit vstavany dvb-s2 tuner + diablo. Cena 100+EUR za novy kus mi pride dost premrstena ked za rovnaku cenu sa da kupit napr vu+ zero. Plus ked v nej nejdu irdeto karty...
V takýchto prípadoch je dobre porozmýšľať ešte pred kúpou TV. SamyGo je 10x lacnejší a 100x užitočnejší ako Diablo Cam. Mimochodom, v TV je zrejme UHD tuner, vo vu+ zero nie.
viewtopic.php?f=227&t=69632&p=700098#p700098

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk