e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Září 2018 - 0:58

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem sony TV+CAM
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2014 - 9:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Listopad 2014 - 1:59
Příspěvky: 2
Zdravím
mám problém... niesom moc z "fachu" ale veľa vecí si riešim radšej osobne.
chcem len radu či hladať alebo to nemá zmysel...
mám :
TV sony bravia + CAM ( http://www.tvsatnitra.sk/obchod/action/ ... odry.xhtml )
potrebujem nastaviť cardshara, má zmysel to hladať alebo iba nejaký diablo 2 to zvládne a treba ho kúpiť a až potom riešiť ?
Ďakujem za radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem sony TV+CAM
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2014 - 10:19 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 981
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
Kúp si ty radšej nejaký príjimač ktorý má LAN a je na to prispôsobený.
Momentálne je asi top Vu+Zero, ale aj Golden xspeed LX1 je good.
Zámerne som tu dal linux stroje, lebo neskôr aj tak po nich šáhneš.
Ellano ich predáva nakonfigurované( nie na share), ale ak vieš čítať, tak to jednoducho doladíš.

_________________
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem sony TV+CAM
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2014 - 10:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5169
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 97 krát
s tým bazmekom čo si dal link to nepôjde , [-X jedine to diablo . je tu na fore o tomto module diskusia ,tam si niečo prečítaj . sú tu borci čo o tomto vedia daleko viac , neviem síce kolko to stojí a kolko ťa vyjde nastavenie toho modulu ,lebo ,,sadarmo " ti to určite nikto nespraví . prepočítaj si to a porovnaj napr. s tým VU+zero a to je už iná liga za tie peniaze alebo xtrend-7000 atd. rozhodnutie je na tebe . ](*,)

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem sony TV+CAM
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2014 - 17:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Listopad 2014 - 1:59
Příspěvky: 2
problem je, že to maju rodičia - staršia garda... to vieš im ked sused nabulika že Sony Bravia zo sat tunerom je šupa, tak s nimi ani mulica nehne...
ale ked vidia že ja kukam všetky stanice za inu cenu ako oni, tak to už aj oni chcu...
no ale to je jedno...
obzriem cenu diabla a najdem v nr niekoho kto to pajcne... dik za radu...
p.s. keby som im povedal že pribudne jedna krabička asi by skolabovali lebo teraz to maju take pekne ciste iba TV bez krabičiek nie ako ten openbox co bol predtým... :D
ps diablo by som mozno zasponzoroval :o


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk