e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 21:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2014 - 17:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2009 - 10:55
Příspěvky: 16
Chcel by som poziadať o radu.
Snazím sa rozbehat CCCAM.Niesom v tomto smere odborník preto uvýtam nejakú tú radu .
Mám Modul Diablo CAM Wi-Fi 802.11g V.2.6 underworld 2.3 ,nastavenie robené podla návodu vid príloha.
wifi mám bez sifrovania zobrazí sa mi ,len musim zadat manual IP adresu. Vyzera ze je pripojená ( da sa to nejako prekontrolovať či je naozaj pripojená?)
Wifi router mám vo zdialenosti cca 20cm.
Ked kliknem na server Status tak ukáže IP servera port a za ním NOT CONNECT.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2014 - 20:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 132
Místo/Bydliště: Kotešová
palomm napsal:
Chcel by som poziadať o radu.
Snazím sa rozbehat CCCAM.Niesom v tomto smere odborník preto uvýtam nejakú tú radu .
Mám Modul Diablo CAM Wi-Fi 802.11g V.2.6 underworld 2.3 ,nastavenie robené podla návodu vid príloha.
wifi mám bez sifrovania zobrazí sa mi ,len musim zadat manual IP adresu. Vyzera ze je pripojená ( da sa to nejako prekontrolovať či je naozaj pripojená?)
Wifi router mám vo zdialenosti cca 20cm.
Ked kliknem na server Status tak ukáže IP servera port a za ním NOT CONNECT.


No keďže som tento návod niekedy dávno písal ja, ale na 2.3 opýtam sa na pár vecí:

Robíš to v domácej sieti s vlastným serverom? Ak áno napíš IP servera konfig v cccam servera, aký cccam má server a akú kartu chceš zdieľat? C line v Diable napíš.
Dá sa zistiť pripojenie WiFi napr cez FTP server Diabla pomocou File Zilla myslím, že WV 2.3 ho ešte má a všetky konfigurcie môžeš robiť cez tento server nie cez CAS3 programator .

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2014 - 8:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2009 - 10:55
Příspěvky: 16
Nie nerobím to v rámci domácej siete, server je uplne mimo.
Co som sa docítal na verziu 2.6 sa nedá pripojiť cez ftp.Preto pouzivam CAS3.
Pripajam sa na vzdialený server port 20003.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2014 - 15:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
Skús to nastaviť cez newcamd protokol, cez cccam mi pripojenie na ice-čky nefungovalo.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2014 - 16:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2009 - 10:55
Příspěvky: 16
v newcamde ,nieje ziadny subor do ktoreho to vlozit.mam nejaký vytvorit?a urobit tam v akom formate riadok.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2014 - 17:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
viewtopic.php?f=28&t=57347


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2014 - 17:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2009 - 10:55
Příspěvky: 16
nastavil som to cez newcamd vypisuje CONECT ale nenabehne ,tiež sa mi ukazuje vid priloha


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2014 - 23:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
musíš mať v caids.xml definovanú konkrétnu kartu, nepíšeš akú, napr. 0D96 viď príloha


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2014 - 13:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2009 - 10:55
Příspěvky: 16
ked som vlozil tento CAID tak sa to rozbehlo, ale po chvilke to zase prestalo ako keby nestihalo nacitavat.
Tiež sa mi stane ze ked zapnem TV tak nenajde vobec Diablo.
tiež vypise hlasku ze nemoze najst kartu ,pritom tam ziadna nieje vyuziva sa emu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2014 - 14:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3179
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 2 krát
palomm napsal:
ked som vlozil tento CAID tak sa to rozbehlo, ale po chvilke to zase prestalo ako keby nestihalo nacitavat.
Tiež sa mi stane ze ked zapnem TV tak nenajde vobec Diablo.
tiež vypise hlasku ze nemoze najst kartu ,pritom tam ziadna nieje vyuziva sa emu


a preco nieco neskusis aj sam.. toto je diskusne forum a nie somrak forum - ze ty kupis niekd enejakeho smejda a potom cakas ze tu na fore sa ti bude kazdy venovat ..


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk