e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2018 - 22:59

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Diablo CAM 2 WiFi 2,6
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2014 - 23:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Květen 2010 - 12:24
Příspěvky: 42
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Zdravim,

rad bych se zeptal, zda ma smysl tento modul...jak funguje a zda funguje spolehlive...snazil sem se neco dozvedet tady i na jinych forech, ale nic moc, krom problemu sem nenasel...zajimalo by me, zda a jak moc spolehlive funguje Diablo primo v televizich jako klient pres protokol newcamd...konkretne server newCS...pripadne s jakym serverem spolupracuje nejlip...jedna se mi o karty S*Ylink ICE a U*C CRW...moje dosavadni zkusenost je vpodstate jen s dreamama, ale tady se mi libi moznost pouzit sat tuner primo v tv...rad bych se dozvedel nejake zkusenosti, pripadne nejaky navod co, jak a kde nastavit nebo kam se podivat a kde co nacist.

_________________
XTrend et9200, XTrend et7000, Formuler F4, Formuler F4 turbo, Formuler S turbo, Octagon sf4008


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo CAM 2 WiFi 2,6
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2014 - 15:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červen 2013 - 18:45
Příspěvky: 1
Já jsem na tom úplně stejně. Již delší dobu řeším jaký CAM pořídit, jestli Diablo Cam 2 WiFi 2,5 - HW-Rev. 2.6, nebo Diablo Cam 2 LAN a jak je to s funkčností při použití jako klienta s nějakou verzí UW, stabilitou HD, zahřívaní.... Jde mi o to, zdali po nastavení bude fungovat, nebo se v tom budu muset neustále šťourat a něco řešit :?: :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo CAM 2 WiFi 2,6
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2014 - 18:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3131
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
....no akurat sa hram s WIFI a aj LAN-kovym diablo 2 modulom h.w. 2.6 zatial som mal cas otestovat to v arive, kde to zvadzalo psie kusky, ale aj so staruckym H5400 kde to slo podstatne lepsie.. snad tento tyzden mi ostane cas aj na nejake telky so sat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo CAM 2 WiFi 2,6
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2014 - 9:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2008 - 4:38
Příspěvky: 133
Poděkováno: 1 krát
Chodi nekomu UW228 proti Oscamu, CCC protokol?

_________________
Levný SAT+DVBT:
OPTICUM 4000TSCXE LAN DVB-S+T, nejlevněji a do druhého dne!
CPU 200MHz ST20 32bit VL-RISC (STi5119),16M SDRAM,4M FlashEprom, SR: 2~45 Ms/s
FW: 5119_cool_net_2.4.57Obrázek
Skylink CRYPTOWORKS sleva 500Kč!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo CAM 2 WiFi 2,6
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2014 - 11:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
Nie, cccam nechodí, newcamd chodí a gbox som neskúšal. Tu na fóre je o tom písané.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Diablo CAM 2 WiFi 2,6
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2014 - 15:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2008 - 4:38
Příspěvky: 133
Poděkováno: 1 krát
V zadne verzi UW tedy nechodi ccc? A jen ccc proti oscamccc? Anebo ani proti nativnimu ccc?

Podle viewtopic.php?t=49689#p470569 chodi, tak nevim...

A jak se prosim nastavi v UW newcamd? Ve slozkach, kde je u ccc vlozen ukazkovy cfg, jsem nasel v newcamd a gbox slozce jen jaskysi podivny .bin namisto ukazkoveho konfiguraku :-(
Diky za nakopnuti... Staci url..

Tady http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=250186 jsem nepochodil

V http://www.streamboard.tv/oscam/browser ... -newcamd.c je vypis do logu ve zneni:

WARNING: Setting TCP_KEEPIDLE to 10 minutes for bugged DiabloWifi (se mi vypsalo do logu serveru)

No stejne jsem ccc ani newcamd nerozchodil...

UW226 mi navic nejelo ani dhcp

_________________
Levný SAT+DVBT:
OPTICUM 4000TSCXE LAN DVB-S+T, nejlevněji a do druhého dne!
CPU 200MHz ST20 32bit VL-RISC (STi5119),16M SDRAM,4M FlashEprom, SR: 2~45 Ms/s
FW: 5119_cool_net_2.4.57Obrázek
Skylink CRYPTOWORKS sleva 500Kč!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo CAM 2 WiFi 2,6
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2014 - 19:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
Cccam tam nechodí s kartami ICE, to je problém, so starými cryptoworks fungoval. V adresári NEWCAMD musíš mať dva súbory NEWCAMD.BIN a NEWCAMD.CFG, ak ti chýba cfg tak ho tam skopíruj.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Diablo CAM 2 WiFi 2,6
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2014 - 11:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2008 - 4:38
Příspěvky: 133
Poděkováno: 1 krát
Diky, zajimava informace ze ice uz nejede, diky. Ja s tim DIABOLEM nikdy nekamaradil, jen me to zajimalo, nebot jsme kdysi se pokouseli primo do samsungu nakodovat oscam (nejde to diky uplne jine implementai CAS).

Ja tomu moc nedam, znamy to po me chtel zprovoznit a mordoval jsem to den (wifi se podari spojit, i kdyz teda byl to oj.b) a nic, sit je ok, dal jsem tam newcamd a co to dela:

2014/02/19 11:09:43 6275A0 c WARNING: Setting TCP_KEEPIDLE to 10 minutes for bugged DiabloWifi. Note that this might lead to not detected broken connections or multiple connections.
2014/02/19 11:09:43 6275A0 c encrypted newcamd:11000-client 192.168.2.22 granted (diablo, au=off)
2014/02/19 11:09:43 6275A0 c user diablo authenticated successfully (DiabloCam-UW)
2014/02/19 11:09:43 6275A0 c AU disabled for user diablo
2014/02/19 11:09:50 6275A0 c diablo (0D96&000004/0000/13C3/80:F232D49FC6617B83156583990DDA0D13): found (114 ms) by SmartGo - Muzika CS
2014/02/19 11:09:51 6275A0 c diablo (0D96&000004/0000/13C3/80:F232D49FC6617B83156583990DDA0D13): cache1 (0 ms) by SmartGo - Muzika CS
2014/02/19 11:09:52 6275A0 c diablo (0D96&000004/0000/13C3/80:F232D49FC6617B83156583990DDA0D13): cache1 (1 ms) by SmartGo - Muzika CS
2014/02/19 11:09:55 6275A0 c diablo (0D96&000004/0000/13C3/80:F232D49FC6617B83156583990DDA0D13): cache1 (1 ms) by SmartGo - Muzika CS
2014/02/19 11:09:56 6275A0 c diablo (0D96&000004/0000/13C3/80:738D98B52D0A54F5A74FBBB2EA0B00CA): found (116 ms) by SmatrGo - Muzika CS
2014/02/19 11:10:38 6275A0 c diablo (0D96&000004/0000/13C3/80:394F4B29A79F1B323D49A750122ABAA3): found (116 ms) by SmartGo - Muzika CS


a konec... Uz ani tuk, do prepnuti kanalu, pak se nekdy situace zopakuje. Chova se to nejak dem.ntne, obraz problikl a tim to konci, vzdavam to... HW bylo 2.6 a UW2.28 (zkouseno i UW2.26, 2.24...), koukam cim ze dal lepsi... Ono uz jen to cas studio, to je ale sh.t :-(

A asi to ani neumi AU na kartu, takze kdyz nezapne DMM 10 dnu, tak mu to stejne skape, co?

Takze holt at si koupi druhou kartu za 800/rok pokud uz ji nema anebo starsi DIABLO WIFI 2.3 le lepsi jak 2.6?

Update: do caids.xml jsem pridal 0d96 a vybral ho v setupu, je to tak ok anebo je nutno neco dalsiho? Ostatni jsem myslim udelal OK, kdyz DiabloWifi loguje do serveru viz vyse...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo CAM 2 WiFi 2,6
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2014 - 13:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
AU na kartu cez share nevie posielať. Vyššie verzie HW vraj majú problém s kompatibilitou kam ho dáš. Skús ho dať do nejakého STB. V nastavení to máš dobre, ak to loguje, caid, emu on.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk