e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Září 2018 - 4:02

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2014 - 21:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2007 - 22:01
Příspěvky: 12
A funguju ti HD-cka? Mne nechce slapat, okrem vyssie spominanych, ani na share ani s origo kartou


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2015 - 10:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Únor 2015 - 22:47
Příspěvky: 1
Caute borci,

Uz si pripadam ako uplny noob, kupil som Diablo Wifi 2.6 + CAS3 a neviem to akosi rozchodit.
UW 2.30:
Prioritu som nastavil na EMU:Cards
Add on: CCCAM mi zobrazuje ze je Connected

Akonahle prepnem na akukolvek stanicu (skylink), tak sa mi zobrazi sprava "Keys are expired"

Neviete co s tym dalej?

Ako to treba nastavit?

Dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2015 - 14:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
musis si nastavit prioritne CAID . 0D03 ti uz nepomoze. A odmaz aj softcam, dnes ti je uz naprd.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2015 - 21:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
Cez cccam sa na ice kartu pripojíš, ale nebude dekódovať. Je to tu všetko popísané.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2015 - 15:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 126
Poděkováno: 1 krát
Doplň si v Oscamu v oscam.server v konfiguraci čtečky řádek:
ident = 0D96:000000,000004,000008,000010,00000C

Pak to bude dekódovat. U hádé budou problémy s Novou - tam si pohraj s nastavením samotného modulu (Delayer, StreamSpeed...) - nechá se to vychytat. Problém nastává u jůpísí s hádečkovou ČT1 (víc v hádé od nich nemám). Tam se obraz rozpadá.

Největší problém je s paketem MTV jak na 19,2°E, tak 0,8°W. Přepnutí na jakýkoliv program znamená zámrz dekodéru (Watchdog modul za chvilku zrestartuje). Nemá to nic společného se serverem, je tam Bug ve Fmw (zásek je ihned po přepnutí na daný prgram - stačí zapnuté EMU a modul nemusí být připojen k LAN) . Zkusíme si počkat na nový Underworld. Problém je ve verzi 2.28 i 2.30 (nižší verze mi nejde do modulu instalovat, nižší verze CAS studia zase neznají mou revizi modulu - ani se změnou data).

Podotýkám, že laboruji s LAN verzí, ale předpokládám, že se to bude chovat stejně i s verzí wifi.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk