e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2018 - 23:55

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Diablo Wi-Fi 2.6 na UE46D7000 Samsung
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2012 - 20:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2008 - 22:24
Příspěvky: 14
Ahojte, moje diablo nechce dekodovat na tomto TV. Mam UW 2.5 na lokalny server Oscam -dolehaj_svn build #7694 (Asus wl500) protokol newcamd caid 0D96.Ked zapnem TV tak sa v pohode pripoji na server a obraz nabehne po cca. 60s ale ide len 20s a potom nic aj ked prepnem program.Na oscame vidim ze mu pekne posiela ecm kazdych 10s aj ked prepnem program ale uz je stale iba tma.Vymazal som vsetky nepotrebne veci podla navodov (keys atd.) nechal iba jeden caid v caids.xml.Pri cccam protokole presne to iste.Uz ma nic nenapada.
Dakujem za kazdy napad.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2012 - 22:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Červen 2010 - 20:40
Příspěvky: 102
Povýšit software v tv, zkusit spis cccam než newcamd
Vypnout obe karty v diablu a musí to jet
Jaky mas fw? Na 2.5 vypadal nejlíp 2.19, jestli je to 2.6 s nálepkou 2.5
Tak tam je newcamd divnej


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2012 - 18:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2008 - 22:24
Příspěvky: 14
V TV mam najnovsi firm. (001025) dufam. Diablo je 2.6 s nálepkou 2.5 a nizsie ako UW 2.20 tam dedostanem.Skusal som aj iba kartu (stara cslink ) a nic.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2012 - 19:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Červen 2010 - 20:40
Příspěvky: 102
Tak to s ze 2.25 musí přes cccam jet, newcamd mi na žádným už nejel na 100%


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2012 - 21:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Červen 2010 - 20:40
Příspěvky: 102
Zkus i novy už 2.26 a dej vedet


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2012 - 22:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Březen 2012 - 21:26
Příspěvky: 31
Kto mi aktivuje nový "diablo cam 2 twin wifi (HW 2.6)". Momentálne potrebujem naraz dve karty používať IRDETO/CONAX. Poradte alebo kontaktujte prípadne aj cez SZ.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2012 - 6:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Červen 2010 - 20:40
Příspěvky: 102
nevim o tom ze by underworld umel ciste irdeto, imho jde jen ice


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2012 - 20:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2008 - 22:24
Příspěvky: 14
Skusam UW2.25 aj 26 a stale diablo neposiela poziadavky ecm.Len sa pripoji na cccam (oscam 7970) a nic. Mam dojem ze problem je v oscam-ovskom cccame.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2012 - 21:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2008 - 22:24
Příspěvky: 14
Uz som na to prisiel. Problem je v mojom cccam servery pretoze ked som sa pripojil na Pablov vianocny testovaci server tak vsetko slape ako ma.
Cize otazka nevie niekto aku verziu oscamu pouzit na kombinaciu Diablo cam wifi HW2.6 a oscam?
Dik.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 10:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Červen 2010 - 20:40
Příspěvky: 102
Spis to bude v nastavení, než v chybě verze, ale můžeš mrknout sem http://www.streamboard.tv/oscam/report/1?max=100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2014 - 22:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Leden 2007 - 17:58
Příspěvky: 31
Caute,
poradite ako sa da dostat do diabla hw 2.6 UW2.28? na webe vidim len IP, hesla a nastavenie wifi.
ftp, ani telnet ani ssh ani tuk. CAS 3 nemam :(
iny sposob ako sa dostat na jeho file system? potrebujem si pridat len c ale n line.
mam lokalny oscam.
vopred vdaka.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2014 - 21:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
viewtopic.php?f=28&t=24765&start=20


Naposledy upravil(a) ondrej9 dne 13.Leden 2014 - 16:16, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2014 - 12:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Leden 2007 - 17:58
Příspěvky: 31
Caute,
najde sa niekto v BA kto mi nahra do diabla line? (pre mgcamd v lokalnej sieti)
Pripadne pozicia cas 3?
vdaka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2014 - 16:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Leden 2007 - 17:58
Příspěvky: 31
Tak som kupic cas3...ak niekto potrebujete dajte vediet.
Chodi mi diablo hw2.6 UW2.28 proti lokalnemu oscamu. (0d96)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2014 - 14:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Prosinec 2008 - 17:39
Příspěvky: 65
satelitni prijimac: DM800se clone , Prismcube ruby
Poděkováno: 2 krát
Jarco funguje to bezchybne? Neseká rozmýšľam si zakúpiť Diablo WIFI len ako tak čítam že nechodí to veľmi dobre. Potrebujem sa pripojiť na oscam.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2014 - 16:20 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3187
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
Jarco napsal:
Caute,
najde sa niekto v BA kto mi nahra do diabla line? (pre mgcamd v lokalnej sieti)
Pripadne pozicia cas 3?
vdaka


no wifi diablo chodi super aj proti BA upc kablovke, nac satelit a podporovat odr*avakov zo shitlinku ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2014 - 9:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Leden 2007 - 17:58
Příspěvky: 31
drak202 napsal:
Jarco funguje to bezchybne? Neseká rozmýšľam si zakúpiť Diablo WIFI len ako tak čítam že nechodí to veľmi dobre. Potrebujem sa pripojiť na oscam.


Cau,

uz som kupil druhe diablo do druhej telky. spokojnost. (mam wifi 2 hw 2.6)

Jedina vec je ze po zapnuti telky diablo nabieha asi 5-6 sekund (prihlaseni do wifi, oscam a pod). TV da hlasku kodovane a po case obraz nabehne, ale to len ked je kanal z rozsirenej ponuky. zaklad ide v EMU priamo v diable a ten nabehne spolu s telkou.


Naposledy upravil(a) Jarco dne 08.Duben 2014 - 9:25, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2014 - 9:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Leden 2007 - 17:58
Příspěvky: 31
to dlhe_pole.
nemam inu moznost ako sat. Aj net mam vzduchom. :(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2014 - 0:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2007 - 22:01
Příspěvky: 12
zdravim,

nemate nahodou niekto skusenost s diablom na LG telke?

Modul som rozchodil (newcamd; pri cccam-e nechcelo brat ice kartu skylinku), ale z nepochopitelnych dovodov ignoruje dekodovat niektore programy (hlavne HD u UPC; ale aj napr. NOVA HD, PRIMA HD na Skylinku; avsak MARKIZA HD alebo STV HD na Skylinku slape ako ma, za to STV SD ani tuk) Neviete nahodou o nejakych nastaveniach ktore by pomohli?

telkou to asi nebude, lebo s origo modulom a kartou slape aj HD

clovek nechcel k telke kupovat dalsiu skatulu nejakeho sat. prijimaca, ale ako tak vyzera, radsej bolo treba vsadit na istotu:-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2014 - 14:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Leden 2007 - 17:58
Příspěvky: 31
to Stahovac
mam to v LG. 42LA740 a 60LA740


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk