e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 12:05

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 59 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2011 - 11:28 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
http://www.digital-eliteboard.com/blue- ... card-1133/

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2011 - 12:31 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Říjen 2007 - 8:46
Příspěvky: 573
Poděkováno: 4 krát
Kde môže byť problém? BDC mám vo phoenix programátore,prepnuté na 3,58MHz,prepojené na COM1,subory priamo v korenovom adresari na disku C .
Skúšal som Dragonloader 1.1 aj 2.0 a pri kliknutí na EraseCard sa mi vysvieti nápis "Testing Card" a nič viac sa nedeje ... Čo s tým ?

_________________
GI Xpeed LX3,CST Trinity,Ariva102,STAB HH 120,T 90.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2011 - 15:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1161
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
Spencer napsal:
Kde môže byť problém? BDC mám vo phoenix programátore,prepnuté na 3,58MHz,prepojené na COM1,subory priamo v korenovom adresari na disku C .
Skúšal som Dragonloader 1.1 aj 2.0 a pri kliknutí na EraseCard sa mi vysvieti nápis "Testing Card" a nič viac sa nedeje ... Čo s tým ?



>>> 3,68 MHz <<< / >>> Nastaveni COM portu si musis overit v systemu -Spravce zarizeni.

CAS 3 PLUS interface
Obrázek

_________________
out of order...


Naposledy upravil(a) plesi dne 10.Duben 2011 - 15:18, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2011 - 19:18 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Říjen 2007 - 8:46
Příspěvky: 573
Poděkováno: 4 krát
COM port som si v správcovi zariadení skontroloval - OK,ale na mojom phoenixovi mám možnosť iba 3,58MHz a 6MHz.
Žeby bola chyba vo frekvencii oscilátora ?

_________________
GI Xpeed LX3,CST Trinity,Ariva102,STAB HH 120,T 90.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2011 - 23:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 8:06
Příspěvky: 214
satelitni prijimac: DUNE HD SKY 4K PLUS
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 7 krát
Môžte sa tešiť na novú náplň ktorá bude čoskoro vonku. Myslím že budú vonku asi rovno tri pre náš "región"

:D

_________________
DUNE HD SKY 4K PLUS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2011 - 14:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Listopad 2009 - 18:29
Příspěvky: 5
Spencer napsal:
COM port som si v správcovi zariadení skontroloval - OK,ale na mojom phoenixovi mám možnosť iba 3,58MHz a 6MHz.
Žeby bola chyba vo frekvencii oscilátora ?


Tento problém jsem také řešil, na 3,57MHz mi to nejde. Koupil jsem v GME krystal 3,68MHz za 10Kč, vyměnil ho ve phoenixu za 6MHz který nepotřebuji a je to vyřešené.

_________________
Dreambox800HD, Dreambox600, Dreambox500


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2011 - 18:11 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Říjen 2007 - 8:46
Příspěvky: 573
Poděkováno: 4 krát
Takto to vyriešim aj ja,dnes som objednal kryštál.

_________________
GI Xpeed LX3,CST Trinity,Ariva102,STAB HH 120,T 90.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2011 - 16:28 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
a funguje vam to chlapi ked ste vymenili krištal

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2011 - 17:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 8:06
Příspěvky: 214
satelitni prijimac: DUNE HD SKY 4K PLUS
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 7 krát
Na XP 32 s tým nie je vôbec problém. Ale na W7 64 som problem mal.

_________________
DUNE HD SKY 4K PLUS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2011 - 21:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2007 - 20:31
Příspěvky: 130
satelitni prijimac: Dreambox 820 HD, VÚ -Uno 4K SE
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkoval: 8 krát
Phoenix treba nastaviť na 4MGHZ. :book: :thankyou: \:D/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 13.Duben 2011 - 7:24 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Říjen 2007 - 8:46
Příspěvky: 573
Poděkováno: 4 krát
S kryštálom 3,57MHz som to skúšal s PC s XP 32 aj W7 32 a nechytil sa ani na jednom . Na oboch PC bol poctivý RS232 (nie prevod USB-RS232).

_________________
GI Xpeed LX3,CST Trinity,Ariva102,STAB HH 120,T 90.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 13.Duben 2011 - 10:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2007 - 20:31
Příspěvky: 130
satelitni prijimac: Dreambox 820 HD, VÚ -Uno 4K SE
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkoval: 8 krát
Chlapi,čo Vám nejde? Loader ,dragon 1, phoenix nastaviť na 4 MHZ a náplň. A jede to!!! Čau :good: :book: :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 13.Duben 2011 - 20:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2007 - 20:31
Příspěvky: 130
satelitni prijimac: Dreambox 820 HD, VÚ -Uno 4K SE
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkoval: 8 krát
Samozrejme ešte k tomu treba nekrížený kábel RS 232. čaves :P :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 8:05 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Říjen 2007 - 8:46
Příspěvky: 573
Poděkováno: 4 krát
Myslíš že by si klasický krížený (použiteľný na programovanie Opticumov,...) zasunul do PC a phoenixa.

_________________
GI Xpeed LX3,CST Trinity,Ariva102,STAB HH 120,T 90.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 11:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2007 - 20:31
Příspěvky: 130
satelitni prijimac: Dreambox 820 HD, VÚ -Uno 4K SE
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkoval: 8 krát
Klasický RS 232, ale nekrížený. Zasunúť do programátora CAS 3 a druhy koniec do počítača. Funguje mi to na starom počítači s XP. Na notbuku s W7, zatiaľ nie!!! . Možeme sa o tom večer pobaviť. Teraz som v práci. Nemám čas. Napíš mi súkromnú správu, ale večer po 19 hod. Ahoj


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 14:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Leden 2008 - 12:29
Příspěvky: 153
Polis Miro napsal:
Klasický RS 232, ale nekrížený. Zasunúť do programátora CAS 3 a druhy koniec do počítača. Funguje mi to na starom počítači s XP. Na notbuku s W7, zatiaľ nie!!! . Možeme sa o tom večer pobaviť. Teraz som v práci. Nemám čas. Napíš mi súkromnú správu, ale večer po 19 hod. Ahoj


Však to je normálne že nekrýžený,jedná sa o systém v akom ho robíš.Najlepšie chodí v WIN 98čke ale aj Win profesional.Mám to odskúšané.Netreba žiadne notbuky lebo tam v nich sa musí upravovať zvlášť RS 232jka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 19:14 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1161
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
CW-Digiturk_20110315

wait 3 min on showtv

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 22:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2007 - 20:31
Příspěvky: 130
satelitni prijimac: Dreambox 820 HD, VÚ -Uno 4K SE
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkoval: 8 krát
Možno zachvíľu aj nejaká náplň na sk...nk. :good: :book: :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2011 - 7:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 8:06
Příspěvky: 214
satelitni prijimac: DUNE HD SKY 4K PLUS
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 7 krát
Náplň je už dávno vonku. Ale nepýtajte ju odo mňa, lebo ja ju nemám.

_________________
DUNE HD SKY 4K PLUS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CAS 3 + card loader chyba
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2011 - 10:40 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1161
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
UPDATE 17 04 2011

_________________
out of order...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 59 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk