e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2018 - 9:12

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2010 - 19:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 241
Poděkoval: 49 krát
Poděkováno: 13 krát
Zdravim
Poradi mi niekto ako rozbehnut nove diablo 2 aby mi isiel Skylink + Bulsatcom irdeto 2 , ked tam chcem vlozit 2 oficialne karty.
Dik

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 16.Červenec 2010 - 12:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Prosinec 2007 - 21:13
Příspěvky: 141
Poděkoval: 1 krát
Nahraj přes CAS 3 poslední Ipnosys, aktuální keys a hlavně soubor CAIDS_CSK. Teď obšem netuším, zda s Ipnosys šlape malá čtečka. Více v sekci Diablo Cam.

_________________
VU+ ZERO 4K, E85 EMP 8/1-5W,4W,1W,3,1E,7E,13E,19,2E,23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 25.Květen 2013 - 13:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Březen 2012 - 21:26
Příspěvky: 31
Má niekto poznatky s týmto modulom?
http://www.devilcards.de/CI-Module-Bund ... :2283.html
Mohlo by to byť zaujímavé, len neviem posúdiť aký tam má konektor.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2013 - 10:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Červenec 2009 - 16:34
Příspěvky: 160
satelitni prijimac: ARIVA 202 e
Místo/Bydliště: RVA
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravim funguje niekomu Upc v emu na Diablo cam2?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2013 - 21:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Září 2010 - 21:58
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Optibox Gekko HD, fw.2.10.29
Místo/Bydliště: Kosice
Poděkováno: 1 krát
ROSTA1 napsal:
Zdravim funguje niekomu Upc v emu na Diablo cam2?

Tiez by ma to zaujimalo, ci to tu funguje. Dakujem za odpoved.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2013 - 14:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Prosinec 2007 - 21:13
Příspěvky: 141
Poděkoval: 1 krát
Myslím hoši, že ne, ani největší klíčař epmb nemá ve svých keys UPC klíče, takže bude třeba vyčkat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2014 - 22:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
Viete mi niekto vysvetliť čo to znamená keď má tento modul Diablo CAM 2 PRO MultiPID v popise až do 64 PIDs. Respektíve vie naraz dekódovať 32 programov z rôznych frekvencií?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2014 - 20:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
Tak som si to zistil, tak vie dekódovať 32 programov, pokiaľ dekóduje len VPID a APID. CAM Moduly vedia pracovať iba s jedným tunerom, ale nikde som sa zatiaľ nedozvedel, či je to možné nejako SW, alebo HW ovplyvniť, aby vedel jeden CAM Modul pracovať s viacerými tunermi súčasne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2014 - 20:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Červen 2009 - 20:35
Příspěvky: 26
Poděkoval: 1 krát
a diabolo cam 2 dokaze kolko dekodovat stanic na jednom tuneri
ci je to obmedzene priepustnostou pcmcia rozhrania cca 60MBs
alebo je obmedzeny ako irdeto profi 8 , co dokaze dekodovat
iba 8 programov, obycajny irdeto iba jeden.
tak dokazem nahravat na jednom tunery tak cca 9 programov a 10-ty sledovat.
poznamenavam ze to nie je bezny stb ale riesenie na digitalizaciu kablovky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2014 - 10:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
pozri na ich stránke, tam majú vypísané aj parametre modulov, podľa toho sa dá zorientovať.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2014 - 13:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3187
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
smiko napsal:
a diabolo cam 2 dokaze kolko dekodovat stanic na jednom tuneri
ci je to obmedzene priepustnostou pcmcia rozhrania cca 60MBs
alebo je obmedzeny ako irdeto profi 8 , co dokaze dekodovat
iba 8 programov, obycajny irdeto iba jeden.
tak dokazem nahravat na jednom tunery tak cca 9 programov a 10-ty sledovat.
poznamenavam ze to nie je bezny stb ale riesenie na digitalizaciu kablovky.


nie, diablo ti neobsluzi 10 grundik ani 10 ikusa vloziek... budes rad ked ti pojdu bez problemov dve.. v ponuke ale najdes myslim unicam modul ktory dokaze az 64 pid, cize u upc s cw kartou vy si bol nateraz za vodou, u skylinku dokial nebude surflock taky tak


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam 2
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2014 - 10:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Červen 2009 - 20:35
Příspěvky: 26
Poděkoval: 1 krát
Co som pozeral na strankach unicam http://unicam2.to/ tak tam pisu ze len 8x MTD
co mi moc nepomoze, lebo mam smith profi-8 moduly.
Diablo cam 2 pro som naprogramoval a idu iba 2 programy a ked pretaktujem TS-CLK na viac
ako 9MHz tak sa diabolo seka.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2014 - 20:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Listopad 2013 - 22:55
Příspěvky: 5
Dobrý deň prajem, vedel by mi niekto naprogramovat modul Diablo Cam light aby mi tam isla karta Skylink Ice pouzitelna do telky? Zaplatim, Bratislava a okolie, alebo poslem postou.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk