e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 12:05

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 112 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2014 - 13:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2014 - 7:41
Příspěvky: 10
Nerozumiem. Co ide a co nie v emu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2014 - 14:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2011 - 16:30
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
Zmaž súbor s KEYS.bin a nabehne ti to.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2014 - 2:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Srpen 2014 - 10:52
Příspěvky: 48
Ahoj,
pořídil jsem si na ebay.de DIABLO CAM WiFi rev 2.3 s již nahraným UW 2.19 a doufal jsem, že si v TV přes CI-MENU nastavím síť a pak přes FTP nastavím i samotný CCcam. Ale bohužel se mi nedaří v TV dostat do toho CI-MENU. Zkoušel jsem to na TV Sharp, Samsung B, E a F series a na všech TV když se pokusím dostat do CI-MENU, tak mi veškeré menu zmizí a zobrazí se TV vysílání. Tedy něco jako toto video http://www.youtube.com/watch?v=L9b7y_zfQNY

Nevíte co s tím? Na webu jsem pár těchto případů našel, ale řešení jsem se tam bohužel nedočetl. Nemůže to nějak souviset s tím, že tam byla jakási německá lokalizace a já mám TV v češtině?
//Edit: Tak jsem zkoušel přehodit TV do němčina a angličtiny a je to stále stejné.

Díky za každý tip.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2014 - 10:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2012 - 14:34
Příspěvky: 40
Asi bych skusil prehrat firmware ale podle toho co pises tak zrejme nemas programator ze?
Lokalizace by na to neměla mít vliv.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2014 - 12:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Srpen 2014 - 10:52
Příspěvky: 48
Programátor právě že nemám, sice mám notebook s PCMCIA, ale to mi je asi k ničemu. Právě jsem záměrně sháněl tu rev 2.3 s UW 2.19 abych to mohl konfigurovat přes FTP. :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2014 - 22:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 132
Místo/Bydliště: Kotešová
xtreo napsal:
Ahoj,
pořídil jsem si na ebay.de DIABLO CAM WiFi rev 2.3 s již nahraným UW 2.19 a doufal jsem, že si v TV přes CI-MENU nastavím síť a pak přes FTP nastavím i samotný CCcam. Ale bohužel se mi nedaří v TV dostat do toho CI-MENU. Zkoušel jsem to na TV Sharp, Samsung B, E a F series a na všech TV když se pokusím dostat do CI-MENU, tak mi veškeré menu zmizí a zobrazí se TV vysílání. Tedy něco jako toto video http://www.youtube.com/watch?v=L9b7y_zfQNY

Nevíte co s tím? Na webu jsem pár těchto případů našel, ale řešení jsem se tam bohužel nedočetl. Nemůže to nějak souviset s tím, že tam byla jakási německá lokalizace a já mám TV v češtině?
//Edit: Tak jsem zkoušel přehodit TV do němčina a angličtiny a je to stále stejné.

Díky za každý tip.


Skus to v menu nejakého STB s CI slotom. Menu-Podmienený prístup-atď ....

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2014 - 12:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Srpen 2014 - 10:52
Příspěvky: 48
Do mého STB se vkládá přímo karta, takže kromě těch čtyřech TV to již nemám na čem vyzkoušet. Zkusím si opatřit ten programátor.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2014 - 8:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Srpen 2014 - 10:52
Příspěvky: 48
Ještě mě napadlo, nemůže to být tím, že tyto TV mají podporu pouze CI+ a nikoliv CI ? Funguje Diablo v CI+ ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2014 - 7:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Srpen 2014 - 10:52
Příspěvky: 48
Pořídil jsem si programátor a kartu jsem rozchodil (zkusil jsem UW v2.19). Sdílení jsem tedy zatím nerozchodil, ale karta jako taková už funguje. Ale mám problém s tím, že jakmile ji zasunu do TV, tak mi obraz začne velmi kostičkovat. A to i když se dívám na DVB-T SD vysílání. Přijde mi, že TV kartu nezvládá hardwarově, je to možné?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2014 - 6:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 85
Poděkoval: 3 krát
Tak spytam sa aj ja, je mozne s Diablom Cam Wifi rev. 2.3 rozbehat share, myslim tym natsavit modul ako klienta cez Cccam a pouzivat ho v TV napr . V Samsungu ? Ide to vobec niekomu na tomto starsom module ?ak ano s akym Fw ?

Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2014 - 13:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 132
Místo/Bydliště: Kotešová
veducki napsal:
Tak spytam sa aj ja, je mozne s Diablom Cam Wifi rev. 2.3 rozbehat share, myslim tym natsavit modul ako klienta cez Cccam a pouzivat ho v TV napr . V Samsungu ? Ide to vobec niekomu na tomto starsom module ?ak ano s akym Fw ?

Dakujem.

Chodi mi to veľa rokov najskôr klient CCCAM, teraz klient NEWCS 1.7, pretože CCCAM 2.3.0 čítajúci ICE má problém so share, s UW 2.18 má FTP takže kedykoľvek cez FILEZILLA som tam, ako aj teraz a je to nastavené takto:
N: 192.168.1. 100 10000 diablo diablo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15
c:192.168.1.100 12000 diablo diablo
server je DM500s

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2014 - 7:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Srpen 2014 - 10:52
Příspěvky: 48
Mně tu kartu bohužel vůbec nezvládá TV - stačí, když ji jenom zasunu do TV a i FTA program se začne okamžitě sekat, mám pocit, že i DVB-T se začne sekat. TV má zřejmě slabý procesor a neporadí si s tím (Sharp). Ona je celkově taková pomalejší. Takže já budu mít rev.2.3 i s CAS3+ asi na prodej.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2014 - 21:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 129
Poděkováno: 3 krát
zkus zmenit speed stream

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2014 - 6:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2013 - 21:46
Příspěvky: 14
Poděkoval: 1 krát
xtreo napsal:
Mně tu kartu bohužel vůbec nezvládá TV - stačí, když ji jenom zasunu do TV a i FTA program se začne okamžitě sekat, mám pocit, že i DVB-T se začne sekat. TV má zřejmě slabý procesor a neporadí si s tím (Sharp). Ona je celkově taková pomalejší. Takže já budu mít rev.2.3 i s CAS3+ asi na prodej.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2015 - 18:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2008 - 18:27
Příspěvky: 3
satelitni prijimac: 7020HD, 7020SE, 500S
Místo/Bydliště: Galaxie K, soustava CW, Uzemi ICE :D
Vyplati se kupovat starší diablo ref2.3 nebo je lepší koupit posledni revizi 2.6, včem je rozdil?

_________________
_______________________________________
Bydliště: Galaxie K, soustava CW, Uzemi ICE :D
_______________________________________
Pohon: 7020HD, 7020SE, 500S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2015 - 18:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 129
Poděkováno: 3 krát
2.6 vice hreje - zaseky
neumi ftp

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2015 - 0:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2010 - 0:17
Příspěvky: 74
Zkusim trochu ozivit tema:
Mam DIABLO CAM WiFi rev.2.3, konfiguraci viz nize, nachazim se ve stavu, ze se mi pripoji k Oscamu a nedekoduje. Situace stejna jak se cccam tak newcamd. Zkouseno na 0D96 a 0D97.
Vyzkousen UW 2.18 2.28 2.20

Dale se nemuzu dostat.
Jedine pozitivum: rozchodil jsem na wifi kodova ni WPA2, o kterem se tu psalo ze to nefunguje.
Jeste malickost, kdyz dam do modulu kartu 0D97 tak okamzite zacne dekodovavat z karty a fici to.
V oscamu jsem ve ctecce prodal ten IDENT.

Ma nekdo nejaky napad ?

<config
CAS_Conax="Y"
CAS_Seca="Y"
CAS_Irdeto="Y"
CAS_Cryptoworks="Y"
CAS_Nagra="Y"
CAS_Via="Y"
CAS_Dreamcrypt="Y"
CAS_DGCrypt="Y"
LANG="CESKY"
ENABLE_ADMIN_PIN="N"
ADMIN_PIN="0000"
SMART_MESSAGES="Show Normal"
MULTIMEDIA_MESSAGES="Show Normal"
DELAYER="0"
EMULATORS="N"
EMU_PRIORITY="1:Cards - 2:Emu"
FIXED_CW="N"
PC="N"
BASE_IP="0001"
LEDS="Y"
AUTO_PMT="N"
CAIDS_FILE="CAIDS"
STREAM_SPEED="MID"
WIFI_ENCRYPT="WPA-PSK + WPA2-PSK"
WIFI_TXPOWER="17" WIFI_WEP_KEYIDX="1"
WIFI_WEP64_Key1="0000000000"
WIFI_WEP64_Key2="0000000000"
WIFI_WEP64_Key3="0000000000"
WIFI_WEP64_Key4="0000000000"
WIFI_WEP128_Key1="00000000000000000000000000"
WIFI_WEP128_Key2="00000000000000000000000000" WIFI_WEP128_Key3="00000000000000000000000000"
WIFI_WEP128_Key4="00000000000000000000000000" WIFI_WPA_PSK="12341234" WIFI_WPA_PMKPSK="12341234"
WIFI_WPA_PMKAP="internet"
WIFI_WPA_PMK="F69FE7778A833570A679C64A01D2BE3F13E530FACF63F80CA1631FCB439CBE85"
SMARTCARD_EMMS="Y"
SHARE_CLIENT="NEWCAMD"
WIFI_ENABLED="Y"
WIFI_DOMAIN="ETSI"
WIFI_AP="internet"
WIFI_IP="0.0.0.0"
WIFI_NETMASK="0.0.0.0"
WIFI_GATEWAY="0.0.0.0"
WIFI_DNS="0.0.0.0"
WIFI_DHCP="Y"
NAGRA_BOX_KEY="0000000000000000"
SHARE_LOG="Y"
/>


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2015 - 7:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3139
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Diablo sem zatim nemel ale proc pouzivas vsechny typy kodovani ?

CAS_Conax="Y"
CAS_Seca="Y"
CAS_Irdeto="Y"
CAS_Cryptoworks="Y"
CAS_Nagra="Y"
CAS_Via="Y"
CAS_Dreamcrypt="Y"
CAS_DGCrypt="Y"

Co rika log oscamu ?
Sifrovani wifi resit asi az jako posledni.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2015 - 8:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2010 - 0:17
Příspěvky: 74
Sifrovani je podstatne pro pripojeni na router, to je krok jedna (samozrejme se da vypnout)
Vsechny typy kodovano jsou zaple defaultne, samozrejme jsem to zkousel vypnout ale beze zmeny.

Log na serveru zapise jen prihlaseni a log na modulu nemuzu najit, i kdyz je zaply.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2015 - 9:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
má byť EMULATORS="Y"


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 112 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk