e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2018 - 21:46

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 112 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2013 - 21:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
Veducki: tak ako pise Partizan. V tvojom pristupovom bode (AP alebo WiFi router) pozri do nastaveni WiFi pripojenia, kde by si mohol mat na vyber z min.dvoch druhov kodovania.

Partizan: ak si nahodou neskusal tak skus pri pripajani zvoli Pasivny mod, prip.ho vypnut.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2014 - 10:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2014 - 7:41
Příspěvky: 10
sekop1 napsal:
...keď ma to ešte bavilo, napísal som pre kolegu z fora postup, nahodou som ho našiel a je v prilohe.....

Zdravim. Nasiel som na internete tvoj postup ako nakonfigurovat modul diablo. Mam doma tento modul ale nedari sa mi ho nakonfigurovat. Teda javi sa mi, ze je pripojeny na wifi. Ale neviem nakonfigurovat cccam server tak aby som tam dal svoje meno a heslo. Da sa to nejak nakonfigurovat aj bez CAS 3 programatora? Cital som, ze cez ftp no neari sa mi to spojit. Programator nemam.

Moje diablo je wifi s underworld 2.28

Nevies mi nejako poradit ci pomoct?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2014 - 20:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 133
Místo/Bydliště: Kotešová
pepi71 napsal:
sekop1 napsal:
...keď ma to ešte bavilo, napísal som pre kolegu z fora postup, nahodou som ho našiel a je v prilohe.....

Zdravim. Nasiel som na internete tvoj postup ako nakonfigurovat modul diablo. Mam doma tento modul ale nedari sa mi ho nakonfigurovat. Teda javi sa mi, ze je pripojeny na wifi. Ale neviem nakonfigurovat cccam server tak aby som tam dal svoje meno a heslo. Da sa to nejak nakonfigurovat aj bez CAS 3 programatora? Cital som, ze cez ftp no neari sa mi to spojit. Programator nemam.

Moje diablo je wifi s underworld 2.28

Nevies mi nejako poradit ci pomoct?


FTP server v tomto CAME bol iba do určitej verzie UW, neviem presne do ktorej, ale niekde tu na fóre to niekto spomínal (treba pohľadať). Ak už nie je FTP v tvojom UW tak jedine CAS 3.
Či máš Diablo v HOME sieti pripojené zistíš nejakým programom tr. Network Watcher alebo FileZilla ak vieš IP.

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2014 - 23:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2014 - 7:41
Příspěvky: 10
Dik. Uz mam CAS3 programator. Vsetko som nastavil tak ako to snad ma byt a nic. Nechce mi to fungovat. WIFI sa tvari ako pripojene a je pridelena IP adresa. Server som nastavil tak ako ma byt. C:server port meno heslo
CAID mam snad dobrý. neviem. No ked pojdem do Add On napíse mi meno serveru a NOT CONNECT. som uz zufalý. Nevies poradit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2014 - 10:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
Už som to tu písal viac krát, ale zopakujem to. Nastav to cez newcamd, pretože ice-čka cez cccam protokol nefungujú.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2014 - 10:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2014 - 7:41
Příspěvky: 10
dakujem za radu. skusam to ale stale nic. vytvoril som v EMU/newcamd subor newcamd.cfg a je tam riadok N: serv8.servercs.tv 11555 meno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
a stale som not connect ked dam status v add on. Co mam este nastavit???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2014 - 11:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
pozri aj sem viewtopic.php?f=28&t=58708
skontroluj si CAIDS.XML či tam máš zadefinovanú kartu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2014 - 11:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2014 - 7:41
Příspěvky: 10
podla mna mam ale prosim ta mrkni na to. mam v CAIDS toto
<caid value="2600" comment="Biss"></caid>
<caid value="0D05" comment="Cryptoworks (ORF 19.2°E)"></caid>
<caid value="0D00" comment="Cryptoworks (KingStone 5°E, Digiturk)"></caid>
<caid value="0D03" comment="Cryptoworks (British Telecom)"></caid>
<caid value="0624" comment="Irdeto (Euro1080)"></caid>
<caid value="0603" comment="Irdeto"></caid>
<caid value="0622" comment="Irdeto"></caid>
<caid value="0604" comment="Irdeto (Showtime/Art/Nova...)"></caid>
<caid value="1800" comment="Nagravision (Multicanal,Dream TV,SABC...)"></caid>
<caid value="1801" comment="Nagravision2 (DigiTV,KD,TV Globo,ORF...)"></caid>
<caid value="1803" comment="Nagravision3"></caid>
<caid value="0100" comment="Seca (Rai,Mediatech,TV Vlaanderen,Canaal Digitaal NL)"></caid>
<caid value="0500" comment="Viaccess (MCM Belgique,Sic Int,...)"></caid>
<caid value="0B01" comment="Conax"></caid>
<caid value="4ABF" comment="DGCrypt"></caid>
<caid value="093B" comment="NDS/Videoguard (Sky Ita 13°E)"></caid>
<caid value="0961" comment="NDS/Videoguard (Sky Uk 28.2°E)"></caid>
<caid value="0608" comment="Irdeto"></caid>
<caid value="0624" comment="Cryptoworks CS Link+Sky Link/23E"></caid>
<caid value="0d96" comment="Cryptoworks Skylink/SPI/23E"></caid>


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2014 - 11:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2014 - 7:41
Příspěvky: 10
ondrej9 napsal:
pozri aj sem viewtopic.php?f=28&t=58708
skontroluj si CAIDS.XML či tam máš zadefinovanú kartu

Este otazka. za serverom. N: ma byt medzera ci nie????


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2014 - 19:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Listopad 2013 - 22:55
Příspěvky: 5
Vedel by mi niekto naprogramovat Diablo Cam Light?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2014 - 1:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2014 - 7:41
Příspěvky: 10
ondrej9 napsal:
pozri aj sem viewtopic.php?f=28&t=58708
skontroluj si CAIDS.XML či tam máš zadefinovanú kartu

no neviem ale nijako sa mi to nedari rozbehat. stale mi add on vypisuje not connected. uz ozaj neviem co dalej. Privýtam kazdu dubru radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2014 - 9:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
N: 192.168.1.1 12345 meno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
v nastavení diabla musí byť emu ON, nikde nepíšeš akého poskytovateľa chceš pozerať či skylink alebo upc alebo iný. Nemáš zadefinované caid upc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2014 - 10:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2014 - 7:41
Příspěvky: 10
Za N: davat medzeru ci nie? Tu IP adresu mam napísat tak ako si ju napísal ty presne ci ako? A chcemm Skylink. Emu mam ON.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2014 - 10:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2014 - 7:41
Příspěvky: 10
stale nic. Ak by som ti toho diabla poslal postou vedel by si mi ho nastavit????


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2014 - 18:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2012 - 14:34
Příspěvky: 40
ja to mam v tom souboru nastavene takhle:
N: ip port jmeno heslo 0102030405060708091011121314

a jede to vpohode, mas vubec funkcni newcamd na serveru?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2014 - 23:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 133
Místo/Bydliště: Kotešová
pepi71 napsal:
stale nic. Ak by som ti toho diabla poslal postou vedel by si mi ho nastavit????


Nastaviť treba obidve strany: server cccam 2.3.0 (len táto verzia číta ICE karty)alebo newcamd (newcs 1.7 len táto verzia číta ICE karty )v konfigoch na linuxe, ktorý ti kartu číta a cilent v diable cccam alebo newcamd protokol

cccam
server: - var-etc - cccam.cgf F: diablo diablo
clent (diablo) : C: IP(severa) 1200 diablo diablo

newcamd:
server : var-tubox-config-newcs.xml doplniť usera diablo diablo .....
client (diablo) N: ip port diablo diablo 0102030405060708091011121314
Ja osobne to mám urobené tak, ako je v mojom príspevku kúsok nižšie "Diablo a ICE".

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2014 - 16:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Květen 2009 - 13:09
Příspěvky: 6
Dobrý den chci se zeptat jak funguje Diablo wifi,já mám Diablo 2 LAN a vše funguje mimo frekvencí 11797 a 12207,které jenom kostičkují.Chci se zeptat jestli je u Diabla wifi vše 100%.díky za odpověď


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2014 - 12:31 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 331
Poděkováno: 19 krát
už jsem ti to napsal OK celej M7 v LG wifi déle trvá než se chytí , přez wifi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2014 - 13:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2014 - 7:41
Příspěvky: 10
Uz som to rozbehal. Ale mam jeden problem. Neidu mi STV1, STV2, CT1 a este nejake ceske stanice. Neviete niekto kde by mohol byt problem?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2014 - 13:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3141
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
pepi71 napsal:
Uz som to rozbehal. Ale mam jeden problem. Neidu mi STV1, STV2, CT1 a este nejake ceske stanice. Neviete niekto kde by mohol byt problem?

Ty ktery jedou v emu?

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 112 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk