e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2018 - 21:50

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 112 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2010 - 19:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 21:02
Příspěvky: 57
Ahoj,vyplatí se ho koupit a jaká je aktuální náplň a co lze přijímat? Díky za info.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2010 - 21:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 21:24
Příspěvky: 6
diablo wifi je hlavne určené na zdielanie po sieti. takže ak máš stb s cl slotom tak je to použitelné. ale musím podotknúť že s každým stb nespolupracuje dobre. funguje na tom cccam ale aj newcamd. s akým sat. funguje to tu niekde popísal fúzak. pri cccam zadávaš c.line a pri newcamd n.line. obidve funguju dobre. takže ak chceš zdieľať kartu (samozrejme na študijné účely) malo by to fungovať.čo sa týka náplne je nato underwold. na programovanie je cas 3. takže diablo wifi + cas 3 + c alebo n line a si online. \:D/ :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2010 - 13:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3219
Poděkoval: 84 krát
Poděkováno: 177 krát
rasto1977 napsal:
diablo wifi je hlavne určené na zdielanie po sieti. takže ak máš stb s cl slotom tak je to použitelné. ale musím podotknúť že s každým stb nespolupracuje dobre. funguje na tom cccam ale aj newcamd. s akým sat. funguje to tu niekde popísal fúzak. pri cccam zadávaš c.line a pri newcamd n.line. obidve funguju dobre. takže ak chceš zdieľať kartu (samozrejme na študijné účely) malo by to fungovať.čo sa týka náplne je nato underwold. na programovanie je cas 3. takže diablo wifi + cas 3 + c alebo n line a si online. \:D/ :smoke:

zabudol si dodat ze otvori to iste co diablo rev.2.3

_________________
Legendou som sa stal hlavne vdaka teme Mimo forum /do "Opravdu mimo mísu" asi nepatrí/
Satelitnou legendou sa necitim no Ja som tie pravidla nevymyslel :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2010 - 20:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 21:24
Příspěvky: 6
to je pravda ale on sa pýtal na diablo wifi a nie rev2.3. ale máš pravdu ak písať odpovede tak kompletné. :thankyou: za upozornenie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2010 - 14:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 27.Duben 2010 - 21:42
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: TT 3200 CI
Ide na diable 2.3 BULSATCOM?
mne nie


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2010 - 19:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 07.Červenec 2007 - 13:15
Příspěvky: 505
Mně také ne,bohužel. :x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2010 - 19:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 124
zdravím, měl bych dotaz na Diablo - bylo by možné, abych měl doma u jedné TV Dreambox, v něm Skylink kartu v modu sdileni server a Diablo Cam wifi koupil do druhe TV a mel jej v rezimu klient?

tedy z Dramboxu pres LAN ethernet do wifi switche, na wifi switch pripojen bezdratove Diablo cam wifi, Dreambox sdili kartu a Diablo prijima pres wifi informace a funguje jako klient.
Opacne to nechci z duvodu, ze Diablo bych chtel dat primo do CI slotu televize Panasonic se zabudovanym DVB-S2 a TV by musela byt zapla kdykoliv bych chtel koukat na Dreamboxu (kdyby bezel karetni server v Diablu).

co myslite, bude to fungovat? vubec netusim, jak se v Diablu nastavi SSID pro wifi ani jak se rozbeha ten klient, ale to uz bych si nekde nasel, spis mne zajima, zda mnou popsana varianta neni prilis nerealna.

diky :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2010 - 10:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3219
Poděkoval: 84 krát
Poděkováno: 177 krát
houska napsal:
zdravím, měl bych dotaz na Diablo - bylo by možné, abych měl doma u jedné TV Dreambox, v něm Skylink kartu v modu sdileni server a Diablo Cam wifi koupil do druhe TV a mel jej v rezimu klient?

tedy z Dramboxu pres LAN ethernet do wifi switche, na wifi switch pripojen bezdratove Diablo cam wifi, Dreambox sdili kartu a Diablo prijima pres wifi informace a funguje jako klient.
Opacne to nechci z duvodu, ze Diablo bych chtel dat primo do CI slotu televize Panasonic se zabudovanym DVB-S2 a TV by musela byt zapla kdykoliv bych chtel koukat na Dreamboxu (kdyby bezel karetni server v Diablu).

co myslite, bude to fungovat? vubec netusim, jak se v Diablu nastavi SSID pro wifi ani jak se rozbeha ten klient, ale to uz bych si nekde nasel, spis mne zajima, zda mnou popsana varianta neni prilis nerealna.

diky :-)

slot v TV musi byt napajany v standby rezime aby ti to fungovalo
podla mna idealne by bolo aby bol dreambox server a diablo klient ono ti bude v panasoniku fungovat aj DVB-S2.

_________________
Legendou som sa stal hlavne vdaka teme Mimo forum /do "Opravdu mimo mísu" asi nepatrí/
Satelitnou legendou sa necitim no Ja som tie pravidla nevymyslel :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2010 - 13:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 124
jj presne tak jsem to myslel, v Diablu klient, aby nemusela byt zapnuta TV stale, jelikoz si nejsem jist, jestli dokaze Panasonic napajet tuner i pri standby - kdyz bude Diablo klient, tak tohle nemusim resit, plus jsem cetl nekde i to, ze se v Diablech nektere karty prehrivaji - takhle budu mit Diablo v rezimu klient bez karty a dve mouchy jednou ranou.. slo mi tedy hlavne o to, zda ten Diablo bude korektne pracovat v klient modu a zda muze byt pripojen na wifi switch a neni podminka aby proti nemu byl dalsi Diablo cam.
ted uz mam oboji potvrzene, takze dnes objednam Diablo a az bude doma i Dreambox a wifi switche, verim, ze uz vse pujde jak po masle :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2010 - 1:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 124
tak, cas pokrocil a Diablo wifi Cam je doma. Sdileni jsem rozbehal, nastaveni site byla malickost.

SD programy vsechny v pohode.
HD programy - problem: http://www.paradoxx.sk/video/download.p ... fi_2.3.avi

pro upresneni - problem je s HD kanaly Skylinku. Nejdriv jsem myslel, ze za to muze to nove nastaveni 8PSK a Pilot ON, ale stejny problem pozoruju i u CT HD, ktere jede normalne v DVB-S2 (jak Skylink uvadi).

Underworld 2,05 v Diablu, kvalita spojeni wifi perfektni (AP necele 2 metry vzduchem bez prekazek v te same mistnosti. TV jede pri pouziti puvodniho CW modulu a Skylink karty v pohode, ale kdyz je Diablo klientem, sdileni jede OK pro SD i HD, akorat to neprijemne sekani HD programu Skylinku.. (jine HD sifrovane kanaly k dispozici nemam a volne sirene HD kanaly nic nereknou, kdyz CAM neni potreba..)

jo a samozrejme Panasonic TV jsem upgradoval na FW 2.016 ze stranek skylinku, predtim se HD rozsejpalo nebo vubec neslo i pri CW camu a Skylink karte (coz ted jde).

resili jste nekdo tenhle problem? doufam, ze vyresili.. [-o<


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2010 - 14:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2010 - 23:41
Příspěvky: 2
Zdravim, velmi prosim o radu a budem vdacny za odpovede :)))

Mam prijimace X403p (aj pre server aj pre klientov), kupil som TV samsung so zabudovany satelitnym tunerom.

Chcem sa spytat, ze ked dam do tv diablo wifi cam (ktory vie klientovat cccam a newcamd), aky prijimac by som mal kupit, aby mi vedel serverovat aj Diabla a zaroven aj ostatne x403p, ktore mam ako klientov...

Resp. existuje nejaky firmware pre x403p, ktore vie serverovat cccam alebo newcamd ?

Dakujem dakujem velmi peknucko za vzacne napady :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 10:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Říjen 2010 - 20:50
Příspěvky: 16
to: houska
Ahoj, pozoruji stejny problem vse az na hd skylink funguje
problem neni v signalu, Diablo mam ve vantage 8000, pokud dam kartu do int. ctecky funguje vse naprosto OK, pokud dam kartu do ctecky diabla, a nebo pokud se diablo pripoji prez cccam tak se obraz - zvuk je v poradku- zacne neprijemne zaskubavat - pozorovano underword 205 i 206.
Modul Diablo WiFi HW 2.3

Napada nekoho co s tim?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 12:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 124
taky uz jsem mezitim vyzkousel 2,06 a stale to same. otazka je, jestli by pomohla nejaka starsi verze treba 2,04 a nizsi, nebo uplne jiny software, ikdyz nevim, jake jsou moznosti pro Diablo.

Pak me jeste napadlo, jestli by mohlo zalezet na serveru pripadne jeho nastaveni, z ktereho Diablo CCCAM bere info. Jen doufam, ze se to nejak povede vyresit. [-o<

EDIT: pokud to neni HW problem Diabla, co treba misto CCCamu vyzkouset Newcamd kdyz ho Diablo taky obsahuje?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 15:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Říjen 2010 - 20:50
Příspěvky: 16
problem je na 100 procent v diablu, pripadne v UNDERWORLDu. Zkusil jsem zakazat wifi, a vlozit skylink CW kartu primo do diabla, a stale stejny -zacukavajici obraz.
jeste doplnim, ze problem se tyka pouze skylink tp na 12110 MHz a to vsech programu jak HD tak MPG4 SD.... na jinych TP napr 11856MHz HD programy funguji
jdu zkusit jiny SW / horizon, ipnosys, ale netusim, jestli umi cccam klienta...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 16:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 124
presne tak i u me, Brava a Discovery v HD jedou. na zaklade toho jsem si myslel, ze je to tim nastavenim 8PSK + Pilot ON (protoze frek 11856 jede klasicky dvb-s2), jenze pak jsem zjistil, ze cizi HD vysilaji taky v 8PSK a jedou. modulaci bych tedy vyradil, ikdyz nevim, co znamena ten Pilot.

budu rad kdyz pak das vedet. ja ted delam backup karty a jeste zkusim ruzna nastaveni cccamu. zatim zustavam na UW 2,06 ale kdybys s jinym softem odstranil ten problem, presel bych taky. pak jeste visi otaznik nad newcamd namisto cccamu ale to asi neni cesta kdyz se kanaly sekaj i pri pouziti karty a vyplym ccc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 16:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Říjen 2010 - 20:50
Příspěvky: 16
jj, myslim, ze cccam v tom bude asi nevinne... mimoto zkousel jsem diablo ve dvou prijimacich - vantage 8000 a vantage 1100 a problem byl vsude stejny... uz jsem zjistil, ze ipnosys je na D2, tak jeste horizon... stejne se mi ale nechce veri, ze jsme jen dva s timto problemem.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 17:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 124
ja myslim, ze wifi verzi asi moc lidi nema a kdo ma klasicky diablo resp diablo2, tak v nem ma kartu a cccam neresi a bude tam jinej HW i SW, tak mozna bez problemu..

jinak ani u me zatim zadny pokrok. jestli to nakonec bude HW problem, jsme asi namydleny :( leda by do pristiho UW dali nejakou napravu, pokud by byla mozna.. ale snad nebude tak zle.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 17:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Říjen 2010 - 20:50
Příspěvky: 16
tak u mne je pokrok nasledujici - horizon - zkousel jsem 101 neumi pripojeni na cccam, mimoto ve ctecce problem stale stejny :(
ted prave zkousim, zda nebude problem v receiveru / verze FW ... dam vedet pokud uspeju....

novy uw by toto mohl vyresit, ale nepocitam s tim, ze Italove budou resit, ze nam v cechach nejde jeden TP... No a pokud to bude hw problem radsi nechci domyslet....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 18:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Říjen 2010 - 20:50
Příspěvky: 16
Tak ani nejnovejsi fw pro vantage nepomohl. co jsem si ale vsimnul, travelchannel HD funguje bezproblemove, pritom ma stejnou modulaci i TP jako kanaly s problemama ... tj History HD, HBO HD, filmbox HD a ty tri nove CS... takze ted uz jsem z toho jelen uplne...

Timto chci pozadat pokud by mel nekdo jakykoliv napad cim muze byt tenhle problem / zasekavani cca po 10-ti s / aby si nenechaval pro sebe...

Dik,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 20:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 124
koukal jsem na ten Travel Channel a nasel tohle na strankach Skylinku:

Do konce listopadu vysílá Travel Channel HD nekódovaně (FTA) a bude tak přístupný všem majitelům satelitních přijímačů s anténou nasměrovanou na orbitální pozici 23,5°E.
Od 1. 12. 2010 bude Travel Channel HD přístupný uživatelům karet Skylink, kteří si předplatili programové balíčky HD PLUS, MULTI HD nebo KOMPLET.

= Travel Channel bezi primo a Diablo se v jeho pripade nyni vubec nezapojuje do hry.

jakoby snad Diablo nestihalo dekodovat tak rychle, jak je potreba.. zluta ledka mi blika jak o zivot a rekl bych ze mnohem vic, nez u SD kanalu. nemuze to nejak souviset s tim FEC resp ze vysilaj nad nejakej ten limit 58 Mbps jak jsem nekde cetl?

skoda ze se tu k tomu nevyjadri nekdo kdo do toho dela a my tu jen varime z vody, mozna i totalni nesmysly, kdyz se zoufale snazime jakkoliv dobrat reseni.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 112 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk