e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Červenec 2018 - 16:23

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 10:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 09.Květen 2006 - 10:14
Příspěvky: 1148
satelitni prijimac: DM800 HD
Místo/Bydliště: Trnava
V tejto sekcii budú uverejňované návody, poznatky a skúsenosti potrebné pre úspešnú prevádzku Diablo cam, návrhy a pripomienky píšte prosím do DISKUSIE!!!

_________________
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 10:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 09.Květen 2006 - 10:14
Příspěvky: 1148
satelitni prijimac: DM800 HD
Místo/Bydliště: Trnava
Obrazový návod pre postup, ako programovať Diablo cam


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 10:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 09.Květen 2006 - 10:14
Příspěvky: 1148
satelitni prijimac: DM800 HD
Místo/Bydliště: Trnava
CAIDS pre používanie CZ a SK kariet v Diablo cam

Postup pre nahranie do diabla :

1. Zasunúť diablo do programátora
2. Spustiť CAS Studio
3. Kliknúť na ikonu Diablo cam
4. Kliknúť na CamFilesystem
5. V local Files (PC) nájsť súbor CAIDS_CSK
6. Kliknúť na Connect
7. Otvoriť na pravej strane adresár CONFIG
8. Otvoriť na pravej strane adresár CAIDS
9. Kliknúť na zelenú šípku do prava (stredová lišta)
10. Po nahratí kliknúť na Disconnect
11. Kliknúť na EXIT


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 11:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 09.Květen 2006 - 10:14
Příspěvky: 1148
satelitni prijimac: DM800 HD
Místo/Bydliště: Trnava
Český a slovenský jazyk do diabla

Postup pre nahranie do diabla :

1. Zasunúť diablo do programátora
2. Spustiť CAS Studio
3. Kliknúť na ikonu Diablo cam
4. Kliknúť na CamFilesystem
5. V local Files (PC) nájsť súbor CZECH, alebo SLOVAK
6. Kliknúť na Connect
7. Otvoriť na pravej strane adresár MENU
8. Otvoriť na pravej strane adresár LANG
9. Kliknúť na zelenú šípku do prava (stredová lišta)
10. Po nahratí kliknúť na Disconnect
11. Kliknúť na EXIT


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 11:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 09.Květen 2006 - 10:14
Příspěvky: 1148
satelitni prijimac: DM800 HD
Místo/Bydliště: Trnava
Zoznam receiverov kompatibilných s Diablo cam :

Značka- Model - Test

============
Špeciálne označenie
============
@Metabox III Ok
@Sat NAG CI 6915 Ok

====
* A *
====
Arcon Titan 1500 CI - OK
Arion 9300 - OK
Arion 9400 PVR - OK
Arnion - OK - pomalé dekódovanie
AB DSR 110 SKCI - OK
AB DSR 300 CI - OK
AB DSR 310 SKCI - OK
AB DSR 320 SKCI - OK


====
* C *
====
Chess Digital 4000 CI OK
Chess Digital 6000 CI OK
Chess PVR 5200 CI OK
Coship Ok
Comag SL35 / 1 CI OK (No Multifeed)
Comag SL65 / 2 CI OK
Comag seca2CI - TEST OK
Clarke Tech HTS 2100S OK
Clarke Tech 2000 Freezes
Clarke Tech 2100 OK
Clarke-Tech 5000 - OK

====
* D *
====
Digenius/Grobi ST7CI - OK
Digian S3000H
Digital 1200 M CI - OK
Digital 4000CI - OK
Digital 4100 CI - OK
Digital 6000CI - OK
Digital 6100CI - OK
Digital Opticum 7000CI Ok
Dragon Box CI 600 Ok
DreamBox 5620S Ok
Dragon-Box CI-600 FireCrypt OK
DreamBox 7020 Ok
DreamBox 7025 Ok
DreamBox 7000 mit Gemini - Test Ok
Dmsis/DSR SKCI 110 - OK (1xxx Patch alebo sky1a Patch)

====
* E *
====
Edision 2600 CI - Test OK s orginal FW a patched s deakti <6040>
Edision 1600 CI - OK
Evolve EVO 8800 Reality Ok
Echostar DSB-808 CI - Test OK
Echostar DSB-890 CCI - s OSD problémy
Echostar 2230 DSB 2CI - mrzne obraz
Echostar 2600 - mrzne obraz
Echostar AD-3000IPVIA Ok
Echostar 3600 Ok
Echostar DVR-5000 HDD Viaccess - OK
ECHOSTAR 5020 OK (používať len jeden modul, inak mrzne)
Echostar DVR-7000 VA Ok
Electron CI - Ok - pomalé prepínanie TV staníc
EMUBox U100XCI - OK
Europhon DCR 2005 Kabelreceiver - OK
Eycos Digital Sat Receiver E-1000 PVR - OK
Eycos PVR Receiver - S55.12 PVRH - OK
Eycos 80.12 - TEST OK
Eurosky SL2007 S CI - TEST OK
EZYBOX 8000 - OK

====
* F *
====
Ferguson 7318 - OK
Ferguson HF 8800 HD - OK
Finepass FSR-4100 CI Ok
Finepass FSR 5000 TDR - OK
Force 536S-CV OK
Force 5 series – Test OK
Force D Master – Test OK
Force Duomaster 1030 S - Test OK
Fortecstar FSCI-5100 Plus+ OK
Fortecstar Ultra mit Al7bar CI - OK
Fortecstar Ultra_060123_284_api Software - OK
Fuba ODE 582/592 - OK

====
* G *
====
Galaxis Easy Rider 2.01 Cable - Test OK
Galaxis Easy World Sat Easy Rider 2.01, 2.72, Beta Version 1.1.2, 3.10 & 3.15 s CF-Adapter - Test OK
Galaxis IQG 1 - OK
GB SAT Dual - Test Ok
GB Sat 2c 10 – Test OK
Globalteq PIXX Event - OK
Golden interstar Receiver - Test OK
Golden Interstar 7800 CACI - OK
Golden Interstar 9000 PVR - OK
GSS DRS 100 CI - OK
GSS PRS 1080 ci - OK

====
* H *
====
Head 3000 CI Plus - OK
Head 3500 CXCI Plus - OK
HD-BOX FS-9200 PVR - OK
HISPANIA FCIS 7000 = ok
Hirschmann CSR 422 CWCI - OK
Hirschmann CSR 60 CI - OK
Homecast Ok
Homecast HDTV Receiver HS 5101 CI OK
Homecast S5001CIVFD OK
Homecast S8000 CIPVR TEST OK
Homecast HDTV HS 8100 CIPVR - OK
Hornet Ok
HU Ok
Humax IRCI 5400Z Plus Ok
Humax CI 8100 PVR Ok
Humax CI 8100 Ok
HUMAX 5100 Ok
Humax 5300 OK
Humax 5300+ OK
Humax 5350 OK
Humax 5400 bez Z poslednej verzie - Test OK
Humax 5400 Z - OK
Humax IRCI 5400Z Plus OK
Humax 5900 BTCI SAT - OK (spodný slot)
Humax PVR 8000 - OK
Humax PDR 9700 - Test Ok
Humax VAC 1 - Test Ok
HUMAX F1-VACI - Test OK
Humax HDCI 2000 - Test OK
Humax HD 1000 - Problémy pri zmene TV staníc
Humax PR HD 1000 C - Test OK (Kabel Receiver)
Humax HD 2000 ok - len jeden slot používať
Humax HD 32S - OK
Humax HDCL 2000 -Tested /Ok
Humax LDE-HD40S - OK
Humax Icord 320GB ( Horný CI-Slot )
Humax iPDR 9800 - OK
Humax 9800C - OK
Hyundai 825hci
Hyundai 1000ir - OK s FW : HSS-1000ir-108

====
* I *
====
ICE FC 3000 CI Ok
ID Digital CI-24 Econo - Test Ok
IDTE DSR 3010 CI - OK v spodnom slote
Illusion Sat M5 Ok
Interstar DSR 8005 ci - OK
Inverto IDL 7000 M (Firmware 2 3 8 ) - OK

====
* K *
====
Kathrein UFS 712 OK
Kathrein UFS 732 OK
Kathrein UFS 821 - Test OK
Kathrein UFD 516 OK
Kathrein UFD 558s - OK
Kathrein UFS 910si HD - OK
Kathrein UFS 710 OK
Kaon KSC 570 Ok
Kaon KSC-E 575 - Test - OK
Kaon Premium Dual PVR - Ok
Koscom SDC 3510 - OK
Koscom PVR 5950-R - OK
Koscom SDC-3550 VFD - TEST OK
Kreiling KR 5500-S Digital CI - OK

====
* L *
====
Lemon 030 CI OK
Loewe Masterpiece - OK

====
* M *
====
Manhattan Plaza 250 Ok
Manhatten plaza 350 - Test Ok
Manhattan Plaza ST 450 OK
Manhattan Plaza ST-550 - Test OK
Manhatten DSR 5500 old vers. – pomaly odkóduje keys - Ok
Manhattan Starlight 6800 OK
Manhattan Starlight 9800 OK
Maxplus 2100 OK
M-Vision FCIS 9080 USB Ok
M-Vision FCIS 7000 Ok
M-Vision FCIS 7000 Altes Model Ok
M-Vision FCIS 7000E+ - Test OK
Micronik TV Box 1320s OK
Micronik 1200S mit MAM600 - OK
Metronic Keybox – Test Ok - Keybox off

====
* N *
====
Nextwave 2500 CI - OK
Nextwave CX-5000 - OK
Nextwave Mx Series - OK
Nextwave Plus suc 2500 C - OK
NeotionBox 501 (s CI-Kit) - OK
NeotionBox 601 (s CI-Kit) - OK
NeotionBox 3000 - OK
Nokia MediaMaster 9650S - OK
Nokia MediaMaster 9602 with Dr. Overflow – OK
Nokia 9800s - OK

====
* O *
====
Octagon SF 518 - OK
Openbox X 820 and 800 - OK
OpenBox-820CI - OK
Opentel ODS 2000 - OK
Opentel 3000CI - OK
Orbitech CI 400 PK - OK
Opticum 7100 CI - OK
Octagon SF 918 HD - OK

====
* P *
====
PACE DS810XE - OK
Palcom PVR 6500 Twin - OK
Palcom DSL 7002 - OK
Palcom DSL-160 CI - OK
Phoenix apollo ci+mc sw version U106-ok
Phonotrend SDR 2900 and 3000 Ok
Phonotrend SDR - 6800
Philips DSR2000 OK
PremiumX 7100PGU OK
PremiumX 7000C OK
PremiumX 7000P OK
PremiumX 7100CG OK
PremiumX 7100PGUS OK
PremiumX 7200PGU OK

====
* R *
====
Radix Alpha 3000 PVR
Radix Alpha 5000 Ci SAT OK
Radix DSR-9900 OK
Reel-Box RSX (dream-pirates Image) - Test OK
Reelook 300S Diverse Probleme
Relook 400s mit Neumo image 2.82 - Test Ok
Reelbox Series = O.K
REX/PIXX IV OK

====
* S *
====
SAB Explorer Serie - Test OK
Samsung 9500 VACI – Test Ok
Samsung DSR9500AY OK
Samsung 5900 vCI OK
Samsung DSR9500CI OK
Samsung 703 CI
Sat Fox 7220 Ok
SatyCon F3CI Ok
SilverCrest SL 65 - OK
skyBox Ok
skyBox Neotion 3000 – Test Ok
Skymaster DCI 9410
Skymaster DCI 241 - OK
Smart MX26 - OK
Smart MX04 ci - OK
Strong str 8700 Ok
Skyplus 2000 HD - OK

====
* T *
====
Targa 5400 HDD - ok
Targa TSR 5100 HD - OK
Technomate 1500/1600 2CI - Test OK
Technomate DAPCI 5000
Technomate 5500 CI - Test OK
Tm 5500 cip plus mit INH 208ACI-107 ----ok
Technomate 5500 DAPCI – Test Ok
Technomate tm 5500ci Ok
Technomate – TM- 7755 2VA 2CI – Test ok
Technisat CAM 1+ - OK
Technisat Digit Sat NCI - OK
Technisat Digit Kabel NCI - OK
Technisat Digit MF4-S (Pozor, len FW: V 2.22.0.2) - TEST OK
Technisat Digiplus STR 1 (Pozor len FW UPDATE od 04.12.07) - TEST OK
Technisat HD S2 - OK
Telestar DVR S80 - OK
Tm8000 hd80mc-ci mit version 530 - OK
Topfiels TF 3000 CI - OK
Topfiels TF 3000 CI Pro - OK
Topfiled TF 4000 PVR - OK
Topfiled TF 5000 PVR - OK
Topfield 5010 pvr - OK
Topfield 5510 pvr - OK
Topfiled TF 5000 CI Ok
Topfiled 5000 PVR Masterp. - OK
Topfield 5050 CI OK - OK
Topfield 5500 PVR - TEST OK
Topfield TF6000 PVRE - TEST OK
Topfield 6060 CI - OK
Topfield 7700 HSCI - OK
Topfield TF-7700 HDPVR - OK
Topfield TF-7700 HD PVR - OK
Topfield 7700 HCCI Kabel - OK (Spodný slot)
Tripple Dragon - OK
TELESTAR SR 2 CI - OK
TELESTAR SR 2 COCI - OK


====
* U *
====
Universum DSR 460 OK

====
* V *
====
Vantage Ok
VisonNet VN8000CIS (FW1.10) OK

====
* X *
====
Xtreme Ok
Xtreme MSR-5690CXCI Ok
Xoro HRS 5500 - Test OK

====
* Z *
====
Zehnder DX 3010CI - OK


PC karty
===========
Technotrend S2-3200 - OK
Elgato EyeTV 310 - OK
Floppy-DTV - Digital Everywhere - OK
Fire-DTV - Digital Everywhere - OK
Technisat Skystar 2 HD - OK

_________________
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2009 - 3:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2008 - 4:38
Příspěvky: 133
Poděkováno: 1 krát
chybi ti tam dreambox 8000

spis by se hodil seznam nekompatibilnich receiveru (s CI) :-)

_________________
Levný SAT+DVBT:
OPTICUM 4000TSCXE LAN DVB-S+T, nejlevněji a do druhého dne!
CPU 200MHz ST20 32bit VL-RISC (STi5119),16M SDRAM,4M FlashEprom, SR: 2~45 Ms/s
FW: 5119_cool_net_2.4.57Obrázek
Skylink CRYPTOWORKS sleva 500Kč!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2009 - 10:13 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 398
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 8 krát
Humax CRCI- 5500=OK

_________________
SkyStar2 , Vu+ zero
@95,motor SM3UNI,@57E-31,5W,
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2009 - 21:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červenec 2008 - 15:17
Příspěvky: 13
Mozno bude niekoho zaujimat:
Pioneer PDP LX-5090H + Diablo Wifi - OK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2011 - 16:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Září 2007 - 18:46
Příspěvky: 6
Zdravím fungují fšechny verze modulů diabla v TV Pioneer PDP LX 5090H?..A ještě jestli v něm funguje karta skylink irdeto.Děkuji .Já mám modul T-rex a ten TV vůbec nenačte. [-o<


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2011 - 17:23 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 398
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 8 krát
v diable ide len skylink cw . irdetto ani ťuk

_________________
SkyStar2 , Vu+ zero
@95,motor SM3UNI,@57E-31,5W,
@140,motor Optibox 3800


Naposledy upravil(a) Kenaj dne 31.Květen 2011 - 19:37, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2011 - 0:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Květen 2009 - 1:16
Příspěvky: 17
Hledám někoho, komu rád zaplatím, kdo mi nahraje do diabla 2.3 software, který mi umožní bezchybné sledování nabídky skylink v novém kódování irdettem na Octagonu SF 918 HD.
Předem děkuji.
Václav v.r.
e-mail: vaclav.bartak@post.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2011 - 19:34 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 398
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 8 krát
nenajdes nikoho, pretoze irdeto v diable nerozbehas :!:
vraj ice ano,ale nemam vyskusane

_________________
SkyStar2 , Vu+ zero
@95,motor SM3UNI,@57E-31,5W,
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2011 - 19:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 124
je to presne tak, Diablo je dobre na klienta, na server se moc nehodi (crw velka karta zabere skoro vsechno misto pro nejake aspon male pasivni chlazeni a Diablo se mi prehrivalo, jako klient funguje dobre). mam Diablo wifi, u "normalniho" to mozna tolik netopi..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2011 - 17:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Květen 2009 - 1:16
Příspěvky: 17
děkuji, i negativní zpráve je dobrá zpráva.
Na Octagonu SF 918 HD mi po dlouhou dobu šel perfektně skylink na kartu a univerzální čtečku zabudovanou v octagonu. Jak jsem si koupil Irdeto výměna, všechno se mi po.... Takže budu muset nakoupit modul irdeto cl+ neotion.
Pokud je někdo z Vás profesionální prodejce nových karet irdeto Cl+ neotion, které vyrábí skylink a byl by ochoten mi prodat tento modul včetně poštovného na dobírku do 1000, - CZK, jsem ochoten ho koupit.
Pokud máte zájem: dejte mi vědět na e-mail: vaclav.bartak@post.cz
Jsem z Plzně, takže si ho můžu dojet osobně k Vám vyzvednout, pokud jste z okolí Plzně
Předem děkuji za odpověď


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 02.Červen 2011 - 19:15 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 398
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 8 krát
daj si prispevok do inzercia,tam bude vacsia sanca ze sa niekto ozve

_________________
SkyStar2 , Vu+ zero
@95,motor SM3UNI,@57E-31,5W,
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 02.Červen 2011 - 20:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Květen 2009 - 1:16
Příspěvky: 17
Protože jsem nedostal odpověď, tak jsem si koupil nový CA irdeto CL+ neotion, Po dvou hodinách to naběhlo. Natrdo jsem vypnul Octagon a po zapnutí to zase nic nenačetlo. Když si představím, že po každém vypnutí to bude dvě hodiny načítat, tak mě polévá pot. Ještě že mám vedlo toho analogový příjem a digitální od UPC. Sky link mám proto, že má lepší obraz na velké obazovce než UPC.Vypínám to z elektřiny proto, že na vypínači mám vypnutí celé audio a video soustavy v obýváku (velká plasma, ekvalizér, 2x DV přehrávač, 2 x video vč combo - komb. nahrávání, camridge audio receiver, camridge audio gramofon +gram. zesilovač, 2x mgf, UPC receiver, Octagon, switchový přepínač, samostatně napájený subvoofer, + 1x CD přehrávač). Celá tato hračka má ve stand by módu spotřebu cca 200 W. Takže to nechci mít pořád zapnuté, když nejsme doma.
Budu asi muset dát Octagon zvlášť, aby byl napájený pořád, protože čekat pokaždé 2 hodiny je nemožné. To je tedy civilizační pokrok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2011 - 21:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Květen 2007 - 21:36
Příspěvky: 239
satelitni prijimac: Dreambox 920 UHD
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 2 krát
Václav v.r.- karta Výměna je ICE IRD. Tedy IRD.,které umuluje na CW. Výměna chodí v Octagonu jak pila.Nepotřebuješ žádný modul.Matka taky na noc vypíná z elektriky ,ale naběhne okamžitě.
PS : a to se ti tam ta aparatura všechna vleze :wink:

_________________
Dreambox 920 UHD,Parabola 100 cm.
Motor SG 2100.TV Samsung UE55JS8502 SUHD.
SKYLINK Flexi 7+ HBO HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo cam : FAQ
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2011 - 21:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Květen 2009 - 1:16
Příspěvky: 17
Tak mně karta výměna v Octagonu nechodila. Načetli se mi pouze Joj a Joj+ a ostaní ani ťuk. Takže jsem si modul neotion raději koupil. Teď už to jede normálně, mrzí mně všaki, že jsem si koupil i modul diablo a vlastně nikdy ho nepoužil.
No a odopověď na otázku, jak se mi to tam vejde je skutečně patřičná. Museli jsme narýsovat sříňku tak, aby se tam vše poskládalo, dát přídavné větráky do zadních dveří, protože Octagon a receiver Cambridge audio azur 650R docela vaří a bez přídavných větráků v zadních dveřích by se uvařily. Pak jsme hledali někoho, kdo to na míru udělá, aby to nebylo předražené. Myslím že nejsložitější bylo pospojovat součásti. Já už na to nestačil. Syn našel na internetu výrobce propojovacích součástí, takže najkonec díky tomuto switchi to vše funguje dohromady. Musel jsem k tomu ale napsat čtyřstránkový manuál. Manželka mi za to neustále nadává, že to neumí zapnout a že je to hrůza, co jsme vymysleli. Natruc si koupila přenosný r+Mgf+CD+ USB Panasonic RX-d55, který demonstrativně poslouchá, protože neumí naladit správný mód, aby jí hrály všechny reprobedny. Naše soustava je předmětem neustálého nadávání ze strany manželky a neustálého telefonického volání, že něco, i podle mého návodu ,nejde.
Mě osobně nejvíc štve, že jsem si koupil drahé kombo Panasonic DMR EX98V, který ani na nejvyšší kvalitu záznamu na HDD nebo SD kartu nenahraje v HD kvalitě. Takže jsem musel syna požádat, aby mi koupil samostatný HDD k Octagonu. Tak sice nahraju záznam v HDD, ale zase to má spoustu nevýhod. Nevypálím to v HD kvalitě na nějaké medium, posouvá se to jen rychlostí 2x. Jsem ze všeho náležitě rozladěný také. UPC mi sice nabízí recordér co to nahraje v HD kvalitě, ale nevím, zda to umožňuje i vypalovat. Protože jsem měl s UPC už několik sporů ohledně placení (účtovali mi víc než měli), tak jim na jejich nabídku kašlu. DIGI TV se mi líbí, ale zase nevysílají v dostatečném datovém toku (mají horší obraz) a nevysílají HD programy. Takže ty jsem také zavrhl. Nejlepší obraz má skylink, ale po vzrušené korespodenci, kdy mně psali, že Octagon není schopen bezchybně detekovat jejich programy a musím si koupit CA mul Cl+Neotion, mě také naštvali. Už jsem uvažoval, že si koupím kartu na CS link, která navíc umožňuje i PRIMU v HD kvalite, pak se mi to ale rozchodilo, takže jsem si to rozmyslel.
Řeknu Vám, jsem naštvaný na celý současný pokrok, kdy je tolik druhů DVD médií, že musím mít 2 různé DVD přehrávače, aby je alespoň nějaký načetl. Stejně to je s připojením. Proč nenahrávají současné videoreceivery v HD kvalite? Proč je tak složité nahrávání zvuku. Nebudete mi věřit, ale já nahrávám písničky, které se mi líbí na MGF jednokazeťák Teac V8030S, jenom proto, že je to jednodušší.
Přitom určitě nejsem sám, kdo by třeba za 100 000,- CZK (ta naše aparatura mně sála mnohem víc) koupil jedno zařízení, kde bylo všechno, co chci - špičkový zvuk, špičkový ekvalizér, snadné jednodotykové ovládání, snadné nahrávání a editování v HD kvalitě, snadné přehrávání všech světových médií, kterí si třeba přivezu z tichomořských ostrovů, ..... Dříve to tak jednoduché bylo!
Také nevím, co je to za pokrok, když pro sledování TV ve 3D si musím vzít brýle. Který normální člověk si chce pořád sundavat a nandavat brýle. Televize musí umožnit sledovat 3D obraz bez brýlí, jinak je lepší 2D, alespoň nebolí oči.
Takže vám řeknu, že jsem ze současného pokroku pořádně znechucen. Můžete mi vysvětlit, proč absolutní většina satelitních rádií vysílá v tak malém datovém toku, že je prakticky neposlouchatelná. To už snad bývalé rádio Selena hrálo líp. Všude se kdysi chubili, že budeme rádia ze satelitu poslouchat alespoň v CD kvalitě. I když i tato kvalita je oproti studiovým nahrávkám značně oploštělá, tak v plnohodnotném CD stejně nikdo nevysílá. Můžete mi říci, kde naladím, třeba i za peníze nějakou hudbu vysílanou ve studiové kvalitě? Nikde. Takže Vám nezbyde, než stahovat různě po internetu a doufat, že na něco narazíte. Jenže co je tam: v podstatě hrůzostrašné MP3 a když už je něco nahrané ve wawu lépe, pak nikdy nemá studiovou kvalitu.
A všecho je to jen proto, abyste se nemohl dopracovat ke špičkové kvalitě, všechno je úmyslně dowgradováno, abyste měl doma horší kvalitu.
Chtělo by to nějakého celosvětového diktátora, který by současné majitele nahrávacích a distribučních společností chytil pod krkem, poslal je na Sibiř pořádně pracovat a umožnil normálním lidem poslouchat to, co se normálně v hudebním a video průmyslu vyrábí. Zisky by společnosti a herci nemuseli mít tak velké, dostatečný by byl trojnásobek průměrného platu, no to už ale zabíhám moc daleko. Mějte se fajn a ať se Vám daří prolamovat, co se prolomit dá.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk