e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2017 - 11:06

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2017 - 18:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Prosinec 2012 - 12:57
Příspěvky: 1
Ahojte,

Neviem si rady s rozpadom obrazu, na Samsung TV, ruský server na sharing.

Mám:
Kód:
UNDERWORLD 2.30, DiabloCam LAN 2, Boot: 1.52, Hw: 2.8


Skúšal som aj CCAM, aj MGCAMD, bez zmeny.

Jedná sa o tieto programy:
Kód:
STV1, STV2, TV JOJ HD, JOJ PLUS HD, DAJ TO HD, Discovery CZ


CAIDS.XLM
Kód:
<caid value="0D96"></caid>
<caid value="0D03"></caid>
<caid value="0D02"></caid>
<caid value="0D70"></caid>
<caid value="0D0F"></caid>
<caid value="0D03"></caid>
<caid value="0D02"></caid>
<caid value="0D97"></caid>
<caid value="0653"></caid>
<caid value="0608"></caid>
<caid value="0624"></caid>
<caid value="0D03"></caid>


Příloha:
IMG_7214.JPG




Viete čo s tým ? ](*,)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2017 - 15:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 119
Poděkováno: 1 krát
Diablo jsem zahodil do šuplíku, koupil F1, který slouží i jako CS a nemám problém. U TV LG jsem měl podobné problémy ať jsem CAM nastavoval jak jsem chtěl. Přitom CS byl doma ve vnitřní síti (2 karty 0d96, 0d97, CCCam); Newcamd (jen jeden Caid - CAM nezvládá 2 porty) se choval stejně.
Ani přes jeden z protokolů neprocházely emm.
Po čase mne to přestalo bavit a TV používám jen jako monitor a šetří to mé nervy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2017 - 23:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2011 - 19:36
Příspěvky: 6
presne ta ista konfiguracia ako tomeky667 akurat nie rusky server
presne ta ista chyba
tiez neviem co s tym
napr. Markiza HD alebo Discovery showcase HD idu ako lusk

ps: tomeky667, kolko mas clines na ruskom servere? ja mam od svojho "providera" 3 riadky, pouzivam z toho jeden kedze diablo 3 naraz nezvladne, myslel som si ze chyba je tam ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2017 - 11:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2011 - 19:36
Příspěvky: 6
Maly update: zobral som diablo a vlozil ho do dreambox 7020hd, robilo to to iste ako v televizore ale prisiel som na jednu vec:
Ak v CI menu dreamboxu vypnem funkciu "high bitrate support" stvorcekovanie ihned prestane.
Otazka by teda bola ako toto vypnut v samsung tv, ja mam konkretne ue65ks9502

Tato funkcia sa nenachadza v ci menu karty ale v ci menu dreamboxu (newnigma2, posledna)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2017 - 18:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 125
Poděkováno: 2 krát
tomeky667 napsal:
Ahojte,

Jedná sa o tieto programy:
Kód:
STV1, STV2, TV JOJ HD, JOJ PLUS HD, DAJ TO HD, Discovery CZ


Viete čo s tým ? ](*,)


Ktery provider ?

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2017 - 10:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2011 - 19:36
Příspěvky: 6
U mna Skylink SK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2017 - 12:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 163
Poděkováno: 6 krát
Tato funkcia sa nenachadza v ci menu karty ale v ci menu dreamboxu (newnigma2, posledna)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
já mám v menu diabla podobnou funkci jak uvádíš v enigmě


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2017 - 12:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2011 - 19:36
Příspěvky: 6
Ano, je v underworlde 2.30, da sa nastavit LOW MID HIGH ale toto na tento problem nereaguje, ani v tv ani v dreamboxe. Kdezto to enigmove prepinatko reaguje...
Rozmyslam ci by sa slo nejak dostat do FW televizora a pozriet ci sa to tam neda prepnut...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2017 - 14:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2011 - 19:36
Příspěvky: 6
Update:
V tv sony 48w705c to ide bez problemov.
Diablo som len vybral zo samsungu a zaniesol do sony, nic som nemenil.
Sony tv je v spalni, na fabrickych nastaveniach.
Nechapem.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2017 - 10:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2011 - 19:36
Příspěvky: 6
Dalej: diablo kostickuje obraz aj ked je cccam vypnuty a je v nom vlozena platena skylink karta.
Moze to byt vadny HW? Diablo smer reklamacia?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo Cam 2 LAN - Rozpad obrazu
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2017 - 11:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 163
Poděkováno: 6 krát
podle mého v SONY jde v Samovi ne v DM jde , já jsem Diablo měl ve dvou LG TV a tato vada
kostičkování se neprojevila zase to nedekodovalo některé programy , občas se kousne , velmi málo.
zřejmě Sam nemá softwarově co diablo potřebuje.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk