e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Říjen 2018 - 7:42

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 19:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2014 - 10:08
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
Prosim o pomoc,
mam xtrend 8000 a dnes som nainstaloval image ATV 5.1.Doteraz som pouzival PLI 4 a tam pri vypnuti do pohotovostneho rezimu sat prijimaca sa mi do pohotovostneho rezimu prepol aj TV...po Opatovnom spusteni sa spustil prvy sat prijimac a nasledne TV..vsetko ovladacom od sat prijimaca....pri ATV mi to nefunguje Tv sa vypne a sat prijimac ide dalej...v nastaveni tlacidiel je tlacitlo Power nastavene na pohotovostny rezim a v nastaveniach HDMI -CEC som sa pokusal pozmenit nastavenia a nedari sa mi ...neviete mi poradit kde a co treba nastavit aby mi to fungovalo ako pri PLi4?Tv prijimac je plazma Panasonics 50St60e


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 19:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9184
Poděkoval: 29 krát
Poděkováno: 128 krát
Pokial ti tv vypne a box nie, nehladal by som chybu v nastaveni HDMI-CEC ale inde.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 19:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2014 - 10:08
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
A potom kde?ved s telkou a nastaveniami som nic nerobil len som preflesoval iny image...podla mna bude chyba v samotnom image ATV kedze u PLi4 to fungovalo bez problemov...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 19:58 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Skús si to nastaviť takto.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 20:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2014 - 10:08
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
nastavene presne ako si mi poradil a Tv sa vypne prva sat.prijimac ide dalej bez vypnutia


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 20:16 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Čo máš nastavené pri položke "Činnosť po krátkom stlačení vypínača" ?

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 20:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2014 - 10:08
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
pohotovostny rezim...
inak ked stlacim biele tlacidlo sat tym ovladam len sat.prijimac tak vtedy sa prepne do pohotovostneho rezimu...ked aktivujem aj TV tak TV vypne skor a sat.prijimac ide dalej


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 20:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5223
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
máš to v HDMI1 v tom panasonicu ??? ináč panasonic stojí totálne za hovno s touto funkciou oproti samsungu alebo philipsu . :cry: mne to tiež blbne ,ale už to neriešim mám to ináč poriešené pri plazme . najlepšie táto funkcia išla s panasonicom vo VU+ v image B.H. :good: ostatné s touto kombináciu je ako lotéria .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 20:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2014 - 10:08
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
mne to fungovalo dodnes s image XTA2.0 aj PLi4.0........ATV 5.1 problem..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 22:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9184
Poděkoval: 29 krát
Poděkováno: 128 krát
Sa popytaj na ich stranke.HDMI ti funguje, ked vypne telku.Nefunguje ti standby podla popisu...

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 22:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2015 - 9:45
Příspěvky: 209
Poděkováno: 11 krát
makatch napsal:
Skús si to nastaviť takto.

Zmeň požiadavku zdroja na požiadavku streamu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 22:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2014 - 10:08
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
bez zmeny...nic nepomaha...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2015 - 16:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2014 - 15:44
Příspěvky: 85
Poděkoval: 1 krát
Tak já u samsungu nemám problém jak u 5.0 tak ted u 5.1 vše ok .Vypnu box vypne tv zapnu box zapne tv. Jen mě tak napadá nezmáčkl jsi náhodou na ovladači pro box tlačítko TV?
Dokonce se mě líbí že i ovladač od samsungu se chová uplně stejně takže můžu ovládat ET8000 jak ovladačem od něj tak i od samsungu :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: image ATV 5.1
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2015 - 9:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2014 - 10:08
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
po vikendovom laborovani s tymto image sa mi to podarilo nastavit v HDMi-cec a uz vsetko funguje ako ma...dakujem za rady


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk