AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Srpen 2022 - 13:56

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2022 - 16:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Říjen 2008 - 5:10
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Zdravím
Do môjho prijímača Amiko Impulse som nahral firmware FW 2.4.56 Odvtedy nefungujú kódované programy. Freesat karta skúšaná aj v druhom prijímači (v ktorom druhá karta funguje bez problémov), stanice sú tiež kódované, karta ich nerozkóduje. Pri hľadaní možnej príčiny som narazil na upozornenie že tento firmware sa má používať jedine s nejakými ICE kartami, lebo tam niečo prepisuje aj priamo na karte. Obávam sa že sa to stalo aj v mojom prípade. Dá sa to nejak vrátiť naspäť? Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2022 - 16:30 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2013 - 16:04
Příspěvky: 325
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 14 krát
Tak ho nahraj odtud https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=2

_________________
AmikoAlienTriplex/Amiko 8265+
AmikoAlien8900/Unibox 2/Opticum 9500/Optimum 800


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2022 - 18:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Říjen 2008 - 5:10
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Už som tam skúšal viacero verzií aj najnovší 2.4.58. Bohužial karte nepomohol ani jeden, je stále nefunkčná.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2022 - 18:42 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 358
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 103 krát
Máš smolu. Zavolaj do Freesatu a pošlú ti kuriérom novú kartu na výmenu (odovzdáš kuriérovi starú kartu).
Tento problém som riešil, lebo jeden môj známy (hyperaktívny blbec) urobil to isté, že dal FS kartu do Amika s L2B FW.

- Ináč sa tá karta chovala v štandardnom OSC vo VU normálne, dostávala CW, aj odpovedala, ale obraz sa nedekódoval. Čert vie, čo tam zapísalo FW z Amika. Informácia na fix takejto karty nie je verejne dostupná.
- Odporúčam na takéto AMIKA (s FW pre L2b Skylink) nalepiť bielu lepiacu pásku a čiernou fixou napísať: Iba pre SKYLINK karty!!! Iné zničí!!!
Stojí to maximálne jeden cent a ušetrí to starosti. :D

_________________
########################
########################

########################
########################

########################
########################

:D Slama v kravíne!!! V kravíne slama!!! :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2022 - 11:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Březen 2006 - 20:34
Příspěvky: 50
Poděkováno: 3 krát
zavolat na freesat, poziadat o vymaz udajov z karty

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2022 - 20:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Říjen 2008 - 5:10
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Vymaz udajov z karty bohuzial nepomohol, na dialku sa nepodarilo problem vyriesit. Vymenili mi kartu za novu. Ktory firmware tam mam nahrat, ktory bude pre novu kartu bezpecny? Dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2022 - 9:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Listopad 2009 - 18:35
Příspěvky: 43
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
Asi žiadny čo sa týka Freesat, radšej kúp iný prijímač, bud Cryptobox 750 alebo Openbox S3Ci2, ale tu budeš potrebovať modul.To je taká zlatá stredná cesta pre mierne pokročilých


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: petersk a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk