e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Září 2019 - 11:59

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2019 - 13:14 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 335
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 14 krát
mam taky mensi problem s pozicionerom a tiahlovym motorom,,

na pozicioneri mi pise chybu,,E-2,, a ked chcem tocit,tak tiahlovy motorom iba krokuje a na displeji pozicionera sviti vacsinou iba ,,E-2,, obcas preblikne cislo..neda sa plynule tocit tiahlovym motorom iba krokuje..

skusal som reset,,aj vytiahnut zo siete,ale nic nepomohlo,,nemam tam nastavene ziadne pozicie druzic,,tocim iba cez dialkove ovladanie,ze drzim gombik vychod,zapad..

kabel som kontroloval nevidno ziaden viditelny problem..

tiahlovy motor je 36" asi rok stary...uz bol zateceny,tie ich original gumicky stoja za....ale som ho vystriekal sprejom na kontakty a fungoval dalej,,miesta kadial by mohla prejst voda som poizoloval...
tiahlovy motor som skusal aj na inom pozicioneri PACE MSP995 tiez to ide divne...tzn..pise aj Err..aj zobrazuje cisla..

mal niekto podobny problem????dik

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Naposledy upravil(a) janoslama dne 09.Září 2019 - 18:14, celkem upraveno 4 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2019 - 13:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3462
Poděkoval: 92 krát
Poděkováno: 201 krát
Divne znamena co? chova sa to totozne s druhym pozicionerom?
Idealne by bolo odskusat iny motor.

_________________
https://scontent-frt3-1.cdninstagram.co ... tagram.com


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2019 - 17:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2464
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 133 krát
najskor nedostava impulzy, preto plynule netoci

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2019 - 20:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 95
Poděkoval: 10 krát
Odšrovbuj zadny kryt motora , tam kde je to otačive kolečko , je v takom puzdre jazičkove relle tak ho vymen dostaneš ho kupiť rádioamatérskych potrebách stoji par centoch zvladneš to v pohodfe sam nech sa dari


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2019 - 20:47 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 335
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 14 krát
cecilo napsal:
Odšrovbuj zadny kryt motora , tam kde je to otačive kolečko , je v takom puzdre jazičkove relle tak ho vymen dostaneš ho kupiť rádioamatérskych potrebách stoji par centoch zvladneš to v pohodfe sam nech sa dari


dik za radu..zajtra sa na to pozriem
tu je foto ktore si myslel...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Září 2019 - 19:30 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 22 krát
píše ti dobre . najprv to relátko . nezopína , preto krokuje .

_________________
vuplus 4k blackhole


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Září 2019 - 20:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1501
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 113 krát
ak sa nemýlim tak toto je ono zvykne sa to odpáliť špatným zapojením do pozicionera
Příloha:
IMG_20190902_183718.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Září 2019 - 20:55 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 335
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 14 krát
dnes som sa na pozrel a rozobral som to a podla vsetkeho problem bol v tom ze na tom cidle a na tom koliesku som mal vrstvu vazeliny..
tak som utrel obe casti a od vtedy to zatial ide bez problemov,,plynule toci..
..budem skusat dalej...ale vyzera ze problem je vyrieseny...

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2019 - 12:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2018 - 20:18
Příspěvky: 13
satelitni prijimac: čierny
jazyckovy kontakt,(nie relé!!!) je prva vec ktorá sa pri hlaške er1 kontroluje. ešte je to aj v návode,len kto to už dneska číta.

_________________
Aj tak raz budem posthunterom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čiže legenda ako chlapček mirko


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2019 - 15:39 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 22 krát
nezabudni si to očistiť octom . je to hrzdavé .

_________________
vuplus 4k blackhole


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2019 - 19:03 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 335
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 14 krát
mirigril napsal:
jazyckovy kontakt,(nie relé!!!) je prva vec ktorá sa pri hlaške er1 kontroluje. ešte je to aj v návode,len kto to už dneska číta.


ak si pozorne cital co som hore pisal tak mne pisalo chybovu hlasku E-2...a nie ,,er1...takze citajme pozorne...

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2019 - 19:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2018 - 20:18
Příspěvky: 13
satelitni prijimac: čierny
tak som napísal blbosť...

Info Er2 na displeji Preverte káblové pripojenie presvedčte sa, či motor nie je blokovaný
(nečíta pulzy) mechanickými dorazmi
Preverte sensor
Preverte motor, či nie je poškodený
Ale je to v návode

_________________
Aj tak raz budem posthunterom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čiže legenda ako chlapček mirko


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2019 - 18:32 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 335
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 14 krát
po par dnoch sa problem ukazal opat..zase rovnaka chyba..krokuje a nechce plynule tocit motorom....

mam doma este 24"motor a ten uz je nefunkcny..matica po ktorej behala zavitova tyc hore dole uz je bez zavitu....

mozem pouzit jazyckovy kontakt z toho 24" motora...

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2019 - 19:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1501
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 113 krát
áno

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2019 - 20:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 95
Poděkoval: 10 krát
rozober to rameno kde je ten zavit , na koncii toho zavitu je male ložisko pozri sa či neni vybite , a to jazičkove relle si kup nove 1amperove , pozri sa ešte na uhliky na motore či su v poriadku, tam nemože byť žiadna ina chyba , ja ked som točil 180 antenu som ten motor niekolko razy rozobraty bolo vybite ložisko niekedy to relle


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2019 - 20:28 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 22 krát
tak ako ti píše cecilo tak urob
najprv ten motor . . .
ak sa ti to seklo , tak buď matica , alebo to ložisko .
zapoj motor na priamo cez auto bateriu , či točí .
ak točí tak to relé.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
vuplus 4k blackhole


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2019 - 20:37 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 335
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 14 krát
dik za rady...pozriem,skontrolujem,rozoberem..

uhliky som pozeral vyzerali v poriadku..sice trocha opotrebovane ale este asi dobre..

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk