e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 28.Květen 2020 - 5:26

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 135 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 57 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9.2S 4K dvojitý tuner
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2019 - 16:29 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 623
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 53 krát
jj openatv pomenil ale ak to tam rucne nahadzes mozes aj po starom pokial mas odlozeny starsi oscam

_________________
ON /Zgemma H9.2S / Vu+Uno SE 4K
OFF /VU DUO/DM 500 HD/VU Solo2/VU DUO2/Mutant HD2400/Mutant HD 4K/Mutant HD1500/VU Solo 4K/VU Ultimo 4K/VU UNO 4K/Dinobot U5 mini /Octagon SF8008


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zgemma H9.2S 4K dvojitý tuner
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2019 - 16:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 269
Poděkoval: 44 krát
Poděkováno: 2 krát
už to ide - problem som mal hlavne ten,že som hľadal adresar v usr/keys. Teraz sa to rozbehlo ..suuper


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2019 - 11:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 285
Poděkováno: 15 krát
Nahodil som dnes na skúšku aktuálnu OpenAtv 6.3,softcam feed 6 sa nainštaloval no v pluginoch nemám softcamy.Robilo OpenATV nejaké zmeny ?

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2019 - 12:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1193
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 105 krát
Musíš najpr nainštaloval napríklad oscam z menu plugini stiahnuť plugini softcam tam zvolis nainstalujes čo potrebuješ dáš reštart ďalej ideš menu nastavenia decryption & parental control inštalácia softcamu select softcam vyberas čo máš nainstalovane.
Nieje zač.... :D

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2019 - 13:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 285
Poděkováno: 15 krát
Nejak nerozumiem.Nainštalujem čistú image openatv 6.3,nainštalujem softcam feed 6 plus ale v pluginoch sa mi nezobrazí žiadna položka softcams,odkiaľ by som stiahol príslušný oscam.
Predtým to ffungovalo.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2019 - 13:42 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1193
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 105 krát
Reštartol si box po instale softcamu 6 plus???


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2019 - 14:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 285
Poděkováno: 15 krát
áno,restart GUI aj tvrdý restart,ale nepomohlo.
Mám aj samostatný oscam pre Openatv a ide v poriadku.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2019 - 14:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2044
Poděkoval: 119 krát
Poděkováno: 315 krát
A proč tam potřebuješ softcamfeed, když máš oscam, který funguje? Potom přeci stačí, pokud chceš aktualizovat, jen přepsat binárku třeba přes FTP. Starou samozřejmě předtím zazálohovat.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2019 - 14:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 285
Poděkováno: 15 krát
Chcem to na testovanie.
9000peter: môžeš sem hodiť softcam feed 6 z ktorého si inštaloval ? Ďakujem.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Softcam feed OpenATV
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2019 - 16:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 285
Poděkováno: 15 krát
Nová verzia softcam feed pre OpenATV.Testovaná na OpenATV 6.3,31.5.2019.Softcam feed 6 plus nefungoval !


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2019 - 16:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2044
Poděkoval: 119 krát
Poděkováno: 315 krát
Asi to nechápu. Ale ani na testování různých verzí oscamu nepotřebuješ softcamfeed. Nebo chceš testovat něco jiného?

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU-Uno 4k SE
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2019 - 17:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 285
Poděkováno: 15 krát
Vyriešené,vyšla nová verzia softcam feed 4.3,download pre Zero 4k.Včetkým vďaka.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam feed OpenATV
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2019 - 16:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 285
Poděkováno: 15 krát
Aktualizovaná verzia r2.
Kód:
# As especially arm build options vary, try to delete for all archs we know ...
ARCHS="aarch64 armv7ahf-neon armv7athf-neon armv7a-neon armv7a cortexa15hf-neon-vfpv4 cortexa9hf-neon mips32el sh4"
# Delete remainders of old CAMs
# Detect OS


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2019 - 11:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Říjen 2009 - 14:59
Příspěvky: 7
Formuler F4 Turbo, openatv 6.3, softcam 6.plus. Při zapojení do sítě nedojde a ani není v softcam nastavení na automatické spuštění, musím vždy provést červeným v softcam-setup restart softcam a potom se rozběhne. Co s tím? Díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2019 - 15:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2009 - 10:32
Příspěvky: 107
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo COMBO
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Ahoj,
aktualizoval jsem cca po dvou měsícíci OPENATV image a zjistil jsem jednu nepříjemnost. Nové komponenty přestaly podporovat softcam feed.
Po aktualizaci softwaru zmizí softcam panel a instalované softcamy nefungují.
Na druhou stranu jsou k dispozici softcamy ve stažení pluginů. Bohužel ani jeden po stažení nejde instalovat, nahlásí to různé chyby.
Zatím se mi podařilo obnovit image ze začátku května v které feed normálně funguje.

Na fóru OPENATV hlásí podobné problémy více uživatelů, ale administrátoři fóra thredy zamykají a mažou, protože oficiálně softcam nepodporují a i diskuze o nich je v pravidlech zakázána.

Máte někdo podobné trable?

_________________
BOX: Formuler F4 Turbo Combo OpenATV
TV: LG 50PA6500


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2019 - 15:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1193
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 105 krát
Je tam viac zmien.
viewtopic.php?f=27&t=74112&p=784885#p784885
viewtopic.php?f=242&t=60430&p=783971#p783971

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2019 - 15:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5584
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 64 krát
Poděkováno: 131 krát
jo .... práve som fleshol jeden bazmek Gigablue4K na najnovšie openatv-6.2 aj 6.3 stojí to všetko za hovno . ja len žasnem ako sa dá totálne dodrbať image . a to som bol velkým fandom tohoto image . a musím sa priznať tolko reštartov som veru ešte nezažil ako za posledných 24-hod. no katastrofa ....... [-o< :x tak som tam fleshol najnovšie openspa a ide perfektne a to aj s 2 X Cam-Digi-sk ..... no jedna radosť v mojom prípade . :Yahoo!:
a to mrzlo v kuse len pri prepínaní programov aj bez tých pár pluginov čo používam a to nepíšem ako sa to správalo ked som tam strčil aký kolvek Cam . asi je čas prejsť k inému týmu PurE2, OpenSpa ,Hdfreaks .... atd..... :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2019 - 16:03 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1193
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 105 krát
Ja zase nemám najmenší problém s ATV 6.3 všetko ide ako má ale je pravda že som robil image od základov keďže od mája sú také patálie aké sú.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2019 - 16:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5584
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 64 krát
Poděkováno: 131 krát
ved ja tiež .... všetko pekne na komplet okrem configu a setingu .... ale v Gigablue4K proste katastrofa .... :o
Octagon-8008 2-ks bez problémov , tak isto aj Zero4K som nepostrehol zatial žiadny problém v openatv-6.3.. :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2019 - 16:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2111
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 99 krát
Na 920ke jednoducho a polopate:
zaktualizovat image
nainstalovat softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk
restart GUI
prehliadac pluginov - stlacit zelene / Stiahnut pluginy
rozkliknut softcam - ja som vybral pre tento test oscam-trunk a instalovat
reboot
skopirovat oscam configy do /etc/tuxbox/config/oscam-trunk/ (povodna cesta bola tusim /var/keys/oscam11517/)
modre tlacidlo
vybrat Softcam / Instalacia softcamu
zvolit Restart softcam
a uz len pozerat.

:poklona:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 135 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 57 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk