e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 28.Květen 2020 - 6:13

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 135 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2019 - 17:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:45
Příspěvky: 146
satelitni prijimac: Octagon SF4008 E2 4K UHD
Místo/Bydliště: Velké Poříčí
Poděkoval: 2 krát
Ještě jednou děkuji za pomoc.
Problém se spuštěním oscamu jsem vyřešil instalací: softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk, je zde nejnovější oscam.
Potom jsem si nainstaloval oscam dle potřeby a po restartu již byl spuštěný.
Stačilo jenom nakonfigurovat.
Jak se říká všechno zlé, k něčemu dobré, tak v tomto případě se zrychlilo spuštění oscamu. Startuje okamžitě po zapnutí sat.přijímače.
:thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2019 - 22:52 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1193
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 105 krát
renda567 napsal:
Ještě jednou děkuji za pomoc.
Problém se spuštěním oscamu jsem vyřešil instalací: softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk, je zde nejnovější oscam.
Potom jsem si nainstaloval oscam dle potřeby a po restartu již byl spuštěný.
Stačilo jenom nakonfigurovat.
Jeden z mála čo pochopil ako to funguje po novom.
Jak se říká všechno zlé, k něčemu dobré, tak v tomto případě se zrychlilo spuštění oscamu. Startuje okamžitě po zapnutí sat.přijímače.
:thankyou:

Jeden z mála čo pochopil ako to funguje po novom.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 09.Červenec 2019 - 6:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4009
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 436 krát
Já mysím že to pochopilo daleko víc lidí. Ti nemají potřebu sem psát

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV
Octagon 8008, různé image v multibootu
Mnoho dalších boxů na "zaslouženém" odpočinku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2019 - 16:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 285
Poděkováno: 15 krát
Aktualizovaný softcam feed r4.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2019 - 15:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Prosinec 2008 - 18:01
Příspěvky: 11
Poděkoval: 1 krát
Aktualizoval jsem Zero na 6.3 a vše šlape, ale teď jsem aktualizoval Zero 4k a ten softcam - tma.

_________________
VU+ Zero 4k (23+19+16+13)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2019 - 15:35 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1193
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 105 krát
a ten softcam tma všetci vieme aký si tam dal že.
Ja dávam 6plus Universal a nemám problém.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2019 - 16:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5584
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 64 krát
Poděkováno: 131 krát
flukes napsal:
Aktualizoval jsem Zero na 6.3 a vše šlape, ale teď jsem aktualizoval Zero 4k a ten softcam - tma.

tiež som práve preinštaloval Zero4K na openatv-6.3 a mám svetlo .... :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2019 - 21:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Říjen 2015 - 1:44
Příspěvky: 100
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Len take zhrnutie a par poznamok:
-Spravit cistu instalaciu 6.3
-Nainstalovat vyssie uvedeny (6 plus) feed z ipk alebo pomocou telnetu a link tiez vyssie uvedeny.
6plus znamena ze sa da nainstalovat az od OpenATV 6.1 a vyssie verzie co je dobre ked ze niektore starsie prijmace nezvladnu kvoli nedostatocnej pamati instalaciu verzie vyssej nez 6.1
-Odporucam Oscam Stable 1.20+svn11518-r4.0
-Config subory sa po novom nachadzaju v etc/tuxbox/ a nie vo var/keys
-Softcam panel sa po instalaci moze nachadzat namiesto v klasickom Rychlom menu (modre tl.)
umiestneny v Menu/Panel Info alebo Menu/Nastavenie/Dekodovanie a Rodicovska kontrola.

_________________
Aktualne SF8008 + Gibertini AL 125 + Motor
AX 4k HD51 , Multifocus T85
Mara M9, Gibalue 800SE, 800UE
GM Hypercube
Octagon SF1008 SE+, SF1018, SF8, SF108


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2019 - 22:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1585
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 127 krát
ale funguje to aj po starom :D len treba chcieť

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 8:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Duben 2012 - 18:02
Příspěvky: 203
satelitni prijimac: Vu+ Solo 4K
Zdravim,nevedel by mi niekto poradit kde by som mohol stiahnut alebo aspon upravit stary oscam ymod na openatv 6.3 ?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 11:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2837
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 168 krát
a co chces na nom upravovat ? yurik asi nebude stastny :D

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 11:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Duben 2012 - 18:02
Příspěvky: 203
satelitni prijimac: Vu+ Solo 4K
Ked to nainstalujem tak sa config ulozi na stare miesto plus panel sa tvari ze oscam nie je a tak sa neda ani spustit.Zrejme to treba niejako upravit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 11:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Prosinec 2019 - 16:09
Příspěvky: 24
Poděkováno: 2 krát
A ved si tam daj normal 6kovi softcam feed pre OpenATV, naistaluj z neho Oscam a potom uz len zmen samotnu binarku za stary ymod. Ci ? :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 12:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2837
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 168 krát
kura1 napsal:
Ked to nainstalujem tak sa config ulozi na stare miesto plus panel sa tvari ze oscam nie je a tak sa neda ani spustit.Zrejme to treba niejako upravit.

ale nie ymod :D
musis si upravit startovaci script

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 16:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2721
Poděkoval: 29 krát
Poděkováno: 37 krát
kura1 napsal:
Ked to nainstalujem tak sa config ulozi na stare miesto plus panel sa tvari ze oscam nie je a tak sa neda ani spustit.Zrejme to treba niejako upravit.

A inac, co chces dokazat ymod oscamom?

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2020 - 12:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 285
Poděkováno: 15 krát
V dnešnej openatv 6.3 po inštalácii nezobrazí softcam v pluginoch,skúšal som softcam feed 4.3 aj 6plus.Robilo atv nejaké zmeny ?

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2020 - 13:12 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 791
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 27 krát
jope napsal:
V dnešnej openatv 6.3 po inštalácii nezobrazí softcam v pluginoch,skúšal som softcam feed 4.3 aj 6plus.Robilo atv nejaké zmeny ?

Čistá inštalácia neobsahuje softcam panel ani feed softcam treba ho stiahnuť a nainštalovať napr.
download/file.php?id=109162
Následne sa zobrazí softcam feed, potom si treba vybrať a nainštalovať požadovaný s softcam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: OSAM webif disable
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2020 - 12:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2008 - 17:43
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: Ariva 202 E
Poděkoval: 4 krát
Trápím se trápím a volám o pomoc. Do STB jsem nainstaloval OSCAM enigma2-plugin-softcams-oscam-svn11401_OpenATV_ICE_Irdeto_0624_armv7ahf-neon.ipk.
Karta SKYLINK se rozjela a funguje. Ale pouze do té doby než se vypne STB hlavním vypínačem. Poté již píše OSCAM webif disabled a karta nefunguje.
Co s tím. Nainstalovat jiný OSCAM? Ale který?
Díky za odpověď


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OSAM webif disable
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2020 - 14:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2044
Poděkoval: 119 krát
Poděkováno: 315 krát
Ale nestraš. I na OpenATV běží oscam normálně. Je více možností jak to udělat. Pokud si s tím neumíš poradit přes softcammanager, můžeš si do boxu místo toho nainstalovat GSU, kde je také manager softcamů. Pomocí toho stáhneš příslušný oscam nebo jiný softcam, GSU zařídí spouštění. Ty jen doladíš konfiguraci.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OSAM webif disable
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2020 - 14:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2837
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 168 krát
VTronik napsal:
Ale nestraš.

Nestrasim, keby cital prispevky tak vie ako na to v OpenATV.

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 135 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk