e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Leden 2020 - 14:51

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 117 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2019 - 17:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:45
Příspěvky: 144
satelitni prijimac: Octagon SF4008 E2 4K UHD
Místo/Bydliště: Velké Poříčí
Poděkoval: 2 krát
Ještě jednou děkuji za pomoc.
Problém se spuštěním oscamu jsem vyřešil instalací: softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk, je zde nejnovější oscam.
Potom jsem si nainstaloval oscam dle potřeby a po restartu již byl spuštěný.
Stačilo jenom nakonfigurovat.
Jak se říká všechno zlé, k něčemu dobré, tak v tomto případě se zrychlilo spuštění oscamu. Startuje okamžitě po zapnutí sat.přijímače.
:thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2019 - 22:52 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1172
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 98 krát
renda567 napsal:
Ještě jednou děkuji za pomoc.
Problém se spuštěním oscamu jsem vyřešil instalací: softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk, je zde nejnovější oscam.
Potom jsem si nainstaloval oscam dle potřeby a po restartu již byl spuštěný.
Stačilo jenom nakonfigurovat.
Jeden z mála čo pochopil ako to funguje po novom.
Jak se říká všechno zlé, k něčemu dobré, tak v tomto případě se zrychlilo spuštění oscamu. Startuje okamžitě po zapnutí sat.přijímače.
:thankyou:

Jeden z mála čo pochopil ako to funguje po novom.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
---------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 09.Červenec 2019 - 6:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4066
Poděkoval: 221 krát
Poděkováno: 443 krát
Já mysím že to pochopilo daleko víc lidí. Ti nemají potřebu sem psát

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2019 - 16:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 267
Poděkováno: 14 krát
Aktualizovaný softcam feed r4.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Qviart Lunix4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2019 - 15:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Prosinec 2008 - 18:01
Příspěvky: 19
Poděkoval: 1 krát
Aktualizoval jsem Zero na 6.3 a vše šlape, ale teď jsem aktualizoval Zero 4k a ten softcam - tma.

_________________
VU+ Zero 4k (23+19+16+13)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2019 - 15:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1172
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 98 krát
a ten softcam tma všetci vieme aký si tam dal že.
Ja dávam 6plus Universal a nemám problém.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
---------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2019 - 16:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5599
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 63 krát
Poděkováno: 132 krát
flukes napsal:
Aktualizoval jsem Zero na 6.3 a vše šlape, ale teď jsem aktualizoval Zero 4k a ten softcam - tma.

tiež som práve preinštaloval Zero4K na openatv-6.3 a mám svetlo .... :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2019 - 21:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Říjen 2015 - 1:44
Příspěvky: 95
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Len take zhrnutie a par poznamok:
-Spravit cistu instalaciu 6.3
-Nainstalovat vyssie uvedeny (6 plus) feed z ipk alebo pomocou telnetu a link tiez vyssie uvedeny.
6plus znamena ze sa da nainstalovat az od OpenATV 6.1 a vyssie verzie co je dobre ked ze niektore starsie prijmace nezvladnu kvoli nedostatocnej pamati instalaciu verzie vyssej nez 6.1
-Odporucam Oscam Stable 1.20+svn11518-r4.0
-Config subory sa po novom nachadzaju v etc/tuxbox/ a nie vo var/keys
-Softcam panel sa po instalaci moze nachadzat namiesto v klasickom Rychlom menu (modre tl.)
umiestneny v Menu/Panel Info alebo Menu/Nastavenie/Dekodovanie a Rodicovska kontrola.

_________________
Aktualne AX 4k HD51 , Multifocus T85
Mara M9, Gibalue 800SE, 800UE
GM Hypercube
Octagon SF1008 SE+, SF1018, SF8, SF108


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2019 - 22:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1551
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 123 krát
ale funguje to aj po starom :D len treba chcieť

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 8:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Duben 2012 - 18:02
Příspěvky: 195
satelitni prijimac: Vu+ Solo 4K
Zdravim,nevedel by mi niekto poradit kde by som mohol stiahnut alebo aspon upravit stary oscam ymod na openatv 6.3 ?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 11:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2657
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 29 krát
Poděkováno: 151 krát
a co chces na nom upravovat ? yurik asi nebude stastny :D

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 11:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Duben 2012 - 18:02
Příspěvky: 195
satelitni prijimac: Vu+ Solo 4K
Ked to nainstalujem tak sa config ulozi na stare miesto plus panel sa tvari ze oscam nie je a tak sa neda ani spustit.Zrejme to treba niejako upravit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 11:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Prosinec 2019 - 16:09
Příspěvky: 31
Poděkováno: 3 krát
A ved si tam daj normal 6kovi softcam feed pre OpenATV, naistaluj z neho Oscam a potom uz len zmen samotnu binarku za stary ymod. Ci ? :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 12:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2657
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 29 krát
Poděkováno: 151 krát
kura1 napsal:
Ked to nainstalujem tak sa config ulozi na stare miesto plus panel sa tvari ze oscam nie je a tak sa neda ani spustit.Zrejme to treba niejako upravit.

ale nie ymod :D
musis si upravit startovaci script

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2019 - 16:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2692
Poděkoval: 29 krát
Poděkováno: 35 krát
kura1 napsal:
Ked to nainstalujem tak sa config ulozi na stare miesto plus panel sa tvari ze oscam nie je a tak sa neda ani spustit.Zrejme to treba niejako upravit.

A inac, co chces dokazat ymod oscamom?

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2020 - 12:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 267
Poděkováno: 14 krát
V dnešnej openatv 6.3 po inštalácii nezobrazí softcam v pluginoch,skúšal som softcam feed 4.3 aj 6plus.Robilo atv nejaké zmeny ?

_________________
Qviart Lunix4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV - SoftCAM
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2020 - 13:12 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 766
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 23 krát
jope napsal:
V dnešnej openatv 6.3 po inštalácii nezobrazí softcam v pluginoch,skúšal som softcam feed 4.3 aj 6plus.Robilo atv nejaké zmeny ?

Čistá inštalácia neobsahuje softcam panel ani feed softcam treba ho stiahnuť a nainštalovať napr.
download/file.php?id=109162
Následne sa zobrazí softcam feed, potom si treba vybrať a nainštalovať požadovaný s softcam.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 117 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk