e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Březen 2019 - 23:20

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nahrávka přes Digi modul
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2018 - 10:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červen 2008 - 9:04
Příspěvky: 20
Zdravím. Mám VU+Uno 4K SE image VTI 14.0.1. Pokud začnu nahrávat přes modul s kartou Digi , ostatní kanály i na stejném transpondéru nejdou sledovat (černá obrazovka). Zkusil jsem bez úspěchu návod podle p. Švehlíka na Parabole, ale tam se jednalo o starší image. V uničtečce s Oscamem je nahrávání Skylinku O.K. Nemá s tím někdo zkušenost ? Dík.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávka přes Digi modul
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2018 - 11:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 18.Listopad 2007 - 9:58
Příspěvky: 48
satelitni prijimac: DM500, IP9900,PRISMCUBE
Poděkováno: 1 krát
Podľa mňa modul dokáže dekódovať iba jeden kanál naraz.

_________________
PRISMCUBE + Cryptobox 600HD + Opticum X7 +Banani PI Oscam + toroid T90 (4,8W-1W-4E-9E-13E-19,2E-23,5E-28,2E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávka přes Digi modul
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2018 - 12:17 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1427
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 102 krát
a máš nastavené dekodovanie viacerých staníc
Příloha:
screenshot (46).jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Naposledy upravil(a) pele1 dne 05.Prosinec 2018 - 16:55, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávka přes Digi modul
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2018 - 14:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červen 2008 - 9:04
Příspěvky: 20
pele1, dík za snahu, ale já v menu nastavení modulu tuhle možnost nemám.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávka přes Digi modul
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2018 - 14:33 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1427
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 102 krát
tak potom ideš najskôr v režime CI+ a tam čo som ja skúšal ide len 1 stanica v režime CI to zvláda až 4 stanice teraz som skúšal Digisport 1 a 3 a Eurosport 1 a 2 a v pohode to šlo

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávka přes Digi modul
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2018 - 10:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červen 2008 - 9:04
Příspěvky: 20
Ahoj, máš pravdu, při nahrávání jdou sledovat pouze kanály na stejném transpodéru. Dík za snahu pomoci.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávka přes Digi modul
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2019 - 14:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Říjen 2016 - 16:17
Příspěvky: 113
satelitni prijimac: Mut@nt HD 1500
Místo/Bydliště: NBK
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
v nastavení je CI Operation mode
- CI Legacy
- Auto
- CI Plus 1.2
- CI Plus 1.3

mám dát Legacy aby to umělo rozkodovat víc kanálů na nahrávání ???

_________________
MUT@NT HD1500 OpenATV 6.3


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk