e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Prosinec 2018 - 16:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 14:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Leden 2011 - 16:17
Příspěvky: 5
Dobrý den,

něvěděli by jste někdo co se mohlo stát....?
Několik let mám multifokus anténu s 23,5, 19,2 a 1W.
Ladění programů bylo bez problémů a vše dostupné.

Je to tak týden, co mi přestali fungovat některé UPC programy. Některé jdou, jiné nemají vůbec signál.
Když zkouším vše přeladit, tak mi reciever některé UPC najde, ale je jich na můj vkus dost málo - cca 30.
Ostatní ani nenalezne.
To samé platí pro DigiTV.

Zkoušel jsem propojit LNB 1W (0,8) napřímo do recieveru bez všech diseq atd. a je to identické.

Může to způsobit LNB na parabole? že by se třeba nějak hnulo? Ale je mi divné že něco naladí bez problémů, ale ostatní vůbec.
Skylink na 23,5 funguje bez problémů.

Díky.
L.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 14:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2071
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 96 krát
Mozno sa ti len pohol konvertor ako pises alebo uz "odchadza", skus sem napisat nabuduce aj co mas za prijmac...

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 14:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Leden 2011 - 16:17
Příspěvky: 5
Ahoj, přijímač je VU++DUO2 s VTI 13.0.3.

A je možné kdyby se pohnul že něco by to přeci jenom naladilo?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 14:25 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2071
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 96 krát
Neviem v akom mas dosahu parabolu ale predsa lahko to zistis ked s nim skusis jemne pohnut. :wink:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 15:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Květen 2008 - 23:04
Příspěvky: 6
Poděkováno: 1 krát
Zdravim najprv ale ja by som skontroloval kabel a f konektory.(pripadne skratit o cm)
Este dolezity detail ,nemas nahodou naladene len programy z vertikal alebo horizontal transponderov?
To by ta mohlo nakopnut.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 15:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Leden 2011 - 16:17
Příspěvky: 5
Tak jsem to projel a všechno co funguje je HORIZONTAL.
Vertical nejede ani jeden.

Co s tím? Nějak pohnout LNB? Jak?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 15:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2071
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 96 krát
Vymen LNB !

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2018 - 16:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Leden 2011 - 16:17
Příspěvky: 5
OK. Zkusím. Mám jedno identické navíc, tak uvidíme.
Zatím děkuji za rady.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2018 - 22:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Leden 2011 - 16:17
Příspěvky: 5
Tak jenom pro info - bylo to opravdu LNB. Asi odešlo. Po výměně vše funguje jak má.
Díky za rady.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bora, romanfu a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk