e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 29.Březen 2017 - 15:20

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 13:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 37
Na silvestra mi v HDBox Enibox a Opticum 9500HD přestali u Skylinku fungovat všechny programy ČT. Předevčírem už nešlo nic co je kódované. Přeinstaloval jsem tedy Enibox (hlavní box), ale stále skylink nefunkční - kódované programy.
Dneska jsem kartu dal do modulu irdeto skylink ready, ten dal vyzkoušet v obou boxech a skylink funguje.
Je nějaká možnost jak v boxech, hlavně v HDBox Enibox rozjet skylink zase bez irdeto modulu? Ten potřebuji v TV.

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 14:27 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 438
satelitni prijimac: Formuler f3, opticum x403p...
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 17 krát
Tu je tazko poradit - na Enibox hod Oscam, bazdielaj do opticuma a vsetko musi fachcit. Nepises aku mas kartu, aky soft, jednoducho nic. Aspon napis na zaklade akej magie ti to fachcilo doteraz.

_________________
formuler f3, amiko shd-8000, amiko shd-8340, opticum x403p. multifocus 19, 23 a 28


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 15:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1151
satelitni prijimac: Linux-XBMC-Android
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 81 krát
jamaica napsal:
Na silvestra mi v HDBox Enibox a Opticum 9500HD přestali u Skylinku fungovat všechny programy ČT

Ďalší čo nevie že tu máme sekcie pre tieto prijímače! Prd by som ti poradil pokiaľ sa nenaučíš poriadku!
Veď keď ti nejde karta tak zavolaj poskytovateľovi berie od teba € tak nech to radí!

_________________
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 16:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 37
Dal sem dotaz schválně do obecného tématu, protože můj dotaz má více částí. Karta funguje bez potíží v modulu iredeto skylink ready. Ve čtečce přijímače ale ne.
Na infolinku skylink sem volal. Slušně mě poslali do prdele s důrazem na to, že ani jeden přijímač není od nich certifikovaný.
Před tím než se to podělalo, tak byl v přijímači OpenATV 5 tuším. Přesně to nevím. Tu aktualizaci firmware sem udělal jen kvuli nefungujícímu skylink. To už je teď ale jedno. Enibox sem nainstaloval na čisto a stejně čtečka v boxu kartu nedekóduje.
Takže řeším proč nedekóduje kartu skylink ani opticum ani enibox. Z ničeho nic. Laicky si myslím, že skylink něco změnil a proto přestaly čtečky v boxech kartu číst.
Nevím co s tím. Tedy krom toho že do šachty boxu vložím dekodovací modul irdeto skylink ready a funguje to. Potřebuju ale, aby to fungovalo i bez něj.

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 16:26 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 1676
Poděkoval: 34 krát
Poděkováno: 61 krát
Ak by niečo zmenil Skylink tak je tu toho celé mraky choď k niekomu kto bez problémov prevádzkuje ICE kartu v UNI čítačke a otestuj svoju kartu a zistíš že problém je u teba.

_________________
Najbohatsie krajiny sveta 2015 podla OSN.Nórsko, kde sa ľudia v priemere dožívajú 81,6 roka a ročne zarobia vyše 62 000 dolárov na obyvateľa. Do prvej desiatky sa ešte dostali: Austrália, Švajčiarsko, Dánsko, Holandsko, Nemecko, Írsko, USA, Kanada a Nový Zéland.
Všetky su považovane za demokraticke!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 16:43 
Online
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 575
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 19 krát
jamaica: karta Ti neide preto, lebo si dal len čistý image a mal by si tam doinštalovať nejaký softcam, ktorý bude kartu čítať v čítačke. Napr. oscam, doscam, cccam. Ja Ti radím doscam, lebo ten bez nastavovania číta kartu Skylink. Do OpenATV musíš nainštalovať softcamfeed a potom doscam.
Prečítaj si o tom tu niečo, už je to milónkrát popísané.

_________________
Formuler F1, Xpeed LX1, Xminisolo3, Amiko 8250+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 18:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 220
Poděkováno: 3 krát
V první řadě je totální blbost Syklinku hlásit co kdo má za přijímač , to se ve 110 % nevyplatí , pak vše svádí na přijímač .
Druhá věc je co tam je za oscam atd , zda to je z mipsel softcam feed nebo od jinud .
Zkontrolovat nastavení EMM a jestli to je Irdeto force tak camkey atd .
Pokud je vše OK , tak možná Skylink testuje nějaké nové opatření a aby neškodil SkylinkReady tak si ze svého seznamu vybral ty s uničtečkou

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 22:03 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 438
satelitni prijimac: Formuler f3, opticum x403p...
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 17 krát
Karta ktorá slape v skylink module je urcite ok. Tým zodpovednosť sk€linku končí. Dobrá správa je to aj pre vlastníka karty. Takže pekne http://images.mynonpublic.com/openatv/n ... pen=enibox stiahnuť si openatv, nainstalovat softcam feed a nahodit oscam. Potom by to uz malo fungovať. Mozes dat aj cccam, ten tiez nema problem, ale oscam ma pekný web interface a výbornú dokumentáciu. Pekne potom mozes pozerať ako idu zápisy v live logu. Konfigurakov je tu plno. Mne na formuleri oscam slapal hned a pomerne rychlo som rozbehol aj serverovanie na optikumy a amiko.

_________________
formuler f3, amiko shd-8000, amiko shd-8340, opticum x403p. multifocus 19, 23 a 28


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 10:28 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1045
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 2 krát
Ale fakt bez všetkého, aká je tá karta, čo je napísané pri čipe, ak zabudneme na všetko, tak v 9500HD musí isť, ovšem záleží, či je ICE, alebo IRDT, aby sa spustila, než sa tu rieši Enigma, tak ak to nejde ani v klasickom STB, tak je dade zrada.

:poklona: :poklona: :poklona:

_________________
Pišťok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 10:44 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 438
satelitni prijimac: Formuler f3, opticum x403p...
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 17 krát
furko napsal:
Ďalší čo nevie že tu máme sekcie pre tieto prijímače! Prd by som ti poradil pokiaľ sa nenaučíš poriadku!
Veď keď ti nejde karta tak zavolaj poskytovateľovi berie od teba € tak nech to radí!

On by musel dat 2 mozno aj 3 dotazy. Do sekcie Enibok, do Opticum 9500 a do sekcie nejake EMU a mozno pod Skylink. Nebudme puritani. Ten problem je dost obecny, aby sem zapadol. Navyse mame prilis jemne delenie sekcii. Enigma 2 sa riesi pod 20+ prijimacmi a opticumy s amiko maju spolocne skoro vsetko.

_________________
formuler f3, amiko shd-8000, amiko shd-8340, opticum x403p. multifocus 19, 23 a 28


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 9:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 37
Karta je irdeto výměna nebo jak se to jmenovalo. V modulu irdeto SkyLink ready funguje v pohodě. V Opticum 9500HD v interní čtečce nedekóduje. Enibox už jsem vyřešil dle rad z druhého vlákna. Takže teď už řeším "jen" box Opticum. Nevím co s tím. Nic mě nenapadá. Žádný změny sem na Opticum nedělal. Jen jsem přeladil na aktuální frekvence.

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 11:36 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 438
satelitni prijimac: Formuler f3, opticum x403p...
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 17 krát
Takze verzia softu co beží na opticume. Odhadujem ze asi vhodna. Tak len pozrieť ci nahodou nemáš v menu podmieneny pristup zakázané používať túto čítačku.

_________________
formuler f3, amiko shd-8000, amiko shd-8340, opticum x403p. multifocus 19, 23 a 28


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 13:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 37
Ten software je v opticum asi 2 roky beze změn. Čtečka přestala fungovat z ničeho nic. V podmíněném přístupu čtečka zakázaná není. Asi je hodně zastaralý software boxu a při změnách které SkyLink dělá čtečka přestala číst. Tak asi koupím irdeto modul a dám ho do opticum. Ten box může ještě nějaký pátek sloužit.

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 21:45 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Březen 2010 - 19:10
Příspěvky: 1045
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 2 krát
Ach jaj , zatlač 9339 na tom opticu, keď hraje film a napíš mi tiu čo ti to piše, ak sa ti otvorí tabulka, tak tukni na CARD INFO...

Inak SW to nebude, ono beží karta aj na neviem akom SW dozadu, to by mi už nešiel ani jeden STB ale stým SW môže byť Háčik :D

Toto tam nahraj
Příloha:
STi7101_03000200_globo_fairy_ps_1.2.63_all_Merge.rar


A potom sa Ozvy


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Pišťok


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: rom2005 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk