e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Květen 2017 - 14:29

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 492 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 121 22 23 24 25 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2016 - 22:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Září 2011 - 22:34
Příspěvky: 10
Hmm, tak nevím, proč mi to kostičkuje.
Vrátil jsem si starší zálohu, cca 4 měsíce zpět na Open Mips, a tam mi nahrávání funguje bez chybičky.

_________________
Gigablue HD Quad Plus , 1 TB HDD, Open Mips, ATV dle chuti...
Gigablue IPBox , Open ATV 4.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2016 - 17:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2006 - 21:40
Příspěvky: 224
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 3 krát
efendy55 napsal:
hm , u mna nejako podozrivo dlho všetko OK / od včera večera / :Yahoo!: :good: dokonca mi už ide bez jediného problému aj horná readers . :smoke: a to som už vzdal ,že to budem riešiť ináč . [-o< u mna gigablue funguje bezvadne ale frčal som dlho na starom image ,ale mám komplet backup , takže to nie je žiadny problém stačí mi na to 5-min . :good: tiež som toho zástancom že nie všetko nové musí byť aj dobré .... [-X


Podobný problém s čítačkou riešim už dlhšie aj Ja , po reštarte niektorá z čítačiek nenabehne a musím ju v oscame cez web reštartnuť ale zaujimavé je že cccam ani doscam to neurobí. Nemôžeš sem hodiť tu zalohu na odskušanie? :thankyou:

_________________
-Vu+DUO2 vti-image ,Xpeedlx3 DVBT,DVBS2 -egami-7.2.12 - Xtrend ET9500 DVBT , DVBS2 tuner - Gigabluehdquadplus- openatv-5.3 - AB Cryptobox 652HD Combo, AB Cryptobox700, - Toroidal 90 , 8xLNB Golden Interstar GI202 Twin .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2016 - 13:53 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
Chlapi mal som v prímaci Open ATV 5.3 (nejaká zaciatocnícka verzia, nešla aktualizovať) Išiel archív CZSK, aj sietový disk, kde som mountnul cez siet a mohol som nan nahravať. Táto verzia Open ATV 5.3 mi po nutenom restarte zblba, a teraz skusam rozne verzie fw, ako. npr. HDMU, HD Frekas, Oenmips a atd a už nemozem rozbehat ani Archív sk cz, ani sietový disk. Neviete co sa stalo, kua

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2016 - 13:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4694
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 53 krát
nič sa nedej , proste to fleshni to znovu , niekde robíš tú istú chybu ked ti to nejde v žiadnom image . dnes som tú plechovicu aktualizoval v openatv-5.3 online a všetko ide tak ako pre tým : hbbtv , archív cz podla možností ,ale markíza už nejde u mna v žiadnom bazmeku , youtube tv , počasie , sieťové disky ,ale nie NAS to nepoužívam atd. atd.... . :good: :smoke:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2016 - 14:15 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 1619
Poděkoval: 36 krát
Poděkováno: 223 krát
Zkoušel jsi Markízu aktualizovat ?
viewtopic.php?f=112&p=661861#p661861

_________________
Xpeed LX3 - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E ) image Egami 7.2.16, Egamiboot
DM 8000 HD - image experimental, bootX,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2016 - 14:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4694
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 53 krát
srdečná vdaka , nejako mi to ušlo ale už to ide . :thankyou: :good:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2016 - 20:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2010 - 8:29
Příspěvky: 18
satelitni prijimac: GIGABLUE HD QUAD PLUS,HDBox711
Poděkoval: 1 krát
Zdravim chlapi mam problem s Gigablue quad plus.Pouzivam Openatv 5.3 a oscam alebo doscam v25 kartu Skylink.S kartou problem nie je vobec,ale pri programoch,ktoré mi idu cez share platene Skylink mi zamrzaju programi asi na 30sec. potom to nabehne.Robi to takto v nepravidelných intervaloch.Ked si zapnem HD Box 7110 tam mam tiez oscam tam mi ide vsetko bez chyby,takze linka je v poriadku,robi to iba Gigablue.Nevie niekto v čom by mohol byť problém?Čo by sa mohlo nejako prestaviť?Za odpovede vopred dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2016 - 21:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2015 - 9:45
Příspěvky: 216
Poděkováno: 15 krát
Zle nastavený config.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2016 - 22:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2010 - 8:29
Příspěvky: 18
satelitni prijimac: GIGABLUE HD QUAD PLUS,HDBox711
Poděkoval: 1 krát
Hm ale vies mi poradiť čo by som tam mal nastavit?Ja tomu velmi nerozumiem.Doscam som dopisal len udaje na share a oscam som nastavil podla navodu tu z fora.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2016 - 0:02 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 443
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 11 krát
A načo máš pustený aj doscam aj oscam? Jeden predsa stačí,či?

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2016 - 5:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2010 - 8:29
Příspěvky: 18
satelitni prijimac: GIGABLUE HD QUAD PLUS,HDBox711
Poděkoval: 1 krát
Obidve nemám samozrejme pustene naraz,to som myslel tak ze ked pustim jedno,alebo druhe stale mi to rovnako zastavuje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2016 - 8:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2015 - 9:45
Příspěvky: 216
Poděkováno: 15 krát
Dúfam že nemáš tu istú linku v HD boxe i v Gigablue.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2016 - 9:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2010 - 8:29
Příspěvky: 18
satelitni prijimac: GIGABLUE HD QUAD PLUS,HDBox711
Poděkoval: 1 krát
Nie nie to mam len stary primac a skusal som ci to bude sekat aj tu.A tu to ide v pohode tiez na oscam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2016 - 7:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Říjen 2009 - 7:40
Příspěvky: 13
Ahoj vyřešil jsi nějak ten oscam? Já mám taky box jako klienta, taky se mi v nepravidelných intervalech sekne obraz, hlavně večer jak by to souviselo z nějakou špičkou na sh serveru, mám i 9900HD tam je to OK takže nevím nejaké cache nebo něco, protokol cs378x zkoušel jsem různé verze binarek je to stejné zkoušeno na openmips 5.3 a openatv 5.3 box mam nově tak historii img nemohu posoudit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2016 - 21:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2010 - 8:29
Příspěvky: 18
satelitni prijimac: GIGABLUE HD QUAD PLUS,HDBox711
Poděkoval: 1 krát
No presne opisujes problemy,ktore mam aj ja.Zatial som dal naspet stare OpenAtv 4.2 a masina ide bez problemu.Sice sem tam sa to sekne,ale vzdy len chvilu potom ako ho spustim potom ide bez sekania.Takze skus dat toto starsie image a uvidis co ti to bude robit.Neviem asi to robia nejake ovladace v image alebo co.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2016 - 22:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2015 - 9:45
Příspěvky: 216
Poděkováno: 15 krát
Zaujímavé , mal som všelijaké img. momentálne bezim na openmips no nikdy som žiadne sekanie nespozoroval. Tiež mám giga ako klienta. A oscam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2016 - 21:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Říjen 2009 - 7:40
Příspěvky: 13
Tak jsem nahodil OpenAtv 4.2 a vypadá že to šlape jak má no vyhodnotím po nějaké době, mám však jeden problém nemohu v tomto IMG rozběhnout PIP na LCD v menu nastavení LCD jsem PIP povolil, ale obraz na display nedostanu už jsem provedl pro jistotu reflash img. Nevíte kde může být zakopaný pes? Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2016 - 9:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Březen 2006 - 16:43
Příspěvky: 67
satelitni prijimac: GigaBlue HD Quad Plus
Místo/Bydliště: Veľký Šariš
Zdar,
mozno blba otazka, ale zhanam plugin KODI na tento box. Hladal som, nenasiel som.
Budem vdacny za pomoc. Vdaka

_________________
GigaBlue HD Quad Plus, Ariva 202E, AMIKO SHD 8000, Ariva 200HD -Kaput, neprežila pad skrine :)
UPC karta, SkyLink karta, RTVS karta, E85 1w-13e-19,2e-23,5e - 4xLNB QUAD,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2016 - 18:47 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 342
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 22 krát
Dnes som aktualizoval OpenATV 5.3 a prestal mi ist fastscam - modra obrazovka.
Aktualizoval som pretoze som si vsimol, ze na vu+ fastscan pridal dalsich operatorov aj freesat.

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 Firmware experimental+GP3
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2016 - 13:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Listopad 2007 - 9:41
Příspěvky: 19
Caute,
Mam starsi azbox hd elite (fw RSI 3.021.7.2013) a ten obcas vyuzivam na streamovanie cez LAN do raspberry pi s OSMC a v nom PVR pluginom pre VU+ (plugin na vzdialenu obsluhu VU+ prijimacov a zobrazovanie streamu z nich) co sice funguje ale vobec nie stabilne pretoze po prepnuti na nanejaky iny kanal z listu oblubenych azbox zamrzne a treba ho restartnut. Rozmyslam nad kupou quad plus preto sa potrebujem opytat ci niekto z vas ktory tento prijimac uz maju neskusal (alebo moze vyskusat...) taku kombinaciu ten VU+ plugin v RPi (na akom kolvek mediacentri ) v spolupraci s quad plus - ci to streamovanie/prepinanie kanalov funguje a je stabilne. Napr. na azboxe cez webrozhranie enigmy prepinanie kanalov a streamovanie funguju do PC viac-menej bezproblemovo. Blbne to len s tym VU+ pluginom. Zaujima ma ci je to rovnako aj s gigablue. Dik.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 492 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 121 22 23 24 25 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: castel, RAMSES, Yahoo [Bot] a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk