e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 22.Únor 2017 - 23:23

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 481 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 119 20 21 22 2325 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2016 - 18:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4696
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 53 krát
je to rýchlejšie čo sa týka prepínania programov ako 5.2-ka v gigablue ? lebo v xtrende 10000 to je to isté ,ale tam tie kurvy už vyše roka neopravili drivre . [-o< :thankyou:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2016 - 19:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 274
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 18 krát
Hlavne skor nabehne a neni posunuty zvuk na HD programoch v Skylinku.

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2016 - 19:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
a o cam sa bavite? :-)

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2016 - 19:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 274
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 18 krát
Brandy20 napsal:
a o cam sa bavite? :-)

A ty, mi stale o satelitoch. :o

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2016 - 20:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4696
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 53 krát
hm ,asi nastal čas zmeniť u mna tomto boxe bootloader a zmeniť image za novšie . #-o [-o<

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2016 - 21:10 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
lebo ja zvuk som na skylinku nemal posunutý na žiadnom image a to som ich skusil dost, ale teraz neviem aký image chválite.
Bootloader som aj ja menil, ale nepodarilo sa mi to presne tak ako je v návode(nešiel mi cez príkaz nahrať fw.) ale asi to mam ok. Pri starte prístroja mi nabehne číslo 1511, pred tým tam nebolo nič

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2016 - 21:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4696
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 53 krát
bavíme sa o novom openatv-5.3 . :poklona:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2016 - 21:27 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
Ten som mal, žiaden rozdiel som neregistroval, zblbol mi, tak som na 5.2

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2016 - 20:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 274
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 18 krát
Nainstaloval som FastScan plugin je to dobra pomocka, len som tam nasiel iba skylink chyba mi tam napr. freesat alebo polska NC+. Neda sa to nijako doplnit.

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2016 - 21:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Září 2008 - 9:50
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Ahoj,mam gigablue X3 na chaluoě a u rodičů a mám problém s HBBTV, Opena.tv 5.3.Plugin je nainstalován,hbbtv je funkční s jediným nedostatkem. A to že obraz je cca čtvrtinový - jako u náhledu při seznamu programů.Archiv cz/sk je fullscreen.U mého quadplus je vše OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 13:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 274
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 18 krát
Vyskusal som mozno vsetky img,ktore sa daju nainstalovat do gigablue ani jeden nema problem s oneskorenym zvukom na HD kanaloch ako ma OpenATV. Staci restart GUI a zvuk je hned poriadku. Je to velka skoda pretoze podla mna openatv je naj img, ktory som skusal svojou rychlostou a aj funkcnostou. Zaujimave ze na VU+Zero je vsetko poriadku a aj na dreamboxe iba na gigablue mam tento problem.

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 13:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4696
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 53 krát
hm ja som včera dal do toho zázraku openatv-5.3 s 15.4 . 2016 a nič také som nespozoroval ,ale mna zase vytáča niečo úplne iné ... [-o< :o

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 15:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 274
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 18 krát
A co nejde tebe?

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 16:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4696
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 53 krát
ále po hodine mi odpáli hornú readers čo je dosť podstatná závada .. :cry: robí to len s novými drivermi . ked tam dám niečo s backupu tak nemá probléma . :smoke: potvora jedna . presne po hodine mi ukazuje CARD OK ale žiadny zápis . binárka , iné image a ani iný config nepomáha . môžem si podla toho nastaviť hodinky . :ROFL: včera som tú plechovicu fleshol na komplet s novým bootloaderom aj driverom a furt to isté dookola . dokonca už po tvrdom reštarte oscam aj cccam naštartuje ale nič neodkoduje musím oscam cez web reštartnúť a potom sa to chytí . zaujímavé že vždy odpáli len hornú readers , spodnú nikdy . #-o

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 16:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 274
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 18 krát
A chces vyskusaj tuto binarku mne ide bez problemov.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 16:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4696
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 53 krát
ok ,vdaka opáčim ,ale ako som písal v binárke to nebude ,ale za pokus nič nedám . :thankyou:
to isté po opäť horná readers v prdeli . :cry:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 19:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 274
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 18 krát
Zaujimave ze nikto nema problem s tym zvukom na HD programoch a to hlavne na HD Markiza Skylink.

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 19:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4696
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 53 krát
u mna v pohode na všetkých HD. :smoke:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 19:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 274
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 18 krát
Nechapem ale nevadi vyskusam este nieco ine a binarka pomohla

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 19:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4696
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 53 krát
nie :cry: v tej plechovici bude asi iný problém . #-o mám aj komplet backup od rudiho ,ale to je to isté . len mi nejde do hlavy že takýto bug robí v image len od oktobra do dnešného dna kde už sú nové drivre . ked tam dám niečo staré tak žiadny problém . :smoke: včera som skúšal tri image a všade to isté a je mu šum a fuk či oscam alebo cccam . ale všimol som si že po tvrdom reštarte mu dosť dlho trvá kým naštartuje cam a niekedy ani to nie . keby to blblo aj so starým driverom tak by som podozrieval nejaký kondik ,zdroj ,reders ale tam ako píšem bez jediného problému . :smoke: :good:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 481 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 119 20 21 22 2325 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk