e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Duben 2017 - 13:24

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 492 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 121 22 23 24 25 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2016 - 18:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 294
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 19 krát
U mna gigablueplus ako server a klient Vu+ zero a streamovanie pouzivam cez https://digitalne.ellano.sk/magazin-7/r ... tem/stream
a na obidvoch nainstalovany OpenATV 5.3
slape bez problemov
aj EPG

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2016 - 14:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Listopad 2007 - 9:41
Příspěvky: 19
Dakujem za odpoved,
Este potrebujem vediet ci pri sucasnom zapojeni oboch tunerov na LNB je mozne jeden program sledovat na televizore a iny pozerat cez streaming alebo transcoding na dalsom zariadeni (iny box s tym pluginom, RPi atd...) alebo musi byt pri streamovani/transcodingu v standby rezime?

Pri tom transcodingu su nejake obmedzenia (rozlisenie kanalu a datovy tok...)? totiz cital som ze je vykonavany softverovo a procesor v gigablue nema hw na transkodovanie ze je to nejak obmedzene (len netusim jak obmedzeny ani v com).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2016 - 18:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 294
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 19 krát
nemusi byt v standby
pouzivaju sa dva tunere naraz, ale musi byt obidva tunere zapojene na parabolu
jeden pozeram TV
a druhy stream

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2016 - 19:25 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
Zdravím, prosim Vas nemohol by date sem niekto zalohu z jeho gigablue a to nastavenie displeja? user/share/enigma2/display

Nejak mi to zblblo ukazuje mi stále len mále informácie v rohu a nechce sa mi znova všetko prehrávať, tak by som skusil spon toto pred tým.

Dakujem

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2016 - 20:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 294
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 19 krát
ved si stiahni v pluginoch mas tam zalosku display aky potrebujes ja pouzivam plugin LCD4Linux a nastavim si sam co potrebujem

_________________
Dreambox DM900 - OpenATV 6.0
Dreambox DM525 - OpenATV 6.0
Motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2016 - 21:44 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
ono nastavenia dispelaj nejde vobec zmenit. mozem davat aký kolvek skin displeja a stále mi len ukazuje malé udaje v lavom rohu, ci je zapnutý alebo vypnutý prímač

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2016 - 10:03 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 384
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 6 krát
Tu máš,snáď ti pomôže.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 5.1
HD-BOX FS-9105+ E2 OpenATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2016 - 17:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Duben 2011 - 11:51
Příspěvky: 17
Ahojte, vie mi niekto poradiť kde sa nachadzaju ikony pre pocasie v plugine lcd Linuxe? Ukazuje mi v pocasi len dni a teplotu.
Ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2017 - 17:04 
Online
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Duben 2008 - 6:40
Příspěvky: 136
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 6 krát
Sorry že som neprečital všetky prispevky ,ale chcel by som sa spytat priatel má Gigablu quad img Open Mips a nenajde softcam panel kde by vedel nastavit emu ...........Díkec-nyakec


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2017 - 17:06 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 384
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 6 krát
V open mips ho nenajde vobec.Je to image priamo od výrobcu a ten emu a softcamy nepodporuje.Musí nainštalovať iné image.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 5.1
HD-BOX FS-9105+ E2 OpenATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2017 - 19:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 1230
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 56 krát
makatch napsal:
V open mips ho nenajde vobec.Je to image priamo od výrobcu a ten emu a softcamy nepodporuje.Musí nainštalovať iné image.


Dej tam OpenATV odtud:

http://images.mynonpublic.com/openatv/b ... gbquadplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2017 - 19:21 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 1591
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 211 krát
Nebo osud
http://images.mynonpublic.com/openatv/6 ... gbquadplus

_________________
Xpeed LX3 - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E ) image Egami 7.2.16, Egamiboot
DM 8000 HD - image experimental, bootX,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2017 - 19:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 1230
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 56 krát
Potom nainstaluj softcam feed... :-)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2017 - 19:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 1230
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 56 krát
georg11 napsal:


Máš to už vyzkoušené? :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 12:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Duben 2010 - 9:48
Příspěvky: 127
satelitni prijimac: Gigablue HD Quad+, HDBox 9105+
Místo/Bydliště: Prostějov
Poděkoval: 1 krát
Funguje vám plugin archivczsk? Vypadá to, že po aktualizaci na nové ovladače z 24.12.2016 mi v openatv 5.3 nefunguje archivczsk, vždy se to kousne po spuštění jakéhokoli doplňku do dvou sekund, zkoušeno i na openatv 6.0, zkoušena jak verze 0.74 i 0.73


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 12:51 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 1230
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 56 krát
OpenATV 5.3 plugin archiv czsk 0.74 funguje... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 13:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Duben 2010 - 9:48
Příspěvky: 127
satelitni prijimac: Gigablue HD Quad+, HDBox 9105+
Místo/Bydliště: Prostějov
Poděkoval: 1 krát
A jakou verzi openatv 5.3 pouzivas?a jake ovladace- informace/o prijimaci


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 13:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 1230
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 56 krát
nicon napsal:
A jakou verzi openatv 5.3 pouzivas?a jake ovladace- informace/o prijimaci


Viz příloha... :-)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 13:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Duben 2010 - 9:48
Příspěvky: 127
satelitni prijimac: Gigablue HD Quad+, HDBox 9105+
Místo/Bydliště: Prostějov
Poděkoval: 1 krát
Ano to souhlasi mas verzi z listopadu 2016, ja psal,ze po aktualizaci ovladacu 24.12.2016 tzn verze po tomto datu maji nove ovladace se kterymi archivczsk nefunguje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 13:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 1230
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 56 krát
nicon napsal:
Ano to souhlasi mas verzi z listopadu 2016, ja psal,ze po aktualizaci ovladacu 24.12.2016 tzn verze po tomto datu maji nove ovladace se kterymi archivczsk nefunguje


Cenná informace pro další uživatele Gigablue... :-)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 492 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 121 22 23 24 25 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: georg11 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk