e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 29.Březen 2017 - 15:17

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 148 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 68 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2015 - 18:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 8:32
Příspěvky: 64
WIN10 PRO čistá inštalácia, DVBViewer Pro V5.5.0.0 ho nevidí, s ACamd nie je žiadny problém.
Treba doinštalovať nejaké knižnice?

_________________
Optibox EVO Enfinity, Pinnacle 450i, AVerTV 3D Satelli​te TV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2015 - 18:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Srpen 2011 - 19:44
Příspěvky: 5
Ahojte, diky za skvělou praci stanleysk. Po nainstalovani nového DVBViewer Pro 5.5.0 nemuzu nejak dvbplug rozchodit, stále mi hlasi can´t decode, failed connect to server.....? Nevite, kde muze byt chyba? Diky ještě jednou


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2015 - 16:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 19:36
Příspěvky: 65
satelitni prijimac: DM 800 HD
Místo/Bydliště: Martin
cli napsal:
WIN10 PRO čistá inštalácia, DVBViewer Pro V5.5.0.0 ho nevidí, s ACamd nie je žiadny problém.
Treba doinštalovať nejaké knižnice?
Hi, potvrdzujem to iste , win 10 pro ale 64bit, plugin nejde, ale aj acamd mi strašne spomaluje dvb viewer, aku verziu acamd pouzivas, momentalne nemozem rozbehat newcamd clienta na dvb viewer po preinstalovani na win10? Dik

_________________
Coolstream Trinity, Mgcamd 1.35, 500 GB HDD eSATA, parabola 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E (Eurobird)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2015 - 17:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 8:32
Příspěvky: 64
0.6.2.0

_________________
Optibox EVO Enfinity, Pinnacle 450i, AVerTV 3D Satelli​te TV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2015 - 20:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Prosinec 2008 - 16:24
Příspěvky: 43
Poděkováno: 14 krát
mikepad napsal:
Ahojte, diky za skvělou praci stanleysk. Po nainstalovani nového DVBViewer Pro 5.5.0 nemuzu nejak dvbplug rozchodit, stále mi hlasi can´t decode, failed connect to server.....? Nevite, kde muze byt chyba? Diky ještě jednou


Verziou DVBViewer Pro 5.5.0.0 to zrejme nebude. Nová verzia DVBViewer Pro V5.5.0.0 s DVBPLug 1.0.0.9 pod Windows 8.1 (x64) spolupracuje. Prikladám printscreen (DVBViewerV5.5.jpg). Aká je použitá verzia Windows ?

Je fajn, že v novej verzii DVBViewer V5.5.0.0 je vyriešené sekanie obrazu pri UHD 4k.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2015 - 21:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 8:32
Příspěvky: 64
Windows 10 PRO 64bit - legálny

_________________
Optibox EVO Enfinity, Pinnacle 450i, AVerTV 3D Satelli​te TV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2015 - 22:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Prosinec 2008 - 16:24
Příspěvky: 43
Poděkováno: 14 krát
Windows 10 momentálne ešte nemám otestované (a nainštalované). DVBplug priamo volá Windows API funkcie z C++ kódu. Zrejme sa niektoré API funkcie vo Windows 10 zmenili, príp. už nie sú dostupné. Akonáhle prejdem na Windows 10 (momentálne mám Win 8.1 Pro x64) na uvedený problém sa pozriem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2015 - 8:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Říjen 2012 - 8:17
Příspěvky: 9
DVBplug aj Acamd pod Win10 x64 s DVB Viewer funguju.
potrebne bolo nakopirovat msvcr70.dll do system32 a DVB Viewer spustat ako Administrator.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2015 - 20:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Prosinec 2008 - 16:24
Příspěvky: 43
Poděkováno: 14 krát
Včera (06.07.2015) som prešiel na Windows 10 x64 (z Windows 8.1 x64) a týmto potvrdzujem funkčnosť DVBPlug verzie 1.0.0.9 pod Windows 10 x64.

Pre tých, ktorí plánujú "čistú" inštaláciu Windows 10 pripomínam že:

DVBplug je kompilovaný vo Visual C++ 2013 a preto vyžaduje Visual C++ runtime 2013.
Visual C++ runtime 2013 (vcredist_x86.exe) je možné získať na stránkach spoločnosti Microsoft:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=40784


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2015 - 21:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2014 - 23:44
Příspěvky: 176
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 5 krát
Sháním návod jak rozchodit technisat BDA pc kartu neboli SS HD2 kartu, ve win 10......děkuji za každý konstruktivní příspěvek.


Naposledy upravil(a) Martin1234 dne 23.Srpen 2015 - 9:51, celkem upraveno 4 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2015 - 19:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2014 - 23:44
Příspěvky: 176
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 5 krát
Když tak doporučte mi nějakou DVB kartu která pracuje na AMD 64bit,thx

Už mi to fachá :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:


Naposledy upravil(a) Martin1234 dne 22.Srpen 2015 - 13:09, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2015 - 20:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Srpen 2011 - 19:44
Příspěvky: 5
StanleySK1 napsal:
mikepad napsal:
Ahojte, diky za skvělou praci stanleysk. Po nainstalovani nového DVBViewer Pro 5.5.0 nemuzu nejak dvbplug rozchodit, stále mi hlasi can´t decode, failed connect to server.....? Nevite, kde muze byt chyba? Diky ještě jednou


Verziou DVBViewer Pro 5.5.0.0 to zrejme nebude. Nová verzia DVBViewer Pro V5.5.0.0 s DVBPLug 1.0.0.9 pod Windows 8.1 (x64) spolupracuje. Prikladám printscreen (DVBViewerV5.5.jpg). Aká je použitá verzia Windows ?

Je fajn, že v novej verzii DVBViewer V5.5.0.0 je vyriešené sekanie obrazu pri UHD 4k.


Ahoj, mam Win 8.1 32bit a Win 10 32bit - na obou systémech stále nemuzu DVBplug rozchodit


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2015 - 21:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 8:32
Příspěvky: 64
Nainštaloval si Visual C++ runtime 2013, viď vyššie.

_________________
Optibox EVO Enfinity, Pinnacle 450i, AVerTV 3D Satelli​te TV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Srpen 2015 - 13:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2014 - 23:44
Příspěvky: 176
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 5 krát
Tak jsem dorazil z dovolené a pořádně se na to podíval .....a heuréka,už to jede !!!
Musel jsem udělat čistou instalaci,celý problém byl v té migraci z Win7 na Win10Pro. Ponechal jsem na PC ovladače a drivery a v tom byl zakopaný ratlík.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Srpen 2015 - 21:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Leden 2009 - 21:57
Příspěvky: 16
Poděkoval: 1 krát
Upgrade z Win 8.1 na Win 10. Potvrzuji, že DVBplug má problémy s připojením na server. Runtime mám nainstalovaný. Vypnutí Firewalu nepomohlo. Jde to nějak rozchodit, aby se nemusel přeinstalovat systém?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2015 - 19:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Srpen 2011 - 19:44
Příspěvky: 5
Tak se mi podarilo rozchodit DVBplug 1.0.9 na Win10 64 bit - dekoduje bez problemu Skylink packety na 23,5E, avsak s nekterymi HD programy na Astre 19,2E ma problémy - vubec nedekoduje SKY HD programy (SkyActionHD atd.). SkySD programy jedou.
Plynuly a rychly prechod mezi programy je pouze u Skylinku - u ostatních packetu na 19,2E trva dlouho nacteni klice atd. U Acamd pluginu je vse rychlejsi a plynulejsi (tedy az na ten rozjezd). Podotykam, ze vse je nacitano z externich serveru.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2015 - 22:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2014 - 23:44
Příspěvky: 176
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 5 krát
mikepad napsal:
Tak se mi podarilo rozchodit DVBplug 1.0.9 na Win10 64 bit - dekoduje bez problemu Skylink packety na 23,5E, avsak s nekterymi HD programy na Astre 19,2E ma problémy - vubec nedekoduje SKY HD programy (SkyActionHD atd.). SkySD programy jedou.
Plynuly a rychly prechod mezi programy je pouze u Skylinku - u ostatních packetu na 19,2E trva dlouho nacteni klice atd. U Acamd pluginu je vse rychlejsi a plynulejsi (tedy az na ten rozjezd). Podotykam, ze vse je nacitano z externich serveru.


Tak sem dej zdroják nebo korekci v programu ?!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2015 - 10:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2014 - 23:44
Příspěvky: 176
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 5 krát
Ten Acamd je běs a hrůza....oproti Hadu.Bohužel Hadu fachá pouze s cccam.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2015 - 21:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Leden 2008 - 15:13
Příspěvky: 2
DvbPlug 1.0.9 mi na Win 8.1 64bit spolu s DvbViewer vyžírá skoro 50% procesoru a to ikdyž je deaktivovanej s Acamd jsem někde pod 10%. Šlo by to zoptimalizovat? Jinak Dvbplug funguje skvěle.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2015 - 20:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Srpen 2011 - 21:10
Příspěvky: 9
Skylink 0D96 mi funguje, ORF 0D95 mi nefunguje. DVBplug (1.0.0.9) vypisuje:
Channel changed to: 297 - ORF1 HD (ger)
Looking for CAIDs in the PMT table: 0x0648 0x0650 0x0d95 0x0d98 0x1702 0x1833 0x09c4 0x098c
PMT CAID: 0x0d95 was found in the configuration file.
For CAID:0x0d95 was found EMM PID: 0x02bd in the CAT table.
Successfully lpgged to NewCamd Server 192.xxx.xxx.xx:34000
NewCamd server card data Information:
CAID: 0x0d95
Number of Providers: 4, Provider IDs: 0x00000004 0x00000008 0x0000000c 0x00000010
Server allow EMM processing.
Card number: 00 00 12 xx xx xx
Requested CAID: 0x0d95 is provided by NewCamd Server

Kluc hlada a nevie najst.

Vedel by mi niekto poradit? Vopred dakujem.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 148 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 68 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: modronoska a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk