e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2018 - 4:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 166 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2018 - 13:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2012 - 20:55
Příspěvky: 6
křížek odstraněn, situace stejná


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2018 - 13:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2012 - 20:55
Příspěvky: 6
tak se omlouvám, už to šlape. Děkuji za radu. Můžu přidat i druhý server do toho samého configu? musí být nějak oddělena linka Dík


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2018 - 14:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2012 - 20:55
Příspěvky: 6
tak moje postřehy, poměrně dost výpadků častá chyba "No server response on the ECM message" je nejaká obdoba dvbplug kterou bych mohl otestovat? Pokouším se to rozběhat na windows na linuxu to šlape v poho


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2018 - 18:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Srpen 2010 - 22:44
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: DreamskyNXP256HD
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Taky jsem měl s tímhle výpadky. Jedu na ACamd. Žádný problém...

_________________
et6500, et4000, NXP256HD, AZBOX710, Amiko MiniHD/V2, TBS 5922SE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2018 - 10:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2012 - 20:55
Příspěvky: 6
Georges1 napsal:
Taky jsem měl s tímhle výpadky. Jedu na ACamd. Žádný problém...

Děkuji Acamd zatím šlape bez výpadků :thankyou:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 13:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Srpen 2015 - 13:27
Příspěvky: 1
Prosim o pomoc, ani po nekolika dnech laborovani se mi nepodarilo zprovoznit ICE kartu v IRDETO rezimu. Mam nasledujici setup: DVBViewer V6.0.4.0, DVBPlug 2.0.0.6, OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11279 Compiler: i686-pc-cygwin, OSCAM bezi na W10 a DVBViewer na W7 stroji, ale mel jsem i OSCAM na tom samem W7 PC se stejnymi vysledky. Mam PHOENIX/SMARTMOUSE ctecku, s FTDI USB cipem (z tbsdtv.com). Prvni problem je rozchodit ctecku na 6MHz, ktere je doporucovane pro ICE v IRDETO rezimu, toto mi s cygwin verzi OSCAMU nefunguje, podarilo se az pod UBUNTU OSCAMem, ale na nize zmineny problem to nemelo vliv. Hlavni problem spociva v tom, ze po spusteni DVBVieweru se z inicializuje DVBPlug, ale dle logu ze serveru okamzite posila zadost ECM, ta neprojde protoze karta vyzaduje nejprve EMM-G, ovsem DVBPlug zadne EMM neposila, proste jen tupe sedi a nakonec skonci session v OSCAMU na timeout. Pritom v logu DVBPlug je vse zdanlive OK, akorat ze nebezi, viz.
Příloha:
Screen.jpg
V priloze
Příloha:
log.txt
je log OSCAMU, vcetne kompletnich settings, absolutne netusim, v cem muze byt chyba, vyzkousel jsem snad jiz vsechna mozna nastaveni a procetl vsechna fora a nic nevymyslel, tak treba bude nekdo tady uspesnejsi. Jinak pokud se z DVBPlug pripojim na bezici OSCAM na HDBOXU, tak se vse rozjede a DVBPlug normalne posila i EMM. Kdyz se mi podarilo zaktivovat moji kartu v cygwin OSCAMU pomoci klienta pripojeneho z HDBOXU (coz ovsem tez nefunguje 2x spolehlive, ale sem tam nekdy zacnou EMM-G prochazet, vetsinou vsak chodi jen EMM-S, ktere karta odmita), tak potom bezi i DVBPlug vcetne zasilani EMM a to i s kartou na 3.57MHz. Diky vsem, za pripadne rady.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 166 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk