e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 21:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 671 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 129 30 31 32 33 34 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2016 - 21:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2297
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 35 krát
dej si do google a uvidis napr
http://www.digital-eliteboard.com/showt ... p?t=365949

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2016 - 21:31 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 791
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
w.o.l.f. napsal:


...pán by to nevedel vysvetliť trocha bližšie ??

:poklona:

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2016 - 22:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2297
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 35 krát
A co chceš vysvětlovat, vždyť je to tam napsané s uvedenými dvěma tp na thoru si nějaké boxy neuměly poradit. Krom toho se tu o tom psalo i na parabole.
Třeba Ti Němci přijímač reklamovali a finito, vzali jiný. Proč se tak děje nevím, asi nějaká anomálie u některých boxů při nějaké příležitosti. Jinak předpokládám, že jsi setting do boxu odeslal bez chyb a parametry jsou korektní.
Osobně mám OpenAtv 5.1 v gigabluex1 a solo2, update 6.1. Nemám potíž. Včera jsem tu měl na nahrání settingu a úpravu souboru encoding.config po změnách u UPC xpeeda lx1 s Atv 5.1 a taky neměl potíž s uvedeným TP.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2016 - 22:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2297
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 35 krát
edit.
jjednou jsem by u chlapa, který měl dvoutunerový Xtrend a za boha nemohl naladit nějaký TP. Tunery měl přes diseqc obsazeny stejně, ale napreferovaný měl tuner A jako hlavní.
Ladění prováděl na tuneru B-nešlo to, jakmile to provedl obráceně-bylo vše o.k. Možní ještě zkus zvýšit napájecí napětí pokud jsou kable dlouhé,

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2016 - 6:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
RAMSES napsal:
Abcryptobox tu pozíciu chytá bez problémov, ale mám ho pripojeného cez iný Diseqc..

for to Wolf, kde sú tie témy v ktorých sa píše u podobných problémoch ?,

Nuž treba teda ten CB odskúšať na tomto istom DiSEqC, na ktorom máš teraz pripojené toto VU+ - takto aspoň budeš zaručene vedieť, či je závada na anténnom systéme, alebo na stb!!!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2016 - 15:57 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 791
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Ešte ma napadlo , že v nastavení tunera v novom image je nastavenie "tunerbust" trocha inač ako to bolo v staršej verzií.. Teraz je tam "tunerbust" A, B pričom predtým to nebolo , aj poradie tunerbust je oddelené a poradie ináč.

- teraz to mám takto

Příloha:
screenshot1.jpg


- ďalej čo v predchadzajúce verzií OenPLI nebolo je voľba "tunerbust" a to A,B a taktiež je tam zmenené poradie príkazov predtým tam bolo "uncominted, cominted atď.

-viď:
Příloha:
LNB4.jpg



a teraz je to viď obrazky nižšie:

1.
Příloha:
screenshot2.jpg

2.
Příloha:
screenshot3.jpg



Nemože to spôsobovať aj chyba v novom ovladači.. ?? Driver date:3.9.6+20151124-r0.1
Verze jádra:3.9.6. Ten istý ovladač obsahoval aj nový image od ATV a tam pre zmenu nešlo tuner vôbec naladiť.. :unknown:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2016 - 16:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2297
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 35 krát
1. napíchni se na ten výstup nějakým jiným boxem, jak psal mmiriboy
2. nemluv o ATv to s tím nemá co společné, protože diseqc řešíš přes skin hd glass!
skin default v Atv 5.1 jak už jsem psal mi normálně chodí a přepíná vyzkoušeno Xpeedlx1,gigabluex1,vu+solo2
3. ten tone-burst tě nezajímá, prostě ho zruš a pokud chceš ovládat diseqc 1.1 přepínač tak záleží jak máš nastavený ty dipy, pokud to tak máš jako v obrázcích musí to fungovat
Příloha:
IMG501.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2016 - 16:48 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 791
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Tie páčky mám tak ako máš ty, predsa keby som to tak nemal, nefungovalo by ma to ani pred tým..

Ako vidím aj ty máš ešte tu starú voľbu príkazov.. Práve aj o tom píšem , že v novom image je to ináč !!!, možne aj tam môže byť pes zakopaný..

download/file.php?id=82296&mode=view

, chýba my tam poradie prikazov "uncomnited, comnited, tunerbust" :unknown: To tam už vôbec nie je..

Citovat:
2. nemluv o ATv to s tím nemá co společné, protože diseqc řešíš přes skin hd glass!


nechcem sa hádať, ale nie to celkom pravda.. Pred tým som to nastavoval v origo image bez hdglass a ani tak to nešlo. Práve že to može mať s image a ovladačmi veľa spoločné..

MOžno som zabudol uviesť dosť podstatnú vec. Na tej spornej frekvencií 11823 na uvedených staniciach EPG je ale obraz a zvuk už nie..

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2016 - 17:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2297
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 35 krát
takže ještě jednou znovu:8
V ATV 5.1 není problém u mých 3 přijímačů, problém má tvůj box. Dokud neuděláš to, že napojíš mimo diseqc nějaký jiný box přímo k portu pro Thor a pak to samé jiný přijímač přes diseqc, nedobereš se pravdy.
Ano ten obraz jsem sem dal z archivu, já glass nepoužívám cca 4-5 měsíců. Jinak Diseqc 1.1 souvisí s pojmem = uncommitted. Tzn přijímač nejprve vyšle povel přeppřepnutí diseqc 1.1 tedy při správně pracujícím switchi pro porty 1-15 by nemělo být nic jiné potřeba.
Skin s image souvisí a může se stát, že prostě spolupracovat v tomto směru nebudou.
Takže zkus jiné image, pokud to bude to samé a za předpokladu toho, že výstup z lnb a ani z diseqc není vadný, máš problém s tunerem.
Víc nemá smysl to rozebírat. Je třeba jít vylučovací metodou.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2016 - 20:41 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 791
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
1.
w.o.l.f. napsal:
takže ještě jednou znovu:8
Takže zkus jiné image, pokud to bude to samé a za předpokladu toho, že výstup z lnb a ani z diseqc není vadný, máš problém s tunerem.
Víc nemá smysl to rozebírat. Je třeba jít vylučovací metodou.


..tuner je v poriadku, pretože som vyskušal oba dva a problém stejný.. Diseqc ani parabola to nebude, pretože som VU+ napojil do izby kde mám ten ABCr je tam pre zmenu iný diseqc 1.0 a uvedenú frekv. ani jeden z tunerov na Ultimo nenaladí...

2.
w.o.l.f. napsal:
takže ještě jednou znovu:8
že výstup z lnb a ani z diseqc není vadný, máš problém s tunerem.
Víc nemá smysl to rozebírat. Je třeba jít vylučovací metodou.


ako može byť problém s s LNb, alebo diseqc , keď všetky ostatné frekvencie na tom input idú, akurát tá 11823 nejde naladiť.. A ako može byť vadný tuner, ak ostatné frekvenciu idú naladiť v poriadku..

Teda "rebus" ostáva nevyriešený.. Na 85 % predpokladám, že problém je v novej verzií Image a jeho ovládačoch..pre Ultimo

... ako som sa dočítal v iných témach s podobným problémom sa stretli aj iný...

Předmět: OpenATV

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2016 - 14:44 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 791
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Tak páni, nedalo my to a dal som na Vaše rady. Namiesto Ultimo som napojil nový Golden Interstar Voyager II. Uvedené frekvencie idu bez problémov..

Proste my to nejde do hlavy, ako je to možné, že pred aktualizáciou Image Open PLi uvedené stanice išli v poriadku a po aktualizácié image ako pri openPLi tak aj OPEnAtv tie frekvencie nejdú naladiť..ani na jednom tunery z troch DVB-S2 ktoré mám na ultime..

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2016 - 15:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
RAMSES napsal:
Tak páni, nedalo my to a dal som na Vaše rady. Namiesto Ultimo som napojil nový Golden Interstar Voyager II. Uvedené frekvencie idu bez problémov..

:) Čiže je to tak, ako som predpokladal, problém mimo paraboly, DiSEqCu a koaxov! Problémom je samotný image v stb! Čiže defacto tento tvoj problém je mimo témy tohto diskusného vlákna! :) Skús sa obrátiť na niekoho, kto takýto stb vlastní, prípadne pozri/napíš do sekcie pre VU! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2016 - 15:56 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 791
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Vrátil som zálohu stareho image openPLI a k sakru už ani na tom image na ktorom predtým uvedená frekvencia fungovala bez problémov už ani v tom starom image nejdú stanice z uvedenej frekvencie.. :unknown:

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2016 - 18:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Březen 2011 - 10:36
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU+ Solo2 a Vu+ SoloSE
Místo/Bydliště: Bratislava
Ahojte,
Opat sa pripominam, nedavno asi pol rok dozadu ste mi dobre poradili. (tao tema od strany 28 po 29) Link na co ste mi radili - viewtopic.php?f=27&t=40399&start=540#p621512

+ pripajam maly refresh.
Potrebujem teda chcel by som chytat druzice 0,8W 19,2E + 23,5E. Parabolu ste mi celkom doporucili a podarilo sa mi zohnat Maximum E-85.

Miesto umiestnenia : Je to v Stupave. Suradnice podla dish pointeru : Latitude: 48.2698°, Longitude: 17.0252°

Teraz by som potreboval poradit ako najlepsie dat SAT parabolu, kde ju umiestnit na balkone.
Pripajam obrazok, kde by som ju asi umiestnil. Farebne som dal moznost cervena alebo modra.
Moznost cervena, tam asi by tienil balkon nad nami ?? Bola by umiestnena vzadu medzi oknami..
Myslim, ze moznost modra je jasna.. Tam netieni nic..

Uchytenie bude do stoziaru do zeme na balkone, na stenu nechcem a ani nemozem nic davat, jednak je to zateplene z oboch stran a ide o novostavbu. Stoziar by som si dal vyrobit..

Co myslite? Je moznost uchytit parabolu aj tak ako je znazornena cervenou v obrazku?

Vopred dakujem za rady :-)

P.S. Kabel mam Cavel KF114 + Nordix CM407 PE co by siel od LNB po prepinace. Disecq prepinace DiSEqC EMP S4/1PCN-W1 v pocte 4 ks
LNB este nemam, to si urcite necham este poradit :-)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Vu+ Solo2 = UPC Direct (freeSAT) 0,8W
VU+ SoloSE = UPC kabel BA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2016 - 5:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Tu pri výbere správneho miesta pre umiestnenie paraboly, netreba zabúdať na jednu vec - t.j. aby bol aj prístup k LNB na tej parabole! A to nielen kvôli montáži a nastaveniu, ale aj kvôli prípadnej údržbe, či oprave! :)
Podľa môjho názoru, signál by si mohol mať zo všetkých pozícií, aj keď podľa toho prvého obr. v jednom okne je parabola - zrejme nasmerovaná na Skylink -Astra 23,5E - a keď pomyslím smer na Thor 1W, no neviem... ?! Treba to premerať, prípadne skús použiť niektorú z mobilných aplikácií, ktorá ti "presne ukáže" smer na Thor! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2016 - 13:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2297
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 35 krát
mopky,
dávám na zvážení jednu věc. Podobnou situaci jsem už řešil a vyřešil takto:
-seženeš si trubku dlouhou tak, aby byla cca o 5-7 cm cm kratší než vzdálenost mezi podlahou tvé lodžie a "stropem", který tvoří "dno" toho horního balkonu (průměr trubky cca 5cm). Jediný problém je ten, že v obou (nebo alespoň jedné části - vrchní) té trubky je potřeba vevařit matici, tak aby jsi tam mohl odadit stavěcí šroub:
http://www.kovelisplasty.cz/sroub-staveci-kruhovy.html
mezi hlavici šroubu a horní strop balkonu vložíš ješte kus tušší gumy třeba takové jak se dává pod pračky atd. Ono to bude zateplené, tak je třeba pracovat opatrně, abys polystyren nepromáčkl. Pokud na to půjdeš pomalu, nenastane problém. Stejný kus gumy dáš dolů, aby hlava neklouzala po dlažbě než se konstrukce zafixuje.
Výhoda je v tom, že tuhle věc můžeš posunovat sem-tam a najít na balkoně nejlepší místo. Potom můžeš dodat konzolu.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2016 - 14:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Březen 2011 - 10:36
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU+ Solo2 a Vu+ SoloSE
Místo/Bydliště: Bratislava
Ahoj mmiriboy. Ano suhlasim, aby bola dobra pristupnost. Najidealnejsie by to bolo medzi oknami zadsie, ale ci tam nebude vadit horna cast balkonu nad nami?

Co sa tyka Thoru, skusal som dish pointer a ten dal zelenu.. Isteze realne merania daju najidelajsi obraz. Tu parabolu co si videl na prvom baraku, ano je to 23,5E+19,2E. Ono to okno + balkon su na : cast vychod, Juh a zapad. Sever je zo zadnej casti baraku..

Pripajam este foto ako som myslel uchytenie na balkone medzi oknami.. A teda otazniky ci nebude tienenie zhora..


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Vu+ Solo2 = UPC Direct (freeSAT) 0,8W
VU+ SoloSE = UPC kabel BA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2016 - 15:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Tá rada od W.o.l.f. je dobrá, tá by ti mohla dopomocť nájsť správne miesto na tvojom balkóne aj ohľadom toho celkového vystrčenia paraboly! Ostatné detaily - je iba reálna montáž, tak aby to šlapalo. Ono malo by sa to dať aj vyrátať - že pokiaľ by mohla byť tá parabola max. "zastrčená" na balkóne! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2016 - 20:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Březen 2011 - 10:36
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU+ Solo2 a Vu+ SoloSE
Místo/Bydliště: Bratislava
Ahojte mmiriboy a wolf. Citam, a wolf, to je velmi dobry napad :-) Ked som posielal dalsi prispevok tak ten tvoj som nejako prehliadol..
Ok, poskusam moznosti a dam potom vediet ako som dopadol..
Zatial sa majte krasne vsetci :-)

_________________
Vu+ Solo2 = UPC Direct (freeSAT) 0,8W
VU+ SoloSE = UPC kabel BA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2016 - 16:08 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 791
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Chalani neviete čo sa stalo s výrobcom uvedenej paraboly a ďalších sat. HW ?? http://www.kjaerulff1.com

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 671 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 129 30 31 32 33 34 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: stankv, vaskoion a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk