e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Září 2018 - 8:54

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 566 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 125 26 27 28 29 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2018 - 9:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9115
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 128 krát
Asi by som ho instaloval znova ja ho sice nepouzivam, ale pokial nie je na feede a mas kontakt na autora pluginu, je to skvela otazka pre neho .......

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2018 - 9:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5164
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 97 krát
len pre info ...... archív-cz máte priamo v plugine v image HDFREAKS online ..... :good: toto je jediné image kde máte túto vymoženosť .... :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2018 - 16:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2013 - 13:36
Příspěvky: 90
Tak jsem to zkusil 2 krát, i tak se mi znovu neobnoví. Je to asi pravda, že to co není přímo z Feedu, může dělat potíže. Ale vůbec nevadí. Za ty ostatní rady, ještě jednou díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2018 - 16:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2013 - 13:36
Příspěvky: 90
Nemá prosím někdo zkušenosti z Next kartou od Skylink. Dnes mi přišla, ale vůbec nic mi nejde. Je to irdeto jako původní. Gigablue Quad Plus. Píšou že by měl jít alespoň základní balíček, ale nic. Zkoušel jsem i zaslání zápisů. Teď když jsem tu sehnal všechny rady na ten Oscam, a vše začalo pracovat, tak zase tohle. Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2018 - 17:04 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 682
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 50 krát
Že by uniblock???

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2018 - 11:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2013 - 13:36
Příspěvky: 90
Možná opravdu Uniblock. Originál karta funguje. Mám balíček multi na další rok a k tomu teď tu Next. Je pravda že to prý může trvat až 7dní, než začnou i ty placené pracovat. Prostě než jim na účet dorazí peníze z dobírky. Jenže píšou, že dost velká část programů základního balíčku - (Digital), by měla být ihned funkční. To je pravda, na televizi mi to v modulu jde. Bohužel v boxu ne. Zkoušel jsem oba Oscami, i Doscam. Takže ještě počkám než se aktivuje servisní poplatek, a karta bude naplno aktivní. Pak dám vědět, pokud to někoho zajímá. Volal jsem i na Skylink, a odpověď byla že je to trochu jiné Irdeto. Super.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2018 - 15:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2013 - 13:36
Příspěvky: 90
Tak se mi dnes z aktivovala karta Next, a na boxu ani náhodou. Ani Oscam, ani Doscam. Volal jsem ještě jednou na Skylink, a odpověď že nové karty Irdeto už na uničtečkách nepůjdou. Jedině přes modul. Takže jsme pomalu a jistě opravdu v té prdeli.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2018 - 15:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5164
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 97 krát
však to je jasné že next karty skylink posiela len M7 ...... ](*,) a pokial viem tak je tomu už pekne dlho .... :D možno aj 2 -3 roky ... :o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2018 - 18:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9115
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 128 krát
A este su aj hranate .......... kua. Asi len modul ti pomoze .......

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2018 - 11:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2013 - 13:36
Příspěvky: 90
Poprosil bych o jednu zkušenost. Pracuje v Open Atv správně plugin - (Bitrate viewer). Ukazuje mi jen Audio, ale opravdu rád bych viděl Video. Děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2018 - 19:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9115
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 128 krát
no a co ti ukazuje sherlock ? Ze by drivery ak aj ten nic?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2018 - 21:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3179
Poděkoval: 85 krát
Poděkováno: 174 krát
efendy55 napsal:
však to je jasné že next karty skylink posiela len M7 ...... ](*,) a pokial viem tak je tomu už pekne dlho .... :D možno aj 2 -3 roky ... :o
Neviem ako to posielaju no kazdopadne poslednu Next som riesil minuli rok tesne pred vianocami a urcite nebola uniblock lebo po spusteni som ju mal este nejaky ten den doma a slapala vo vsetko do coho som ju strcil no uz si nevspominam ci bola ICE ale tusim ze nie no i tak som bol s toho prekvapkany ked oficialna doktrina uz ako bolo avizovane strasila ze Next len v certifikovanom boxe no mozno nejake stare zasoby vyexpedovali.

_________________
Legendou som sa stal hlavne vdaka teme Mimo forum /do "Opravdu mimo mísu" asi nepatrí/
Satelitnou legendou sa necitim no Ja som tie pravidla nevymyslel :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2018 - 9:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2013 - 13:36
Příspěvky: 90
Liquere - Díky za info. Zkusil jsem ten - (Sherlock), ale je to to samé. Datový tok mi to ukazuje jen Audio. Jinak pěkný plugin. Chtěl jsem se jen podívat, jak je velký ten tok dat, kterým se naši satelitní operátoři tak občas chlubí. A to - (Drivery), pokud je to také plugin, jsem na feed nenašel. Takže pokud je někde ke stažení, stejně nemám možnost ho tam asi nainstalovat. Nemám PC. Zatím.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2018 - 9:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9115
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 128 krát
Nie to by musel opravit vyrobca, este je moznost ze skin ktory pouzivas to nezvladne ale ine boxy to bez problemov zobrazia, giga nemam doma ...... myslim ze efendy ma alebo mal mozno sa ozve....:)

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2018 - 9:37 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1684
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 95 krát
Plugin na datový tok je jenom info, které nic víc nenabízí. Pro někoho je to důležité a pro druhého zbytečné. Datový tok se dá zjistit jednoduše streamováním do pc kdy to vlc ve statistice ukazuje a nebo se dá udělat i nahrávka a přes soft (mediainfo) dát info o nahrávce.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2018 - 11:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2013 - 13:36
Příspěvky: 90
Používám Skin - (KravenVB), ale zkusil jsem i - (MetrixHD), a - (HD Glass 16). Nejde to nikde. I tak dík. Ještě bych se zeptal na jednu věc. Pokud někdo používá Skin - (HD Glass 16), dá se nějak nastavit kvalita Picons. Nebo je to jen těch - 50x30. Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2018 - 12:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Leden 2013 - 16:38
Příspěvky: 192
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 16 krát
liquere napsal:
no a co ti ukazuje sherlock ? Ze by drivery ak aj ten nic?

bude to v driveroch...na LX2 tiez zacali oba pluginy ukazovat video bitrate az ked jedneho dna vysli nove drivery...zaujmave na tom je to, ze na kablovke video bitrate ukazuje na sat tuneroch nie... rovnako to bolo aj na LX2 so starymi drivermi

_________________
GIGABLUE HD Quad Plus - WDred 1TB - ATV6.1 - MyMetrix
xpeed lx2 combo - WD 1TB - ATV6 - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2018 - 12:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9115
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 128 krát
Tiez si myslim nieco podobne, bud to neslo nikdy alebo to nejde s novsou verziou img. Tak ci tak je vysledok rovnaky.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2018 - 9:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červenec 2013 - 13:36
Příspěvky: 90
Chlapi, existuje prosím nějaký plugin na zvýšení citlivosti dálkového ovladače na feedu v Open Atv. Jde mi o to, že používám universal ovladač a mám problém probudit box s hlubokého spánku. Ty ovladače mám 3ks, a stejný problém. Přitom do polospánku i z něho, a vypnutí do hlubokého spánku, se vždy i od zdi povede na poprvé. Ovladač je o něco slabší, oproti originálu. Možná ho také někdo používáte. Je to -
SilverCrest KH 2159 co prodával Lidl. Za ty peníze, opravdu super dálka. Až na tohle, to je hrůza. Děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Gigablue HD QUAD PLUS
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2018 - 9:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5164
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 97 krát
nie .... ](*,)

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 566 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 125 26 27 28 29 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk