e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Červen 2018 - 5:58

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Openbox S3CI zdielanie
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2016 - 15:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Duben 2009 - 14:22
Příspěvky: 28
Zdravim Vas.Mohol by mi niekto poradit aj ked sa to tu uz X-krat preberalo.
Prestudoval som uz vsetky prispevky ohladom zdielania a nepodarilo sa mi vyriest moj problem.
Mam zdielanie Openbox S2HD + Openbox 810,(pred tym 810+810) ,samozrejme cez rs 232.teraz som sa potesil,ze sa zacal vyrabat dalsi model ktory ma klasicke rs 232 a nemusim tahat novy Lan kabel... problem vsak je ,ze to nezdiela.
Teda zdiela ak vymenim S2 za S3 a zdielam so starou 810 ale medzi sebou S2+S3CI nie.Skusal som zmenu rychlosti,iny kabel...nic nepomohlo.Ak tam dam dve 810 zdielaju,ak dam k 810 bud doterajsiu S2 alebo nou S3Ci tiez zdielaju ale HD medzi sebou nic.Uz som natiahol na skusku aj Lan,4 zilovy krizeny ,skusal som aj priamo zapojenie,originalny kabel,tiez nic.Niekolko krat som prepisoval Network settings a vsetko co sa ma nastavit 1113,1119 a nic...Dokonca so skusil S3CI + S3mini cez lan aj s rs 232 redukciou a nic.
Mne by aj tak najlepsie to rs 232 zdielanie vyhovovalo nakolko to mam aj u rodicov cez stare 810 a neda sa uz tahat novy kabel...ale neviem to rozchodit.V prijimacoch su posledne verzie firmw. Poradi niekto?

dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3CI zdielanie
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2016 - 17:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Listopad 2006 - 12:10
Příspěvky: 11
Zdieľanie ide bez problémou ako na starších (SD), tak aj na novších (HD) openboxoch cez lan aj cez rs232.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3CI zdielanie
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2016 - 17:46 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 328
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Aj ja mám overené, že medzi S 2 , a S 3 , Ide zdielanie nastaviť, tak ako chodilo aj s S 1. Dokonca nám ide súčasne aj cez RS 232, a aj cez LAN. Pravdepodobne niečo robíš zle. Návodov na Openboxy je tu dosť.

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk