AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

OpenboxS3HDMini-preladenie
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=260&t=66544
Stránka 1 z 1

Autor:  YosRUR [ 03.Červenec 2016 - 19:55 ]
Předmět příspěvku:  OpenboxS3HDMini-preladenie

Nedávno Skylink preladil niekolko kanálov.Na prjímači sa sa mi nepodarilo preladit Smíchov,Telka, ktoré majú
prametre 11973 MHz,vertical,FEC 2/3,symb.r. 29 900kSps,norma DVB-S2/8psk,pilot off.Manualne to nejde.
Dá sa to vobec naladit?Ak mi niekto viete poradit budem vďačný.

Autor:  vili1 [ 04.Červenec 2016 - 8:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: OpenboxS3HDMini-preladenie

a preco by to neslo? napis tie parametre rucne preskenuj a mozes pozerat

Autor:  mmiriboy [ 04.Červenec 2016 - 9:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: OpenboxS3HDMini-preladenie

Vymaž všetky programy daj opätovne vyhľadať, ale pred vyhľadávaním nezabudni zapnúť aj sieťové vyhľadávanie - NIT!!! Prípadne najprv skús iba to vyhľadávanie bez výmazu programov, ale zo zapnutým sieťovým - NIT vyhľadávaním!
Tento stb nemá fastscan, keby mal, tak ty by si to mal oveľa jednoduchšie! :)

Autor:  YosRUR [ 04.Červenec 2016 - 20:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: OpenboxS3HDMini-preladenie

Kde manualne vložit parametre?V menu takáto možnost nie je. Vďaka.

Autor:  mmiriboy [ 04.Červenec 2016 - 21:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: OpenboxS3HDMini-preladenie

YosRUR napsal:
Kde manualne vložit parametre?V menu takáto možnost nie je. Vďaka.

Použi sieťové - NIT vyhľadávanie!!! Box si všetky zmeny parametrov upraví sám!

Autor:  danny10 [ 05.Červenec 2016 - 19:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: OpenboxS3HDMini-preladenie

Najeď na satelit,tlačítkem zvol Transpondér a pak na Přidat nebo Upravit..zcela prosté.. :smoke:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/