AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Openbox S2 mini HD-server+klient1+klient2 sez switch-problém
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=260&t=63211
Stránka 1 z 1

Autor:  darylvanhorn1 [ 01.Červenec 2015 - 8:03 ]
Předmět příspěvku:  Openbox S2 mini HD-server+klient1+klient2 sez switch-problém

Poradíte,prosím.Skúšam dať S2 server + 2x klient S2 cez switch.Funguje to asi nasledovne.Server+1 klient napriamo funguje výborne,ale ked to dám sez switch tak klient 2 funguje iba ked je jeden klient v režime standby.Kable sú priame.Mal už niekto podobný problém?Za rady ďakujem.

Autor:  mmiriboy [ 01.Červenec 2015 - 15:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: Openbox S2 mini HD-server+klient1+klient2 sez switch-problém

Hoď sem konfigury nastavení jednotlivých stb, pretože mám ten dojem, že tam máš niekde chybu!

Autor:  darylvanhorn1 [ 02.Červenec 2015 - 19:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Openbox S2 mini HD-server+klient1+klient2 sez switch-problém

dostal som sa sem až teraz.je to nastavené podla AB Fora.FW 78 rovnaký
server.
123.123.123.121
255.255.255.000
123.123.123.124
123.123.123.125
123.123.123.126
1119-
zak 1
port 10000
meno
heslo
key
klient1
123.123.123.122
255.255.255.000
123.123.123.124
123.123.123.125
123.123.123.126
1113
meno123.123.123.122
zap
123.123.123.121
port 10000
meno
heslo
filter vyp
both - exit
klient2
123.123.123.123
255.255.255.000
123.123.123.124
123.123.123.125
123.123.123.126
1113
123.123.123.123
zap
adres 123.123.123.121
port 10000
meno
heslo
vyp
both-exit
kable som skúšal priame aj krížené.Môže byť problém v názve,alebo to je asi jedno?? Ďakujem

Autor:  mmiriboy [ 02.Červenec 2015 - 20:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Openbox S2 mini HD-server+klient1+klient2 sez switch-problém

Skús pozrieť aj sem, tu sa to tiež preberalo:
viewtopic.php?f=161&t=35012
A takýchto podobných nastavení je tu v rôznych vláknach viac, stačí trochu lepšie :book: :!:
Inak máš tam chyby!
IP adresu serveru a Bránu by som nechal rovnakú a radšej nastavil pre každého klienta iné meno a heslo (aj keď by to malo fungovať bez toho!) a tento ident vložil aj na server stb.
Nezabudni reštart stb, hlavne server! :)

Autor:  davidas [ 16.Listopad 2015 - 19:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Openbox S2 mini HD-server+klient1+klient2 sez switch-problém

nejsem si jisty ze ti pujde 1ks openbox s2 jako server a 2ks openbox s2 jako klient....nezkousel jsem, ne kazdy si to muze dovolit, ale jako server muzes pouzit treba hdbox 9105+ s naplni e2 a k tomu 2x openbox s2, nebo misto hdboxu giga hd x1, nebo vu zero, to jsou z cenove dostupnejsich

Autor:  satmonter [ 17.Listopad 2015 - 0:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Openbox S2 mini HD-server+klient1+klient2 sez switch-problém

davidas napsal:
nejsem si jisty ze ti pujde 1ks openbox s2 jako server a 2ks openbox s2 jako klient....nezkousel jsem.


Čo sa týka OpenBoxu S2 a S3 HD v pohode zvládne aj 8. klientov naraz,netreba k nemu žiadny LINUX prijímač, dôležité je správne nastavenie systému, chybu ktorú urobil je že si v serveri povolil iba jedného klienta, // zakázaný 1 // keď chce zdieľať na viac prijímačov pre ten počet musí povoliť toľko klientov koľko má prijímačov - 1. prijímač - zakázaný 1, 2.prijímače - zakázaný 2, 3. prijímače zakázaný 3.........atď.

PS: Na prepojenie prijímačov cez switch sa používa priamy internetový kábel, krížený internetový kábel sa používa bez switcha na priame prepojenie z prijímača do prijímača.

Tu nájdeš aj postup:

viewtopic.php?f=341&t=64320&p=638153#p638153

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/