e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Říjen 2018 - 0:46

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2015 - 8:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2007 - 19:31
Příspěvky: 10
Poděkoval: 1 krát
Poradíte,prosím.Skúšam dať S2 server + 2x klient S2 cez switch.Funguje to asi nasledovne.Server+1 klient napriamo funguje výborne,ale ked to dám sez switch tak klient 2 funguje iba ked je jeden klient v režime standby.Kable sú priame.Mal už niekto podobný problém?Za rady ďakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2015 - 15:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4681
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Hoď sem konfigury nastavení jednotlivých stb, pretože mám ten dojem, že tam máš niekde chybu!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2015 - 19:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2007 - 19:31
Příspěvky: 10
Poděkoval: 1 krát
dostal som sa sem až teraz.je to nastavené podla AB Fora.FW 78 rovnaký
server.
123.123.123.121
255.255.255.000
123.123.123.124
123.123.123.125
123.123.123.126
1119-
zak 1
port 10000
meno
heslo
key
klient1
123.123.123.122
255.255.255.000
123.123.123.124
123.123.123.125
123.123.123.126
1113
meno123.123.123.122
zap
123.123.123.121
port 10000
meno
heslo
filter vyp
both - exit
klient2
123.123.123.123
255.255.255.000
123.123.123.124
123.123.123.125
123.123.123.126
1113
123.123.123.123
zap
adres 123.123.123.121
port 10000
meno
heslo
vyp
both-exit
kable som skúšal priame aj krížené.Môže byť problém v názve,alebo to je asi jedno?? Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2015 - 20:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4681
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Skús pozrieť aj sem, tu sa to tiež preberalo:
viewtopic.php?f=161&t=35012
A takýchto podobných nastavení je tu v rôznych vláknach viac, stačí trochu lepšie :book: :!:
Inak máš tam chyby!
IP adresu serveru a Bránu by som nechal rovnakú a radšej nastavil pre každého klienta iné meno a heslo (aj keď by to malo fungovať bez toho!) a tento ident vložil aj na server stb.
Nezabudni reštart stb, hlavne server! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2015 - 19:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1139
Poděkováno: 7 krát
nejsem si jisty ze ti pujde 1ks openbox s2 jako server a 2ks openbox s2 jako klient....nezkousel jsem, ne kazdy si to muze dovolit, ale jako server muzes pouzit treba hdbox 9105+ s naplni e2 a k tomu 2x openbox s2, nebo misto hdboxu giga hd x1, nebo vu zero, to jsou z cenove dostupnejsich

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2015 - 0:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 206
Poděkováno: 59 krát
davidas napsal:
nejsem si jisty ze ti pujde 1ks openbox s2 jako server a 2ks openbox s2 jako klient....nezkousel jsem.


Čo sa týka OpenBoxu S2 a S3 HD v pohode zvládne aj 8. klientov naraz,netreba k nemu žiadny LINUX prijímač, dôležité je správne nastavenie systému, chybu ktorú urobil je že si v serveri povolil iba jedného klienta, // zakázaný 1 // keď chce zdieľať na viac prijímačov pre ten počet musí povoliť toľko klientov koľko má prijímačov - 1. prijímač - zakázaný 1, 2.prijímače - zakázaný 2, 3. prijímače zakázaný 3.........atď.

PS: Na prepojenie prijímačov cez switch sa používa priamy internetový kábel, krížený internetový kábel sa používa bez switcha na priame prepojenie z prijímača do prijímača.

Tu nájdeš aj postup:

viewtopic.php?f=341&t=64320&p=638153#p638153

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk