Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Leden 2021 - 10:11

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Nediskutovať Sekcia určená výhradne pre download !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: novy CCcam v2.3.2 pre CRYPTOBOX 650 HD
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2019 - 23:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Září 2011 - 15:34
Příspěvky: 2
Zdravim,

je nejaka moznost updatnut iba samotny kryptovaci system na novsiu verziu na tomto satelite?
Pokusal som sa pripajat aj cez WINscp na FTP, no meno a heslo mi je nezname aby som prekopcil pozadovane subory.
Pripadne da sa updatnut novy patch s aktualnym cccam?


Dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2019 - 7:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1503
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 178 krát
Čo?! :ROFL:

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2019 - 10:34 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 28.Květen 2009 - 15:36
Příspěvky: 315
satelitni prijimac: AB crypto 800 +750 +650HD
Poděkoval: 56 krát
Poděkováno: 6 krát
Ak chceš experimentovať tak si napríklad v mobile spustí wifi FTP server.Tam ti pekne ukáže všetky potrebné prihlasovacie údaje.Potom si v satelite spustí FTP a pridaj si ten tvoj server. Otvor si ho a sťahuj si do receiveru čo je to libo.

_________________
ABcryptobox 500HD +650HD + 700 HD + 800 :-(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2019 - 12:05 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 429
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 4 krát
Neo333 napsal:
Zdravim,

je nejaka moznost updatnut iba samotny kryptovaci system na novsiu verziu na tomto satelite?
Pokusal som sa pripajat aj cez WINscp na FTP, no meno a heslo mi je nezname aby som prekopcil pozadovane subory.
Pripadne da sa updatnut novy patch s aktualnym cccam?


Dakujem


Chlapce miesas hrusky a jablka... Cryptobox 650 HD nie je linux ! Ma sice v emu newcamd a cccam ale iba ako protokol !!!
CCcam 2.3.2 je emulator a ide iba na linuxovych strojoch a iba s architekturou ARM a MIPS !!! Ale pochybujem, ze o tom cosi vies...
Cize ked uz tak investuj kupou za aspon stovku eur do niektoreho linux sat. prijimaca a citaj v sekcii pre linuxove prijimace a potom skusaj !!!

_________________
Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 7.1+Kodi 18.6,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2020 - 22:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Září 2011 - 15:34
Příspěvky: 2
Dakujem za odpoved a objasnenie.
ked ma winscp pytal meno na overenie, nieco na nom bezi tak to ma zmiatlo.
ten cccam mi donedavna fungoval a ked poskytovatel pisal ze sa zmenila verzia tiez som bol v tom, ze sa to da niekde este upravit.
Kupu lepsieho prijimaca (VU...) zvazujem, no su aj ine priority pri rodine, sky de som chcel len ako nieco navyse k tomu co mam.
Co sa tyka oslovenia chlapce, celkom ma to rozosmialo :D
Odbornik sice niesom a preto som sa pytal na fore odbornikov, ktori s tymto maju viac skusenosti.


Dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2020 - 13:19 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 28.Květen 2009 - 15:36
Příspěvky: 315
satelitni prijimac: AB crypto 800 +750 +650HD
Poděkoval: 56 krát
Poděkováno: 6 krát
Tak ako to dali do 800, mohli to implementovať aj do nižších rádov . Ale zrejme klient, ktorý už kúpil receiver nižších rádov nie je pre nich zaujímavý. Oni potrebujú predávať a zarábať. Smutné.

_________________
ABcryptobox 500HD +650HD + 700 HD + 800 :-(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2020 - 13:23 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1178
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 53 krát
To sú kto, ktorí to mohli implementovať? Hádam nemyslíš, že výrobca dáva patch firmeware na tie boxy?

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk